Cine sunt eu?

Alexandra Ionescu – Fiziokinetoterapeut Cluj CHIROMEDICA Health & Wellness Center

kinetoterapeut_cluj_alexandra_ionescu_chiromedica_loredana_tudor

Pot să afirm faptul că mă hrănesc cu satisfacția oamenilor și starea de bine pe care o au atunci când reușesc să le înlătur un disconfort. Îmi plac mult oamenii, viața, mișcarea și echilibrul, iar atunci când pot ajuta pe cineva să atingă o stare de bine fizică și psihică, prin intermediul mișcării, ajutându-i astfel să atingă și un echilibru, mă declar pe deplin fericită și mulțumită. 

De la vârsta de 6 ani am început să dansez, abordând multe stiluri: cheerleading, hip – hop, dancehall, contemporan. Am trecut prin accidentări, urmate de perioade de recuperare și apoi, doar prin perseverență și ambiție, lucruri care mă caracterizează în ziua de astăzi, am reușit să revin la competiții și să am rezultate frumoase. Așadar, iubirea față de oameni și caracterul meu alături de experiența de viață m-au ghidat spre domeniul fiziokinetoterapiei.

Ce-mi doresc să fiu?

Îmi doresc să fiu o sursă de inspirație, un exemplu, un model, o motivație pentru oamenii care au impresia ca nu mai pot. Oricât de greu ar părea, chiar și atunci când simțim că nu mai putem, tot mai putem puțin, poate că avem nevoie de un mic ajutor, un gând pozitiv, ceva ce să ne inspire pentru a reuși. Îmi doresc să fiu un kinetoterapeut bun, deschis, pe care poți să îl întrebi orice și cu care să reușești să îți depășești limitele. 

Care sunt valorile după care mă ghidez în viață?

Pentru mine, valorile reprezintă „motorașul” prin care noi, ca și oameni, decidem să acționăm în diferite împrejurări. Ele formează un sistem de convingeri, care, atunci când suntem într-o stare echilibru cu noi, sunt respectate, iar când ajungem la stări conflictuale, acestea sunt încălcate. 

Așadar, printre valorile esențiale pentru mine se numără:

  • Autenticitatea
  • Echilibrul
  • Dragostea
  • Altruismul
  • Sinceritatea

Care este misiunea mea și ce îmi doresc să schimb în lume prin profesia pe care o practic?

Dansatoare fiind, încă de la vârste fragede, am reușit să stabilesc, cu oamenii din jurul meu, conexiuni diverse, profunde, care mi-au sugerat că locul meu este lângă oameni, iar menirea mea este să-i îndrum, și să le fiu alături de atâtea ori de câte au ei nevoie. 

Eu, Alexandra Ionescu, îmi doresc, nu doar să-i recuperez în urma diferitelor afecțiuni, ci și să fac parte din educația lor continuă. Îmi doresc să reușesc să-i învăț pe oameni că sănătatea nu înseamnă doar lipsa bolii, ci și o stare de bine fizică, psihică și socială, pentru care „ne tratăm” toată viața, prin rutina pe care o avem. Îmi doresc să-i fac pe oameni să vadă singuri beneficiile unei vieți active, iar după ce încheie colaborarea cu mine să știe singuri să-și gestioneze timpul în așa fel încât să nu devină sedentari. 

Te invit să ne cunoaștem dacă:

recuperare_medicala_postoperator_chiromedica_alexandra_ionescu_kinetoterapeut_loredan

Ce competențe am?

Studii Alexandra Ionescu:

Cursuri de specializare Alexandra Ionescu Kinetoterapeut Cluj

Consider dezvoltarea personală, dar și profesională continuă ca fiind cea care face diferența între un terapeut obișnuit și unul dedicat, încrezător și pasionat de munca sa, dar și de sănătatea și bunăstarea omului.

În acest sens, cursurile la care am participat până acum sunt:

Autorizație de liberă practică:

Vezi AICI ce spun personele care au lucrat cu mine și cu echipa de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center

 

Programează-te și tu acum la o evaluare fizio-kinetoterapeutică! Sună la 0771 024 163 sau folosește formularul de mai jos!

Sunt Alexandra Ionescu kinetoterapeut Cluj și abia aștept să ne cunoaștem!

Cu noi ai rezultate garantate sau primești banii înapoi! Banii inapoi

Grija noastră este sănătatea dumneavoastră !

 

Vă aşteptăm cu mult drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center !