Cine sunt eu?

Annamaria Zsiga - kinetoterapeut

De ce am ales să-mi fac o carieră în kinetoterapie?

Pentru că această meserie înseamnă mișcare, reflectă sănătate și apoi rezultă fericire!

De mic copil am avut înclinație spre sport și spre un stil de viață sănătos. Trebuie să recunosc, e și puțin noroc sau mai bine spus, binecuvântare, deoarece iubirea pentru sport o moștenesc de la tatăl meu. El a practicat judo și karate.

Eu am mers într-o altă zonă a sportului, am ales eleganța, feminitatea și senzualitatea. Din fragedă pruncie eram în centrul atenției când mă duceau părinții la așa zisele “chefuri”. Am practicat dansuri populare, dar am realizat că nu mă regăsesc în acest stil de dans. Ținând-o pe mama de mână am mers să mă înscriu la cursurile de dansuri moderne și de societate, iar o dată cu mutarea mea în Cluj, am început să învăț dansuri sociale- salsa, bachata și kizomba.

Kinetoterapia presupune să ajuți oameni !

Din punctul meu de vedere, cea mai frumoasă meserie este cea în care poți ajuta. Îmi doresc să fiu un factor determinant în viața oamenilor, îmbunătățindu-le calitatea vieții.

Motto-ul după care mă ghidez este “Do it with passion or not at all”. Tradus în limba română înseamnă ”Fă-o cu pasiune sau nu o face deloc”. Consider că în orice lucru pe care alegem să îl facem, trebuie să punem suflet, să îl facem cu drag și să ne reprezinte. 

Ce-mi doresc să fiu?

Îmi doresc să fiu cea mai bună versiune a mea. Pentru asta muncesc zi de zi. Îmi doresc să fiu un specialist bun și viața profesională să fie în echilibru cu cea personală.

Care sunt valorile după care mă ghidez în viață?

Consider că valorile după care ne ghidăm de-a lungul vieții, trebuie să ne reflecte în tot ceea ce facem, fie că este vorba de viața personală sau de cea profesională. Ele sunt fundamentul deciziilor noastre.

Așadar, valorile după care eu mă ghidez în viață sunt:

  • sinceritatea;
  • armonia;
  • echilibrul;
  • perseverența.

Care este misiunea mea și ce îmi doresc să schimb în lume prin profesia pe care o practic?

Misiunea mea principală este să ajut cât mai mulți oameni prin tratamentele pe care le pun la dispoziție. Îmi doresc să informez cât mai multe persoane despre beneficiile acestor tratamentei, ajutându-i în paralel să își schimbe obiceiurile care au un impact negativ asupra sănătății lor.

Pentru ca un om să reușească să își schimbe stilul de viață, deseori are nevoie de sprijin, motivație și suport emoțional. Eu fiind kinetoterapeut de profesie, recuperez oamenii din punct de vedere fizic, dar pentru a îmi atinge obiectivele propuse, sunt foarte atentă la integritatea sănătății mintale a pacienților mei.

Organismul funcționează în armonie și în echilibru după celebrul principiu –   “O minte sănătoasă, într-un corp sănătos.”

Obiectivele mele principale în tratamentele pe care le propun sunt:

Te invit să ne cunoaștem dacă:

chiromedica team anna 1

Ce competențe am?

Studii:

Cursuri de specializare

Un specialist bun este acela, care este însetat de cunoaștere și curios de inovație.

Cursurile de specializare m-au ajutat să aprofundez cunoștințele dobândite la facultate, învățând totodată tehnici și metode specifice prin care să obțin rezultate eficiente într-un interval de timp cât mai scurt.

Cursurile de specializare la care am participat sunt:

Atestate de liberă practică: