consult psihologic banner mobile
consult psihologic banner

CONSULTAȚIE PSIHOLOGICĂ
la Cabinet Psihologic Cluj

Grija noastră este sănătatea dumneavoastră!

Grija noastră este
 sănătatea dumneavoastră!

Prima întâlnire cu psihologul va fi diferită de toate celelalte întâlniri pe care le-ai avut până acum. Consultul psihologic este o oportunitate de cunoaștere reciprocă. Astfel, psihologul își va face o idee generală despre tine, despre problemele tale și despre cum veți proceda în continuare, iar tu vei vedea dacă rezonezi cu psihologul și mai ales te vei convinge că psihologul este de fapt prietenul tău și omul care te poate ghida pentru ca tu să-ți atingi obiectivul propus.

La prima întâlnire, atât tu cât și psihologul veți afla / lămuri următoarele aspecte:

  • Cine ești tu și ce te caracterizează ca persoană!?
  • Care sunt simptomele și situațiile actuale cu care te confrunți!?
  • Cum arată viața ta în prezent!?
  • Ce te-a determinat să soliciți ajutorul unui psiholog / consilier!?
  • Ce simți că nu este în regulă cu viața ta!? Ce vrei să schimbi!?

Consultația psihologică este o bună oportunitate pentru a crea o relație terapeutică. Vei lucra cot la cot cu psihologul pentru schimbarea unor situații complexe de viață. Acest lucru nu este similar cu renunțarea la o pereche veche de pantofi. Lucrurile sunt mult mai profunde. Din acest motiv, este extrem de important ca psihologul să te cunoască așa cum ești tu, autentic. Nu este nevoie să-ți expui chiar și cele mai profunde secrete. Cu toate acestea, nu ezita să vorbești despre toate lucrurile importante pentru tine. Psihologul este aici ca să te asculte și să te ajute.

consultatie_psihologica_la_cabinet_psihologic_cluj

Consultație psihologică. La această primă întâlnire vei găsi răspuns la toate întrebările tale. Dacă te interesează informații despre confidențialitatea datelor personale, numărul aproximativ de ședințe necesar pentru rezolvarea problemelor tale sau procedura de lucru, nu ezita să discuți asta cu psihologul, deoarece totul se personalizează în funcție de situațiile cu care tu te confrunți și de obiectivele tale stabilite. În plus, consultul psihologic este o bună modalitate prin care îți vei da seama dacă rezonezi cu psihologul tău.

 Te-ai simțit confortabil vorbind deschis cu el? Simți că ai încredere în el? Crezi că te poate ajuta în continuare? Intervenția psihologică este un proces de lungă durată și incredibil de individualizată.

Nu este nimic greșit în a-ți dori ca psihologul alături de care vei iniția călătoria spre o viață mai bună să aibă anumite caracteristici specifice.

Ședința în care se desfășoară o consultație psihologică se continuă cu o evaluare psihologică.

Grija noastră principală este
sănătatea dumneavoastră

Grija noastră principală este sănătatea dumneavoastră

Grija noastră principală este sănătatea dumneavoastră

Ultimele noutăți

It seems we can’t find what you’re looking for.