Str. Oltului nr.47, Cluj Napoca

Cum decurge prima
vizită la Psihologie Chiromedica?

Cum decurge prima vizită la Psihologie Chiromedica?

Ce facem?

 • La CHIROMEDICA Health & Wellness Center știm cât este de dificil pentru majoritatea oamenilor să ia decizia de a face o programare pentru o problemă de ordin psihologic. La noi un psiholog interacționează cu 6-8 persoane pe zi. Din pricina faptului că oamenii solicită ajutorul psihologului din diverse motive, acesta este foarte familiarizat cu diversitatea problemelor de sănătate mintală, care pănă la urmă sunt parte a naturii umane.
 • Prin urmare, noi înțelegem anxietatea și frica pe care o au majoritatea oamenilor la prima lor programare și știm că foarte puține persoane vor cu adevărat să meargă să fie consultate de către un psiholog.
 • Știm că nici tu nu te-ai trezit dimineață cu gândul: „Uau, până acum mi-a lipsit ceva din viața mea. Mi-ar plăcea să vorbesc cu un străin despre temerile, gândurile și sentimentele mele cele mai ascunse. ” De fapt, știm cu siguranță că majoritatea oamenilor consideră exact opusul despre aproape orice programare la un psiholog. Majoritatea oamenilor evită psihologii mai ceva ca ciuma.
 • Prin urmare știm foarte clar că nu există modalități ușoare de a „trece peste” această teamă și anxietate. O astfel de anxietate este o parte normală a vieții noastre și ne permite să știm că ceea ce urmează să începem este într-adevăr o călătorie fascinantă de autodescoperire.
 • Toată transformarea ta este de fapt un proces. Iar primul pas din acest proces este căutarea și acceptarea unui ajutor. Noi suntem aici să ți-l oferim! Iar dacă tu nu faci schimbări în viața ta, vei continua să te simți lipsit de speranță, singur, trist și neajutorat.

Cum decurge?

 • Prima vizită durează de obicei între 45 și 60 de minute. În timpul primei întâlniri, psihologul îți va cere câteva informații despre istoricul tău de viață. Pentru a determina cel mai bun mod de a te ajuta, el îți va adresa întrebări despre motivul pentru care ți-ai făcut programare. În plus, acesta îți va oferi câteva chestionare cu întrebări pentru a identifica mai exact amploarea problemelor cu care te confrunți, cât și pentru a confirma ipotezele pe care și le conturează în urma discuției cu tine.
 • Prima ta întâlnire este și pentru tine o oportunitate de a stabili dacă rezonezi cu psihologul și dacă acesta îți inspiră suficientă încredere pentru a te ajuta în situația cu care tu te confrunți.
 • Tot la prima vizită, psihologul îți va explica modul în care se va desfășura terapia și cum aceasta va funcționa pentru tine, stabilind la final și un program pentru întâlniri constante săptămânale.
 • În unele cazuri, pentru a te ajuta să-ți rezolvi mai repede situația cu care te confrunți, sau pentru a avea rezultate mai bune, psihologul poate coopta în echipă un alt specialist al clinicii, acest lucru fiind doar în avantajul tău.
 • La CHIROMEDICA Health & Wellness Center toate deciziile care le luăm sunt în avantajul tău!

Când revin?

 • În funcție de motivul pentru care ai solicitat programarea și situațiile identificate la prima ședință, pentru stabilirea exactă a situației cu care te confrunți ar mai putea fi necesare 1 sau 2 întâlniri. Acest lucru depinde foarte mult de deschiderea ta și de motivația de a rezolva situația cu care te-ai prezentat. Ulterior stabilirii exacte a problemelor tale, se începe și tratamentul care poate avea un număr variabil de ședințe (în funcție de mai mulți factori care ți-i explică detaliat psihologul la prima vizită).
 • Pentru ca abilitățile pe care le dezvolți cu psihologul tău să aibă o eficiență maximă asupra calității vieții tale, este foarte important să le și pui în practică între ședințe. Pănă la urmă, cele peste 10,000 de minute pe care le petreci fără ca psihologul tău să fie prezent în viața ta până la următoarea ședință îți oferă șansa să consolidezi abilitățile învățate în cele 60 de minute petrecute în cabinet.
 • Schimbarea stă în mâinile tale, iar specialistul te va ghida spre calea cea mai scurtă de rezolvare a problemelor tale.
 • Exercițiile și planul de tratament sunt personalizate și aproape existențiale dacă vrei ca să ai rezultate rapide și remarcabile! Poți face aceste exericiții și în ședințele următoare, sub supravegherea psihologului, dar tot tu va trebui să lucrezi. Psihologul te va ghida pentru a lucra mai corect!
 • Cât de des poți să vii la psiholog? Psihologul este prietenul tau pentru o viață, prin urmare răspunsul corect este de câte ori simți că ai nevoie și te simți copleșit de orice fel de situații. Mai mult decât atât, apelează la psiholog chiar dacă nu ai probleme: pentru a fi ascultat, a te dezvolta personal, a învăța să comunici mai bine cu ceilalți și să-ți îmbunătățești relațiile personale, sau chiar pentru a-ți descoperi noi direcții de viață.

Grija noastră principală este
sănătatea dumneavoastră

Grija noastră principală este sănătatea dumneavoastră

Grija noastră principală este sănătatea dumneavoastră

Ultimele noutăți

Ce este furia

Ești prea furios? Controlează-ți furia înainte să te controleze ea pe tine! Ești prea furios?…
error: Content is protected !!