Str. Oltului nr.47, Cluj Napoca

ELECTRIC FITNESS

Vă prezentăm un concept nou creat la CHIROMEDICA Health & Wellness Center în care se combină electrostimularea musculară cu consilierea personalizată, cu scopul de a vă remodela corpul!

Electro Fitness

ELECTRIC fitness este un concept nou creat la CHIROMEDICA Health & Wellness Center în care se combină antrenamentul de tip EMS cu antrenament de fitness personalizat!

Electro Fitness

ELECTRIC fitness este un concept nou creat la
CHIROMEDICA Health & Wellness Center
în care se combină antrenamentul de tip
EMS cu antrenament de fitness personalizat!

Grija noastră principală este
sănătatea dumneavoastră

Grija noastră principală este sănătatea dumneavoastră

Grija noastră principală este sănătatea dumneavoastră

ELECTRIC FITNESS

 • Vrei să ai propriul tău consilier personal?
 • Vrei să te tonifiezi și să slăbești?
 • Nu ai timp de sală, dar totuși vrei să faci mișcare? SAU Ai timp limitat pentru mișcare?
 • Vrei să te simți în siguranță și să nu te infectezi cu covid-19?
 • Vrei să ai rezultate rapide?

Soluția pentru tine este ELECTRIC FITNESS

 

Cu doar 20 de minute / săptămână ai toate beneficiile de mai sus!

În plus ai și REZULTATE GARANTATE!

Hai și încearcă ACUM !

Programeaza-te acum sau lasa-ti datele și te sunăm noi! 0770 296 601

În această perioadă, după prima ședință dacă îți place și vrei să îți atingi obiectivele în ceea ce privește starea ta fizică, beneficiezi de reduceri substanțiale – valabile doar o perioadă limitată de timp!

Ce este ELECTRIC FITNESS?

Remodelarea corporală prin electrostimulare musculară este un concept nou creat la CHIROMEDICA Health & Wellness Center în care se combină antrenamentul de tip EMS cu consilierea personalizată pentru ca tu să ai cele mai bune rezultate! 

Astfel, prin EMS ( antrenament cu electrostimulare musculară ) impulsurile electrice generate de un dispozitiv sunt transmise prin piele, direct asupra grupelor musculare pe care vrei să le lucrezi, stimulând atât musculatura profundă cât și cea periferică! Acest tip de antrenament este combinat cu exerciții personalizate de fitness, cu greutăți mici, executate sub supavegherea unui antrenor personal care te ghidează să ajungi cât mai repede la rezultate spectaculoase! 

Astfel, tu beneficiezi de:

 • Un consilier disponibil doar pentru tine și obiectivele tale
 • Program personalizat și interactiv
 • Lucrezi alături doar de maxim 2 persoane, prin urmare riscul de a te infecta cu covid-19 este limitat la maximum
 • Nu ai cum să te accidentezi
 • Ai rezultate garantate 200%

Costumele EMS sunt foarte comode și pe mărimi diferite, personalizate după conformația corpului tău. Impulsurile generate sunt distribuite uniform atât asupra pielii cât și asupra mușchilor și sunt controlate mereu de către antrenor și personalizate în funcție de rezistența și statusul tău muscular, și coroborate în același timp cu obiectivul tău! Astfel antrenamentul este interactiv, placut și cu rezultate maxime!

Prin noul concept poți atinge următoarele obiective: 

 • Să ai musculatura tonifiată
 • Să îți crești masa musculară (sau să o păstrezi pe cea pe care o ai deja)
 • Îți reduci țesutul adipos (sau mai din popor spus - slăbești)
 • Elimini excesul de apă din organism
 • SCAPI de celulită
 • Îți reduci durerile articulare și durerile de spate (dacă nu ai patologii)
 • Poți să-ți reduci incontinența urinară sau chiar să o vindeci

AVANTEJE 

 • Dacă ai puțin timp la dispoziție este soluția perfectă pentru tine. Cu 20 de minute / săptămână ai posibilitatea să-ți menții corpul tonifiat și să-ți păstrezi un ritm cardiac normal.
 • Ai parte de un consilier personal, care îți concepe tratamente personalizate pentru tine în funcție de starea ta de sănătate, obiectivele pe care le urmărești și timpul alocat pe săptămână
 • Îți creezi un stil de viață activ și își menții coprul sănătos
 • Ai parte de o echipă de specialiști care îți personalizează toate interacțiunile și lucrează împreună pentru ca tu să ai cele mai bune rezultate.
 • Își păstrezi sau îți recapeți starea psihică necesară pentru desfășurarea cu succes a activităților de zi cu zi!
 • Ești în siguranță și poți să faci mișcare fără frica de a te îmbolnăvi!

Te doare spatele?

Peste 10.000 de persoane au scapat de dureri de spate.

Cum decurge prima sedinta
de ELECTRIC FITNESS?

Ce facem?

În prima vizită la noi, CHIROMEDICA Health & Wellness Center vă oferă o experiență nouă și diferită de orice tip de miscare, sport si / sau antrenament cu care sunteți familiarizat. Așteptați-vă la ceva pozitiv și diferit.

În timpul primei vizite, consilierul personal vă explică modul în care se desfășoară ședințele, modalitatea prin care functionează acest sistem și multe dintre beneficiile acestui tip de remodelare corporală.

În acest moment, puteţi adresa absolut orice întrebare referitoare la particularitatile programului descris, la obiectivele dumneavoastra și la afecțiunile cu care va confruntati (daca acestea pot reprezenta contraindicații), astfel încât să știți exact la ce să vă așteptați.

Consilierul vă va răspunde la orice întrebare sau orice nelămurire pe care le puteţi avea, înainte de începerea ședințelor.

Ai încercat zeci de diete fară nici un rezultat?

La noi slăbești GARANTAT 200%!

Dacă nu slăbești, noi îți returnăm integral banii înapoi!

Să merg la psiholog?
Să nu merg la psiholog?

Știință controverstă sau utilă?

Întrebări frecvente

Este un sistem prin care se îmbină consilierea personalizată cu electrostimularea musculară. Impulsurile electrice generate de un dispozitiv special sunt transmise către piele prin electrozi, direct asupra grupului de mușchi care urmează să fie stimulat. Impulsurile fac ca mușchii vizați să se contracte, acest tip de contracție fiind foarte asemănătoare cu modul în care mușchii reacționează efectiv și în timpul unui antrenament obișnuit, doar că eficiența este mult mai mare. Putem spune că acest tip de ședințe se realizează printr-o simplă setare din exterior a intensităților curentului electric pentru contractarea diferitelor grupe musculare. Această metodă face ca atât mușchii de la suprafață, cât și cei din profunzime să funcționeze în același timp, obținând astfel un rezultat spectaculos fără a suprasolicita articulațiile.

Musculatura este stimulată prin intermediul electrozilor și în același timp se execută exerciții fizice de bază. Consilierul reglează valorile intensităților curenților în functie de obiectivele clientului. Prin ems fitness poți dobândi rezultate vizibile într-un timp foarte scurt, un antrenament de 20 minute pe săptămână fiind suficient. Acest tip de antrenament este foarte eficient deoarece sunt activate un numar mare de fibre musculare ( aproximativ 90%), contracția fiind mai puternică și mai intensă decat cea voluntară specifică antrenamentului clasic cu greutăți. Fiind activat un număr mare de fibre musculare, metabolismul este accelerat, consumul caloric este mai mare, iar pentru refacerea completă organismului este nevoie de timp mai îndelungat. Astfel se pot obține rezultate mai eficiente într-un timp mult mai scurt.

Antrenamentul durează doar 20 de minute, o dată pe săptămână iar rezultatele care se obțin echivalează cu circa 5-6 ore de antrenament clasic în sală de forță. Majoritatea persoanelor în ziua de astăzi sunt prea ocupate pentru a-și permite atât de mult timp și renunță repede la antrenamentul de tip clasic. Astfel, ems fitness este destinat persoanelor care nu au mult timp la dispoziție, însă vor să aibe stil de viață sănătos și o condiție fizică foarte bună.

Nu, antrenamentul nu este nici dureros, nici periculos.
Nu este dureros deoarece între impulsul transmis de aparat și cel transmis de sistemul nervos central nu se simte diferență la nivelul musculaturii, iar frecvența impulsurilor este setată de antrenor adecvat pentru fiecare individ în parte.
Antrenamentul nu este periculos deoarece mușchii primesc impulsuri electrice de la nivelul sistemului nervos central pentru a se contracta, iar tehnologia electrostimulării musculare folosește exact acest principiu natural, fiind capabil să intensifice contracțiile. Acest tip de impuls electric este folosit atât în antrenamente, cât și în terapiile medicale de reabilitare.

error: Content is protected !!