ITI MULTUMESC CHIROMEDICA LOREDANA TUDOR 1


Îți mulțumim pentru programare!

Un reprezentant al clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center te va contacta în cel mai scurt timp pentru a confirma datele serviciilor achiziționate / programate.

Dacă ai nevoie de orice informație rapid, ne poți suna la nr. 0771 024 163

 

Grija noastră este sănătatea dumneavoastră!

Vă așteptăm cu drag pe Str. Oltului. Nr. 47, Cluj-Napoca!

This Post Has One Comment

 1. Corina Lavinia Toma

  Cum să nu mulțumești și pentru faptul că sunt activă, fără dureri de spate, de peste 3 ani?
  În noiembrie 2015, am fost pusă în fața unui diagnostic foarte grav: hernii de disc și protruzii multiple în zona lombară. Aveam dureri foarte mari, mă deplasam cu greutate și de abia mă puteam așeza pe scaun sau pe pat. Luam o grămadă de antiinflamatoare.
  Am vrut să evit intervențiile chirurgicale și așa am ajuns la chiropracticieni și să-l cunosc pe Mihaly Molnar, care a făcut imposibilul și m-a ajutat să-mi recapăt bucuria de a trăi fără frica de a ajunge imobilizată la pat.
  La început, ședințele de chiropractică se repetau săptămânal, dar apoi am putut să le urmez mai rar. Acum le repet la 4-5 săptămâni. Nu m-am gândit niciodată să renunț la aceste ședințe pentru că știu că ele mă ajută foarte mult.
  Mihaly mi-a dat și un set de exerciții pentru zona lombară și cea cervicală, exerciții pe care le fac în fiecare zi.
  Nu înțeleg de ce unele persoane au rețineri față de chiropractică. În străinătate este un tratament cunoscut și acceptat.
  Vizita la clinica CHIROMEDICA Health & Welness Center este o plăcere ți o necessitate pentru mine. Toți cei de aici sunt deosebit de amabili și buni profesioniști.

  Mulțumesc pentru că existați și sigur că în primul rând îi sunt recunoscătoare lui Mihaly !!!

  dr. Corina Toma, 63 ani

Lasă un răspuns