blocaj lombar wide
blocaj lombar

Tratament blocaj lombar

Grija noastră este sănătatea dumneavoastră!

Grija noastră este
 sănătatea dumneavoastră!

În cadrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center puteţi beneficia de un remediu nou şi cu succes folosit pentru tratamentul blocajului lombar, acesta fiind chiropractica – manipulările osteoarticulare.

În caz de blocaj lombar, pacientul rămâne imobilizat la nivel lombar în urma unei contracturi musculare provenite din cauza presiunii unui disc intervertebral pe măduva spinării/rădăcina nervilor spinali.

Blocaj lombar poate apărea în discopatie lombară, la hernie de disc lombară, lombosciatică sau orice afecţiune/traumatism în urma căruia măduva spinării/rădăcina nervilor spinali este pusă sub presiune de un disc intervertebral.

ce tratam 3
blocaj-lombar-2

Tratament blocaj lombar

Urmăreşte:

  •  reducerea contracturii musculare,
  •  înlăturarea durerii,
  •  încetarea efectelor negative asupra membrelor prin care trece nervul presat (parestezii, amorţeli, oboseală musculară), asigurând astfel revenirea pacientului la activităţile zilnice.

Aceste rezultate pot fi obţinute prin chiropractică – manipulare lombară. Nervul nu mai este presat iar durerea şi contractura musculară dispare. Terapia nu este dureroasă. Manipulările vor fi precedate de manevre specifice pentru relaxarea şi încălzirea musculaturii din zona afectată, având drept scop detensionarea musculaturii lombare pentru executarea manipulărilor şi decompresării nervului presat.

Tratamentul pentru blocaj lombar presupune aproximantiv 5 – 6 şedinţe – în funcţie de gravitate, pentru tratarea afecţiunii care a cauzat blocajul lombar. În majoritatea cazurilor pe perioada terapiei nu este nevoie de tratament medicamentos.

În cadrul clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center îşi desfăşoară activitatea chiropractori autorizaţi, cu o vastă experientă în abordarea afecţiunilor coloanei vertebrale, iar scopul nostru este de a trata blocaj lombar, oferind o metodă de tratament cu efecte de lungă durată şi revenirea pacientului la activităţile zilnice într-un interval de timp cât mai scurt. Dacă aveţi un blocaj lombar, contactaţi-ne cu încredere pentru a afla mai multe detalii, sau chiar pentru a ne deplasa la dumneavoastră pentru remedierea acestuia.

Nu mai aștepta fă-ți o programare
chiar acum ! 

Nu mai aștepta,
fă-ți o programare
chiar acum!

Ultimele noutăți