chiromedica_health_and_wellness_center_centru_de_wellness_medical_chiropractica_nutritie_psihologie_psihoterapie_recuperare_medicala_electric_fitness_loredana_tudor

Tratează hernia de disc fără operație!

Eliberează-te de durerile de spate insuportabile şi evită o intervenţie chirurgicală!

Alege o soluţie eficientă şi fără riscuri: CHIROPRACTICA!

chiropractica_in_cluj_chiromedica_tratament_hernie_de_disc_loredana_tudor

Nu mai aștepta fă-ți o programare
chiar acum la un tratament chiropractic! 

Chiropractica este terapia  prin care se poate trata cauza durerilor de spate pe care ţi le provoacă hernia de disc (sau alte afecţiuni ale coloanei vertebrale), fără să apelezi la o intervenţie chirurgicală! 

Cum se petrec lucrurile la
CHIROMEDICA Health & Wellness Center?

Programare

Te programezi la o consultaţie / evaluare cu unul dintre specialiştii noştri chiropractori.

Consult / evaluare

Îţi evaluăm starea generală, simptomele cu care te confrunți și îți facem câteva teste.

Investigații

Examinăm investigațiile ce le ai pentru a vedea particularității afecțiunii cu care te confrunți.

Tratament

În funcţie de rezultatele evaluării, îţi recomandăm un program personalizat de tratament. ,

Cea mai acută durere de spate este A TA!

Numai cine suferă de o hernie de disc, poate să spună cât de dureroasă poate fi această afecțiune! Poți să ai mai multe hernii de disc sau doar una şi “bună”, dar în combinaţie cu alte afecţiuni ale spatelui, durerile sunt uneori insuportabile! 

Ți se ia aerul pur şi simplu,

mai ales când vezi că nimic nu funcţionează.

Începi să te îngrijorezi când nimic nu te eliberează de durere,

de disconfort și de limitările fizice, atunci când ai vrea să munceşti şi să te mişti liber ca odinioară.

Şi pe bună dreptate că este frustrant,

mai ales atunci când nici medicamentele nu te ajută, nici tratamentele sau terapiile non-invazive, deşi ai căutat toate soluţiile numai să nu ajungi să apelezi la intervenţia chirurgicală.

Până la urmă: cine poate primi cu bucurie gândul perioadei de recuperare postoperatorie, cu tot disconfortul pe care îl implică?

Şi dacă, totuşi, NU e nevoie să treci prin aşa ceva? Dacă există o soluţie pe care nu ai încercat-o şi care să fie SALVAREA ta?

Am ales, dintre cele peste 500 de păreri lăsate în scris de către pacienţii noştri, doar câteva. Iar pe restul, te invităm să le răsfoieşti tu.

5/5
„Aveam dureri pronunțate la un picior și în zonele lombară și cervicală și senzație de amorțeală în mâini și picioare.Am găsit clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center în urma unor căutări pe google. Am fost la cinci ședințe de tratament chiropractic. Durerile și amorțeala s-au ameliorat considerabil după primele trei ședințe, iar după cinci au dispărut.Sunt foarte mulțumită de rezultate și de servicii și recomand cu încredere!„
Monica Rad
5/5
„Am hernie de disc cervicală.Am avut dureri foarte mari, mâna dreaptă mă durea îngrozitor. Nu puteam să stau în fund, îmi amorțea mâna dreaptă. După a doua ședință de chiropractică, durerile au încetat.Recomand cu cea mai mare încredere CHIROMEDICA Health & Wellness Center.„
Krisztian Varga
5/5
"În urmă cu câteva luni, mai exact în luna ianuarie am rămas blocat din cauza herniei de disc și la sfatul unei nepoate am contactat clinica pe departamentul de chiropractică.Chiropractica m-a ajutat foarte mult și mi-a fost recomandat și să slăbesc, ca să îmi scadă durerile de la hernia de disc.Mă simt cu mult mai bine din toate punctele de vedere.Pot să RECOMAND cu toată încrederea această clinică. VĂ ROG SĂ AVEȚI ÎNCREDERE!
Vasile Gădălean

Beneficiază acum

Consult doar 97 lei

Programează-te acum. Locurile sunt limitate la primele 30 de consulturi.

CHIROPRACTICA – terapia la care nu te-ai gândit până acum!

Fie că diagnosticul îţi confirmă clar o hernie de disc sau alte afecțiuni ale coloanei vertebrale (lombalgie, blocaj lombar, protruzie discala, spondiloza cervicala, spondiloza lombară, lombosciatică, cifoză, scolioză, etc), durerea ta îţi confirmă zi de zi că treaba e serioasă.

Și că ai face bine să nu mai amâni rezolvarea ei, pentru a te putea bucura de viaţă, fără să te gândeşti de două ori la consecinţele unei mişcări.

Dar ai face ORICE numai să nu ajungi să te operezi. Corect?

Atunci, îţi propunem ca acest ORICE, de data această dată, să fie CHIROPRACTICA!

Hai să începi să tratezi cauza durerilor, fără să apelezi la bisturiu, prin speciliaştii noştri acreditați!

Secretul terapiei chiropractice este că aceasta acţionează la cauza durerilor, prin tehnici de manipulare osteoarticulară care elimină şi reduc treptat compresia de pe nervii spinali care generează durerile. 

Ședință cu ședință,

fără riscuri, fără dureri în plus, prin mişcări precise şi corecte, se decomprimă treptat zona afectată, iar coloana vertebrală revine uşor la forma fiziologică (normală).

Ulterior, va fi nevoie de întreţinerea rezultatelor obţinute însă, pentru început e important să scapi de dureri şi de intervenţia chirurgicală.

Iar pentru acest lucru este nevoie să faci primul pas: să te programezi la o consultaţie!

Beneficiază acum

Consult doar 97 lei

Programează-te acum. Locurile sunt limitate la primele 30 de consulturi.

CHIROMEDICA Health & Wellness Center

Centru de wellness medical, pentru minte și corp, în inima Ardealului

CHIROMEDICA Health &  Wellness Center este pregătită să vină în întâmpinarea multor tipuri de afecţiuni, prin fiecare dintre departamentele de care dispune în prezent: chiropractică, fizio-kinetotarapie, electric fitness, psihologie / psihoterapie şi nutriţie și dietetică. Departamente care, de foarte multe ori, sunt complementare în obţinerea celor mai bune rezultate.

Însă, primul departament şi cel mai puternic reprezentat este cel de chiropractică. Iar rezultatele obţinute prin fiecare dintre cei peste 15.000 de pacienţi care ne-au ales să își trateze hernile de disc ne sunt cea mai puternică satisfacţie!

Avem, aşadar, experienţă de peste 6 ani şi peste 50.000 de şedinţe de chiropractică efectuate,

şi un set de valori de la care nu ne abatem, printre care se află “binele pacientului”. Motiv pentru care putem spune, încă de la prima întâlnire, care este cea mai bună soluţie de tratament, în fiecare caz în parte.

Pentru că evaluăm riscurile,

analizăm fişele medicale şi rezultatele RMN şi putem evalua în ce măsură vor funcţiona şedinţele de chiropractică în tratarea herniei de disc.

Iar dacă nu considerăm chiropractica potrivită

într-o anumită situaţie medicală, întotdeauna recomandăm alt tip de terapie sau chiar intervenţia chirurgicală care s-a dorit iniţial a fi evitată.

Pentru că, mai presus de orice, este sănătatea şi binele fiecărei persoane în parte!

De ce să alegi tratamentul chiropractic la CHIROMEDICA Health & Wellness Cente?

Eficient

Se tratează CAUZA durerilor de spate pe care ți le provoacă hernia de disc sau diferite alte afecţiuni ale coloanei vertebrale.

Rapid

Durerile de spate se diminuează uneori, chiar după prima şedinţă de chiropractică, iar dupa 5 şedinţe durerea scade cu minim 80%

Fără dureri

Tehnicile de manipulare sunt blânde, precise şi corecte, astfel încât să elimine compresia de pe nervii spinali care îţi provoacă durerile de spate.

Personalizat

Particularitățile herniei de disc sau a altor afecțiuni cu care te confrunți vor defini un program personalizat de şedinţe de chiropractică sau de alte terapii.

Transparent

În cazul în care chiropractorul consideră că problema ta poate fi remediată doar chirurgical, atunci vei fi îndrumat spre această soluţie, dacă este cea mai potrivită pentru tine.

Fără riscuri

La consult se evaluează cât mai complex afecțiunile cu care te confrunțipentru a fi excluse riscurile terapiei chiropractice, iar rezultatele să fie în favoarea ta, ca să scapi de durere.

Fără Internare

Pentru efectuarea tratamentului chiropractic, nu este nevoie de internare sau imobilizarea la pat. Vrem să atingem rezultate rapide și să redăm cât mai repede din nou funcționalitatea corpului.

Ieftin

Programul de şedinţe de chiropractică este mai avantajos financiar decât o intervenţie chirurgicală (dincolo de restul de motive de disconfort implicate de soluţia chirurgicală).,

Încă mai ai nevoie de motive să acţionezi pentru sănătatea ta?
Perfect! Şi noi am avea!

Beneficiază de un consult la doar 97 lei

Programează-te acum. Locurile sunt limitate la primele 30 de consulturi.

Și dacă nu vrei să beneficiezi de un tratament chiropractic ..

este în regulă!

Este în regulă dacă mai poţi duce pe picioare suferinţa, disconfortul şi frustrarea pe care ţi le generează hernia de disc sau alte afecţiuni ale coloanei vertebrale.

Cum este în regulă şi dacă decizi că vrei să rezolvi problema prin metoda intervenţiei chirurgicale. 

Sau, la fel de bine este şi dacă încă mai ai nevoie de timp să înduri durerea, până să acţionezi.

Până să începi de undeva remedierea situaţiei în care te afli. 

Atât doar..

..că, în plus faţă de ce simţi acum, va fi numai regretul de a nu fi beneficiat de oferta ce o avem în acest moment pentru consultaţia chiropractică din cadrul clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

TU decizi ce e potrivit pentru tine! Noi te aşteptăm oricând, chiar şi în afara OFERTEI care va expira curând!

Și dacă totuși vrei să încerci tratamentul chiropractic..

La CHIROMEDICA Health & Wellness Center, te susţinem, dacă ne dai voie, prin specialiştii noştri chiropractori, să tratezi hernia de disc şi să scapi de durerile chinuitoare de spate!

Vei putea,

şedinţă după şedinţă, să observi şi să simţi concret cum durerile dispar treptat, cum îţi recapeţi mobilitatea şi starea de bine.

Te asigurăm..

că de cele mai multe ori mai este o soluţie, care poate fi salvatoare!

În acest caz..

chiropractica chiar te poate salva de o intervenţie chirurgicală pentru tratarea herniei de disc!

Am ales, dintre cele peste 500 de păreri lăsate în scris de către pacienţii noştri, doar câteva. Iar pe restul, te invităm să le răsfoieşti tu.

5/5
„Am ajuns la CHIROMEDICA Health & Wellness Center în 2017, după ce 10 zile de tratament medical (balneologic, kinetoterapeutic) nu au avut niciun efect. După 3-4 ședințe durerea lombară s-a redus semnificativ, iar efectele se mențin pe termen lung. Echipa prietenoasă și, în același timp, profesionistă m-au făcut să fiu mai conștientă de comportamentele mele ce îmi pot afecta starea de bine, dar și să dezvolt o disciplină în ceea ce privește exercițiile zilnice pe care trebuie să le fac pentru a evita apariția durerii. Sunt foarte multumită de serviciile oferite de acest centru.„
Roxana Vescan
5/5
„Am 61 de ani. Am avut dureri foarte mari si difilcutati la mers din cauza herniei de disc. Am aflat de Clinica de wellness medical CHIROMEDICA Health & Welness Center din Cluj-Napoca unde m-am programat la un tratament chiropractic. După 5 ședințe durerea a scazut mult din intensitate dar pentru a avea rezultate mai bune pe termen lung, mi s-a recomandat să slăbesc fiincă aveam 105 kg. Am apelat la departamentul de nutriție și dietetică din cadrul aceluiași centru, iar cu planul alimentar personalizat am reușit să slăbesc în 11 săptămâni 13 kg, fără să rabd foame, și mâncând pe săturate. Fiind diabetic, mi-a scăzut și glicemia fiind nevoit să reduc doza de medicamente pentru diabet. Mulțumesc specialiștilor de nota 10, că m-au făcut un om mai sănătos. Recomand cu toată încrederea această clinică."
Ernest Bartha
5/5
"În urma cu 21 ani, am fost operat de hernie de disc.În anul 2017 au început din nou durerile de spate.M-am dus la medicul neurochirurg care m-a operat, care mi-a recomandat să fac un RMN. Pe baza RMN-ului am aflat cu stupoare că am protruzii discale etajate, respectiv o hernie de disc la nivel L5-S1, care trebuie operat.Deoarece am trecut deja printr-o operație, mi-am propus să găsesc o soluție alternativă. Căutând pe internet am găsit această minunată clinică, CHIROMEDICA Health & Wellness Center, cu specialiști minunați. Mi-am făcut astfel o programare.Am început tratamentul chiropractic, rezultatele au apărut încă de la primele ședințe, iar după 6 ședințe durerea a dispărut.De atunci mă simt foarte bine, aproximativ la 45 de zile revin pentru câte o ședință de întreținere.Mulțumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru profesionalismul de care ați dat dovadă!
Dicean Zamfir, 62 ani
5/5
„În urmă cu 2 ani au început durerile de spate. Am făcut un RMN din care a rezultat o hernie de disc cervicală. Aveam dureri mari de spate și îmi amorțeau mâinile și picioarele. Am aflat de chiropractorii de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, mi-am făcut programare și am început ședințele de tratament. După 2 ședințe m-am simțit mai bine iar după 3-4 ședințe, durerile au dispărut. Nu mă mai doare capul, iar membrele nu îmi mai sunt amorțite.Mulțumesc încă o dată CHIROMEDICA Health & Wellness Center.„
Murșan Liliana
5/5
„La RMN mi s-a descoperit o hernie de disc, pe inelul dintre vertebrele L4 și L5. M-am tot gândit timp de o lună de zile dacă să mă duc la operație sau nu, deoarece toți medicii îmi spuneau că fără operație nu o să scap. n tot acest timp, din vorbă în vorbă, cineva mi-a recomandat clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center. Acesta este specializat în chiropractică. Neștiind despre ce este vorba, cu greu m-am hotărât să încerc și această variantă.Oameni buni, vreau să vă spun că după 3 ședințe puteam să merg pe picioarele mele și fără durere. Momentan continui cu ședințele de chiropractică de întreținere.Vreau să le mulțumesc acestor oameni pentru că m-au ajutat să scap de operație. Încercați și dumnevoastră cu încredere."
Dumitru Dondoș
5/5
"În anul 1991 am fost operată de hernie de disc lombară. În urma operaţiei, durerile nu au mai fost la fel de puternice ca înainte de operaţie, dar nu au trecut de tot şi am rămas şi cu o semipareză pe partea dreaptă. În timp, durerile au revenit la acceaşi intensitate. Am încercat mai multe tratamente, toate însă fără succes.Între timp, am mai făcut un examen RMN şi am aflat că am 4 hernii de disc etajate, la nivel lombar, cu conflict radicular, şi în zona cervicală 3 hernii de disc. De 2-3 ani nu mai puteam să îmi folosesc mâna dreaptă, în special la ridicarea braţului. Am hotărât să încerc şi eu si într-adevăr, după 4 şedinţe, durerile lombare s-au diminuat în proporţie de 70%, iar cervical pot să îmi ridic umărul fără să mai simt durerea pe care o resimţeam înainte.Recomand cu încredere CHIROMEDICA Health & Wellness Center.
Tașnadi Ecaterina

Vrei să te convingi direct?
Programează-te acum la o consultaţie la un preț special

Consult doar 97 lei

Locurile sunt limitate la primele 30 de consulturi.

Oferta este valabilă doar luna aceasta!

Însă, dacă laşi să treacă pe lângă tine OFERTA (consultaţie chiropractică la 97 lei în loc de 180 lei), durerile nu vor trece de la sine! Va trece doar timpul, în defavoarea sănătăţii tale!

Şi-atunci, de ce să nu îţi faci un bine, cât poţi alege avantajos?

Exact. Te aşteptăm cu drag!

Beneficiază acum

Consult doar 97 lei

Programează-te acum. Locurile sunt limitate la primele 30 de consulturi.

error: Content is protected !!