review desktop img
review mobil img

Ce spun clienții noștri despre noi CHIROPRACTICĂ

Recomand CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru profesionalismul de care dă dovadă personalul.

După doar 2 ședințe de chiropractică și urmând sfaturile primite, durerea în zona lombară s-a redus semnificativ.

Clinica este curată și atmosfera plăcută.

Simea Paul

„Recommend.

After 3 appointments my shoulder and my upped back pain was already much better, after 5-6 appointments the pain was gone.

Now I am just coming back because I like that they can relieve the tension from that area, I am doing it once in every 3 weeks or so.

They also teach you some basic exercises you can do at home or even at the office, so you can have a right posture and less pain.

Szabo Kinga

„Köszönöm a segitséget Molnár Mihálynak, aki 5 kezelés után sokat segitett a hátfájásomon. Ezután is hozzá fogok fordulni ilyen jellegű problémákkal, és mindenki másnak is ajánlom őt!

Levente Rigan

În urma tratamentului chiropractic efectuat CHIROMEDICA Health & Wellness Center mă simt mult mai bine.

La începerea tratamentului aveam dureri în zona cervicală și la umărul drept.

Rezultatele au început să fie vizibile după primele 2 ședințe de chiropractică.

Recomand cu încredere.

Florea George Andrei

Aveam dureri pronunțate la un picior și în zonele lombară și cervicală și senzație de amorțeală în mâini și picioare.

Am găsit clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center în urma unor căutări pe google. Am fost la cinci ședințe de tratament chiropractic. Durerile și amorțeala s-au ameliorat considerabil după primele trei ședințe, iar după cinci au dispărut.

Sunt foarte mulțumită de rezultate și de servicii și recomand cu încredere!

Monica Rad

Dureri de cap severe și migrene cronice mă chinuie de ani de zile. Mă scot din funcțiune câte 2-3 zile și de mai multe ori pe lună. Un tratament medicamentos foarte puternic mă mai ajută, dar nu este o soluție pe termen lung.

Am mai fost la chiropractor acum foarte mulți ani pentru alte afecțiuni, și am decis să încerc și pentru actuala problemă.

După 5 ședințe de chiropractică pentru zona cervicală, de o lună și jumătate nu am mai avut migrenă. 

Cu siguranță continui tratamentul! La CHIROMEDICA Health & Wellness Center am întâlnit oameni tineri și profesioniști.

Recomand cu drag!

Szabo Kis Ildiko

Am ajuns la CHIROMEDICA Health & Wellness Center la recomandarea unei colege. Am hernie cervicală, dureri lombare și-mi amorțesc mâinile.

După 5 ședințe de chiropractică și exercițiile de întărire a mușchilor spatelui, durerile au trecut în proporție de 90% iar amorțeala mâinilor s-a redus la jumătate.

Recomand cu căldură.

Caprariu Monica

Am hernie de disc cervicală.

Am avut dureri foarte mari, mâna dreaptă mă durea îngrozitor. Nu puteam să stau în fund, îmi amorțea mâna dreaptă. După a doua ședință de chiropractică, durerile au încetat.

Recomand cu cea mai mare încredere CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

Krisztian Varga

Am ajuns la urgențe cu amețeli și amorțeli de mâna stânga și după ce am așteptat 4 ore acolo mi-au spus că nu am nimic și m-au trimis acasă.

A doua zi am ajuns la CHIROMEDICA Health & Wellness Center prin recomandare și în 3 ședințe de chiropractică mi s-a rezolvat problema.

Recomand cu încredere.

Mihai Vălean

Recomand cu mare încredere CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

La început am mers cu reținere. Nu credeam în această practică (chiropractica), având hernie de disc și spondiloză cervicală, iar în ultimul an am aflat că am și scolioză Dureri….nici nu vă pot explica. În ultimii ani nu mai reușeam să fac multe din lucrurile normale.

Chiropractorul mi-a recomandat pentru început cinci ședințe de chiropractică. Am simțit la fiecare cum durerea scade și mă simțeam din nou plină de viață și energie. Eu vă recomand să aveți toată încrederea în această practică 

Acum trei luni am mers și la departamentul de nutriție și dietetică. Pentru că luasem foarte multe kg mă simțeam obosită nesigură și grasă Am mers rușinată și plină de speranță că mă va ajuta după multe diete eșuate.

Am reușit în scurt timp să slăbesc 18kg (în 3 luni). De la masura 48-50, acum pot sa port 38-40. În sfârșit pot să merg să-mi iau haine care-mi plac nu care îmi sunt bune.

Vă recomand cu mare încredere CHIROMEDICA Health & Wellness Center.”

Mureșan Raluca

„Am avut probleme cu durerile de spate ani de zile.

Am încercat diferite tratamente și terapii însă niciuna nu au dat rezultatele ca cele de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, unde cu ajutorul terapiei chiropractice,durerile au început să dispară după prima ședință de chiropractică.

Voi continua și mulțumesc întregii echipe de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru ajutor și pentru profesionalismul lor.

Edmond Kulik

„5 Stele pentru că m-au pus pe picioare.

Și eu având hernii de disc nu mai suportam durerile. Mulțumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru că m-ați tratat cu calm și răbdare.

Recomand cu încredere. Și acum după un an de zile merg pentru întreținere și mă simt extraordinar de bine.

Atomei Eva

Recomand cu toată încrederea clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

Am decis să apelez la serviciile clinicii din cauza unei dureri în zona cervicală care persista de foarte mult timp. Cu ajutorul terapiei chiropractice am reușit să scap de această durere.

M-a ajutat tratamentul de 5 ședințe, cât și sfaturile primite pentru ca durerea să nu revină.

Anca Barta

„La recomandarea a două prietene am venit la această clinică și am făcut o alegere foarte bună.

După câteva ședințe de chiropractică mi-am rezolvat problemele ce le aveam în zona lombară. Recomand cu căldură CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

Oana Vasile

Recomand această clinica deoarece m-am prezentat cu o problemă de postură, iar după câteva ședințe de chiropractică combinate cu exerciții, această problemă  s-a remediat aproape în totalitate.

Mulțumesc pe această cale CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

Loryn Souca

Din 2017 am beneficiat de tratamentul chiropractic de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, cu rezultate foarte bune.

Apreciez calmul și profesionalismul chiropractorului.

Mi-a plăcut CHIROMEDICA Health & Wellness Center în special deoarece primesc reminder cu 24h înainte de programare.

Horațiu Stănculescu

Când am ajuns la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, aveam dificultăți până și în a-mi ține greutatea pe piciorul stâng.

Cu ajutorul terapiei chiropractice, acum, deși durerea își mai face apariția destul de, rar, diferența e de la cer la pamant.

Pot merge la sala, înota, merge pe jos zeci de kilometri fără să fiu limitat de durerea de spate.

Alexandru Pop

„Am ajuns la CHIROMEDICA Health & Wellness Center cu probleme mari în zona lombară.

Am rămas blocat de câteva ori și mă gândeam chiar la operație. Am ajuns aici la recomandarea unui prieten.

După câteva ședințe, efectuarea exercițiilor și urmarea sfaturilor mă simt mult mai bine și sunt mult mai mobil.

Mulțumesc mult pentru impactul pozitiv în starea mea de sănătate!

Ghiță Trufan

În urma tratamentului chiropractic efectuat la CHIROMEDICA Health & Wellness Center mă simt mult mai bine și recomand tuturor pacienților cu probleme ale coloanei vertebrale acest tip de terapie.

Mulțumesc pentru serviciile acordate!

Carmen Gătina

Din cauza efectuarii unei mișcări incorecte la sală am început să am dureri în zona lombară, dar la sugestia mai multor prieteni, am decis să îmi fac o programare la CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

În urma a 5 ședințe de terapie chiropractică, durerea din zona lombară nu mai este prezentă și pot să îmi continui activitățile zilnice fără să fiu deranjat de durere.

Mocian Raul

„Buna ziua. Am fost acum doi ani la CHIROMEDICA Health & Wellness Center cu dureri în zona lombară. Am făcut șase ședințe de chiropractică și mi-a trecut durerea. Acum am reînceput din nou.

Sunt deja la a șaptea ședință și este foarte ok.

Este o clinică foarte serioasă. Încercați cu încredere!

Paul Filip

Recomand serviciile profesioniste ale acestei clinici tuturor celor care au probleme cu spatele și coloana vertebrală și îi mulțumesc chiropractorului pentru toate sfaturile și pentru tratamentul de 5 ședințe care începe să dea rezultate în cazul meu!

Apelați cu toată încrederea!

Georgiana Chertița

„Recomand cu încredere.

Am apelat la serviciile clinicii pentru durerile lombare la coloana, iar după 2 ședințe de chiropractică durerile au început să se diminueze.

Am fost deja la 8 ședințe și o să merg în continuare pentru întreținere. Plus exercițiile care trebuiesc făcute acasă ajută foarte mult.

Andrei Horopciuc

Pe lângă profesionalism, am rămas impresionată de dăruirea, calmul, bunătatea  și promptitudinea de care dă dovadă personalul acestei clinici. Mulțumesc mult.

Voichița Ciurea

În urmă cu câteva săptămâni am apelat la serviciile de chiropractică ale clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center deoarece aveam dureri îngrozitoare de spate.

Azi, după câteva ședințe pot spune că mă simt minunat. Nu mă mai trezesc cu dureri, nu mai resimt acele dureri, starea mea de sănătate s-a îmbunătățit datorită terapiei chiropractice.

Tot ce pot spune este că recomand cu drag. Vă mulțumesc pentru răbdare și ajutor !

Oli Ariana

Cum să nu mulțumești și pentru faptul că sunt activă, fără dureri de spate, de peste 3 ani?

În noiembrie 2015, am fost pusă în fața unui diagnostic foarte grav: hernii de disc și protruzii multiple în zona lombară. Aveam dureri foarte mari, mă deplasam cu greutate și de abia mă puteam așeza pe scaun sau pe pat. Luam o grămadă de antiinflamatoare.

Am vrut să evit intervențiile chirurgicale și așa am ajuns la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, unde chiropractorul care s-a ocupat de mine a făcut imposibilul și m-a ajutat să-mi recapăt bucuria de a trăi fără frica de a ajunge imobilizată la pat.

La început, ședințele de chiropractică se repetau săptămânal, dar apoi am putut să le urmez mai rar. Acum le repet la 4-5 săptămâni. Nu m-am gândit niciodată să renunț la aceste ședințe pentru că știu că ele mă ajută foarte mult.

Chiropractorul mi-a dat și un set de exerciții pentru zona lombară și cea cervicală, exerciții pe care le fac în fiecare zi.

Nu înțeleg de ce unele persoane au rețineri față de chiropractică. În străinătate este un tratament cunoscut și acceptat.

Vizita la clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center este o plăcere ți o necesitate pentru mine. Toți cei de aici sunt deosebit de amabili și buni profesioniști.

Mulțumesc pentru că existați!

Corina Toma, 63 ani

„Bună, sunt Vasile și pot să vă spun experiența mea cu CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

În urmă cu câteva luni, mai exact în luna ianuarie am rămas blocat din cauza herniei de disc și la sfatul unei nepoate am contactat clinica pe departamentul de chiropractică.

Chiropractica m-a ajutat foarte mult și mi-a fost recomandat și să slăbesc, ca să îmi scadă durerile de la hernia de disc.

La nutriție și dietetică, prin alimentația simplă și fără înfometare am slăbit și am scăpat de greutate. Mă simt cu mult mai bine din toate punctele de vedere.

Pot să  RECOMAND cu toată încrederea această clinică. VĂ ROG SĂ AVEȚI ÎNCREDERE!

O zi bună vă doresc.

Vasile Ioan Gădălean

Am venit la CHIROMEDICA Health & Wellness Center având umărul blocat și cu dureri cu vechime de peste un an.

După doar prima ședință de chiropractică mi-am recăpătat mobilitatea iar după încă câteva ședințe durerea a dispărut complet.

Mulțumesc mult întregii echipe!

Carmen Borsan

După o perioadă intensă de antrenamente am început să am dureri de spate în zona lombară. Am început să caut după tratament și am găsit CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

După o consultatie programată și confirmată foarte prompt și profesionist, am primit un tratament chiropractic.

Am simțit că durerea s-a redus considerabil și cu încă 5 ședințe de terapie chiropractică nu mai am dureri și pot practica iar sportul de fotbal american.

Pentru hernia de disc m-au ajutat sfaturile și exercițiile pentru a-mi întări musculatura în zona lombară.

O să apelez la tratemente lunar pentru a mă ține în formă pentru sport.

Recomand la oricine are probleme cu spatele să viziteze clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center unde găsiți un personal prietenos, profesionist și cu experiență.

Albert Attila

„Din cauza unei hernii de disc lombare am avut dureri mari pe piciorul drept și nu mai puteam umbla. Când toți doctorii voiau doar să mă opereze, la CHIROMEDICA Health & Wellness Center au reusit prin câteva ședințe să îmi redea mobilitatea și am scăpat și de dureri. Recomand cu căldură și mulțumesc din nou.”

Mihai Bojan

„Molnár Mihályhoz jártam egy 5 alkalmas kezelésre. Személyre szabott kezelésben részesültem, ahol a panaszaimra volt fektetve a hangsúly és a kezelés mellett tanácsokkal látott el Mihály, hogy meg tudjam előzni ezek kialakulását a jővőre nézve.

Dalma Szilagyi

Cu ajutorul terapiei chiropractice am reușit să îmi recapăt mobilitatea coloanei vertebrale și să scap de durerile cervicale și lombare.

Durerile și disconforturile au dispărut după primele ședințe. Acuma după terminarea ședințelor recomandate am ales să mă duc periodic pentru prevenirea reapariției acestora.

Mulțumesc frumos CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru tot! Recomand cu mare drag! 🙂

Anamaria Nealcoș

Am venit aici cu dureri mari de spate și gât. Am început să mă simt mai bine chiar de după prima ședință, iar rezultatele au fost din ce în ce mai bune pe parcurs. Mulțumesc echipei de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center

Tamas Pap

I’ve had upper back pain for over 10 years. After 5 chiropractic sessions the problem is almost entirely gone, and I will continue the therapy. I fully recommend  CHIROMEDICA Health & Wellness Center for your chiropractic needs.

Vladan Susa

Am păşit pentru prima dată în această clinică de welness medical în primăvara anului 2017, acuzând dureri dorsale şi lombare, dar şi contracturi musculare. Mobilitatea coloanei vertebrale era scăzută, iar tratamentele chiropractice, realizate la CHIROMEDICA Health & Wellness Center „m-au pus pe picioare”. Pot spune că simptomele au dispărut încă de la primele şedinţe, însă, am ales să efectuez periodic tratamentele chiropractice pentru prevenirea reapariţiei acestora. Recomand cu mare drag CHIROMEDICA Health & Wellness Center!
 

Bianca Petrișor

Am apelat la serviciile oferite de echipa CHIROMEDICA Health & Wellness Center, beneficiind de tratamentul chiropractic, în urma unor dureri de spate pronunțate ca rezultat al unei poziții necorespunzătoare a corpului și în urma unui stil de viață sedentar. Experiența s-a dovedit mai mult decât benefică, am reușit să scap de durerile incomode și de blocajele spatelui. Mulțumesc CHIROMEDICA

Oana Atanasiu

Am ajuns la CHIROMEDICA Health & Wellness Center în 2017, după ce 10 zile de tratament medical (balneologic, kinetoterapeutic) nu au avut niciun efect. După 3-4 ședințe durerea lombară s-a redus semnificativ, iar efectele se mențin pe termen lung. Echipa prietenoasă și, în același timp, profesionistă m-au făcut să fiu mai conștientă de comportamentele mele ce îmi pot afecta starea de bine, dar și să dezvolt o disciplină în ceea ce privește exercițiile zilnice pe care trebuie să le fac pentru a evita apariția durerii. Sunt foarte multumită de serviciile oferite de acest centru.

Roxana Mateiu – Vescan

Am 61 de ani. Am avut dureri foarte mari si difilcutati la mers din cauza herniei de disc. Am aflat de Clinica de wellness medical CHIROMEDICA Health & Welness Center din Cluj-Napoca unde m-am programat la un tratament chiropractic. După 5 ședințe durerea a scazut mult din intensitate dar pentru a avea rezultate mai bune pe termen lung, mi s-a recomandat să slăbesc fiincă aveam 105 kg. Am apelat la departamentul de nutriție și dietetică din cadrul aceluiași centru, iar cu planul alimentar personalizat am reușit să slăbesc în 11 săptămâni 13 kg, fără să rabd foame, și mâncând pe săturate. Fiind diabetic, mi-a scăzut și glicemia fiind nevoit să reduc doza de medicamente pentru diabet. Mulțumesc specialiștilor de nota 10, că m-au făcut un om mai sănătos. Recomand cu toată încrederea această clinică.

Ernest Bartha, 61 ani

Recomand cu încredere această clinică. Am avut probleme și dureri mari din cauza unei hernii de disc L5 S1 si terapia chiropractică m-a ajutat să scap de durea insuportabilă. Am rămas profund surprins de profesionalismul de care dă dovadă aceasta clinică.
 

Răzvan Boncuțiu

Recomand această clinică de wellness medical. Prin terapia chiropractică m-au ajutat cu hernia de disc pe care o aveam. După numai 5 terapii au disparut durerile…. Foarte profesioniști.

Ioan Gugueanu

În februarie 2018, am căzut pe partea dreaptă amortizând cu mâna și cotul. Umăr dislocat ușor. Am avut dureri destul de mari câteva zile. Au dispărut după 3 luni dar umărul nu mai avea același grad de libertate. Am început antrenamente ușoare de fitness dar durerile au reapărut. Am aflat de clinica de pe strada Oltului, CHIROMEDICA Health & Wellness Center și am zis să încerc. În luna August, i-am prezentat situația chiropractorului. Mi-a încălzit 10 minute umărul și apoi printr-o mișcare fermă l-a repoziționat. După 3 zile de pauză am reluat antrenamentele la sală, culmea, aproape fără nici o durere. Clinica Chiromedica Health & Wellness e accesibilă foarte ușor cu parcare rezervată clienților. Curat, impecabil, personal amabil. Prețul la consultație este bun. Am înțeles că la tratament de mai multe ședințe de chiropractică se oferă reduceri importante. Baftă și sănătate!

Vali Pop

Am venit la această clinică la chiropractor, în urma unor recomandări din partea unei prietene. Aveam dureri destul de pronunțate în zona lombară mai ales după ce stăteam în picioare o perioadă mai lungă de timp. Am fost la 3 ședințe de chiropractica și sunt extrem de mulțumită! Durerile au disparut de tot și se simte o diferență enormă! Recomand cu mare drag!

Adela Hanga

„Grija noastră este sănătatea dumneavoastră!” Aceste cuvinte își arată însemnătatea lor prin seriozitatea echipei, care își dă interesul și silința ca toți clienții  clinicii să fie mulțumiți. Recomand cu încredere!”

Gabriel Rîșteiu

Prin intermediul CHIROMEDICA Health & Wellness Center și a terapiei chiropractice, am scăpat de durerile de spate, suferind de protruzie lombară. După o serie de ședințe și urmând exercițiile recomandate am fost repus pe picioare putând desfășura orice activitate sportivă.

Cuco Andrei

„Recomand cu căldură această clinică! Sunt o echipă de profesionisti!
Respectând planul alimentar personalizat întocmit pentru mine, am reușit să slăbesc 5 kg în 2 săptămâni, fără înfometare sau stări de disconfort. Continuăm. Cu răbdare și voința, se poate!
De asemenea, recomand și departamentul de chiropractică de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, unde în 3 ședințe de chiropractică mi s-au diminuat considerabil durerile ce le aveam, de mulți ani, în zona lombară și cervicală.
Vă mulțumesc frumos!”

Simona Deaciuc

„Recomand cu căldură această clinică. O echipă de profesioniști gata să te ajute. Am apelat la terapia chiropractică, pentru dureririle de spate apărute în urma unei operații, dureri care apăreau pe tot parcursul zilei. Încă după prima ședință, durerile au început să se atenueze, iar după 3 ședințe, aceastea au dispărut de tot. Continui să vin la ședințele de întreținere, pentru a preveni apariția durerilor.
Din cauza problemelor cu kilogramele în plus, am ales să apelez și la departamentul de nutriție și dietetică. Planul alimentar personalizat m-a ajutat să pierd 12 kg în aproximativ 2 luni jumăte. Foarte serioși și promți la întrebările mele, aceștia au reușit să mă ajute și mă ajută în continuare să pierd kilogramele în plus și să nu am dureri de spate.
Profesionalismul și seriozitatea îi recomandă pe cei de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center 😊
 

Raluca Crăciun

Mulțumim echipei CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru profesionalism, pentru servicii de calitate, pentru că am fost tratați civilizat. Acolo te simți ca în familie. Nu numai că sunt profesioniști, dar au și dragoste și respect pentru oameni. Mulțumim și Felicitări!

Lasoj Banyai

#magichands

Mihaela Toderic

#magichands! Recomand această clinică cu mare drag tuturor celor cu probleme de spate. După câteva ședințe eu am scăpat de durerile de cap ce mă chinuiau din cauza spondilozei cervicale! Aici chiar funcționează zicala: „Îți ia durerea cu mana!” Îi mulțumesc din suflet chiropractorului!

Am venit la această clinica prima dată din pură curiozitate dar dupa doar 2 ședințe de chiropractică    s-au văzut deja rezultatele, simțindu-ma mult mai bine din punct de vedere fizic și durerile de spate pe care le aveam au început să se amelioreze sau chiar să dispară.
Recomand cu încredere această clinică.

Ciprian Petra

De cand am început terapia chiropractică, mă simt mult mai bine.

Sorina Roșca, 42 ani

Mă numesc Sorina Roșca am 42 de ani și sunt din Cluj-Napoca. Fac tratament chiropractic. Am discopatii pe coloana vertebrală care îmi cauzează probleme de 10 ani. Resimt dureri cervicale, toracale și lombare (zilnic) cu iradieri în abdomen.

 Am încercat mai multe tratamente dar fără succes. De cand am început terapia chiropractică mă simt mult mai bine. Recomand cu încredere.

Încă de la a 2-a ședință durerile au început să dispară treptat. 

Tecar Tănase, 42 de ani
0754904883

Mă numesc Tecar Tănase, am 42 de ani.

În urmă cu 5 ani am avut o problemă în zona lombară, pe când lucram în construcții în Germania. Am urmat un tratament medicamentos, după care durerile au încetat. Anul acesta, lucrând în continuare în construcții durerile au reapărut la intensitate mult mai mare, cu amorțeală pe piciorul drept.
De pe internet am auzit de CHIROMEDICA Health & Wellness Center, și mi-am făcut programare. Făcându-mi un RMN la indicația chirpractorului, s-a constatat faptul că la nivel L4-L5 am o hernie discală cu dimensiuni de aproximativ 13/16mm care îmi apasă rădăcina dreaptă a nervului sciatic, respectiv un debord discal la

nivel L5-S1, cu atingere radiculară bilaterală.

În concluzie, aveam încă un disc afectat față de cel de acum 5 ani. Încă de la a 2-a ședință durerile au început să dispară treptat.

Ședințele au fost combinate cu exerciții pentru întărirea musculaturii paravertebrale, care de asemenea m-au ajutat foarte mult.

Acum mă simt bine, continui cu ședințele de întreținere. Mulțumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center! Pentru informații și detalii vă stau la dispoziție la nr. de telefon 075490488

Am început tratamentul chiropractic, rezultatele au apărut încă de la primele ședințe…

Dicean Zamfir, 62 de ani
0746204590

Mă numesc Dicean Zamfir, am vârsta de 62 ani.

În urma cu 21 ani, am fost operat de hernie de disc.

În anul 2017 au început din nou durerile de spate.

M-am dus la medicul neurochirurg care m-a operat, care mi-a recomandat să fac un RMN. Pe baza RMN-ului am aflat cu stupoare că am protruzii discale etajate, respectiv o hernie de disc la nivel L5-S1, care trebuie operat.

Deoarece am trecut deja printr-o operație, mi-am propus să găsesc o soluție alternativă.

Căutând pe internet am găsit această minunată clinică, CHIROMEDICA Health & Wellness Center, cu specialiști minunați. Mi-am făcut astfel o programare.

Am început tratamentul chiropractic, rezultatele au apărut încă de la primele ședințe, iar după 6 ședințe durerea a dispărut.

De atunci mă simt foarte bine, aproximativ la 45 de zile revin pentru câte o ședință de întreținere.

Mulțumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru profesionalismul de care ați dat dovadă!

Lunar voi continua sa efectuez câte o şedinţă de întreţinere care este executată cu profesionalism.

Dan Enghis
e-mail: [email protected]

molnar_mihaly_chiropractor_cluj_chiromedica_loredana_tudor

Mă numesc Dan Enghis, în urmă cu un an am suferit de un blocaj lombar, cu dureri cumplite aproape la orice miscare. Soţia mea, a aflat de centrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center de pe internet, şi mi-am facut o programare la chiropractor. După prima şedinţă am început să mă simt mai bine. La recomandarea chiropractorului mi-am făcut şi un control RMN la care s-a descoperit că am o hernie de disc.

Am urmat un set de 5 sedinţe care m-au ajutat foarte mult iar acum mă simt foarte bine.

La recomandarea şi indicaţiile chiropractorului execut zilnic acasă un set de exerciţii, care au ca scop intăririea musculaturii din zona lombară. Exercitiile îmi îmbunătăţesc şi mobilitatea.

Doresc sa mulţumesc pe această cale chiropractorului pentru profesionalismul şi devotamentul de care dă dovadă de fiecare dată. Lunar voi continua sa efectuez câte o şedinţă de întreţinere care este executată cu profesionalism.

Recomand cu căldură centrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center, tuturor celor care au probleme cu dureri lombare sau ale musculaturii.

Pentru orice informaţii vă stau la dispoziţie pe adresa de e-mail: [email protected]

După primele 2-3 şedinţe am constatat că durerile au început să se amelioreze, până când au disparut.

Blenche Mihai,  47 ani 
0753456085

Mă numesc Blenche Mihai, am 47 ani şi muncesc în construcţii de peste 25 de ani.

În anul 2016 mi-au apărut dureri în piciorul stâng, la început de scurtă durată, dar cu timpul au devenit din ce în ce mai insuportabile, de multe ori trebuia să mă întind pe jos de durere.

În urma consultului medical şi al RMN-ului, medicii au constatat că am o protruzie la nivel L3-L4 şi două hernii discale la nivel L4-L5 şi L5-S1, care pun presiune pe rădăcinile nervoase, producând durerea. Soluţia: operaţie. Eu nu am vrut asta. Trebuia să găsesc altă soluţie pentru a ameliora durerile.

Am căutat pe internet, şi am găsit clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center din Cluj.

În urma consultului chiropractorul Molnár Mihály iniţial mi-a recomadat 5 şedinţe legate de chiropractică.

După primele 2-3 şedinţe am constatat că durerile au început să se amelioreze, până când au disparut.

De atunci pot să fac lucrurile ca şi cum nu aş avea hernie.

Mă bucur că am întâlnit un asemenea om precum domnul Molnár, căruia o să-i mulţumesc toată viaţa pentru ajutorul acordat.

Ţin să precizez faptul că şedinţele de chiropractică m-au ajutat şi cu o problemă cervicală, întrucât din când în când aveam dureri şi la acest nivel, cu amorţeala mâinii stângi.

Mulţumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

Mulţumesc chiropractorului Molnár Mihály.

Pentru informaţii şi detalii vă stau la dispoziţie la nr. de tel. 0753456085.

Vreau să mulţumesc din suflet CHIROMEDICA Health & Wellness Center cât şi chiropractorului Molnár Mihály…

Emilia Cs. , 58 ani
0751608573

Mă numesc Emilia Cs. şi am 58 de ani.

De mai mulţi ani am simţit un disconfort în regiunea lombară, care s-a tot accentuat, ajungând la blocaje, făcându-mi imposibilă deplasarea.
Sunt o persoană foarte activă, iar această problemă era una foarte mare pentru mine.

La intevral de 2-3 luni trebuia să fac câte o serie de tratament injectabil doar ca să-mi pot relua activitatea zilnică. În toamna anului trecut, când de patru ori la interval de 3-4 saptămâni aveam dureri şi blocaje, m-am hotărât să merg la un neurolog, care în urma consultului m-a trimis să fac un examen RMN.

Nu era prea fericit rezultatul (prolaps discal global predominant stg. L2-L3, global L3-L4, L4-L5 cu protuzie postero-mediană cu atingere radiculară predominant stg.), aşa că am făcut o programare la un neurochirurg, dar între timp am căutat şi alte alternative decât operaţia.

Şedinţe de fizioterapie am făcut de mai multe ori iar acum m-am decis să încerc chiropractica înainte de “cuţit”.

În disperare am început să caut pe internet, şi am ajuns la d-nul Molnár Mihály. Evaluându-mi starea generală de sănătate ( având şi osteoporoză ) mi-a propus pentru început cinci şedinte de tratament.
După primele două şedinte am simţit deja o îmbunătăţire a stării mele de sănătate.

E foarte adevărat ca mi-a recomandat şi acasă exerciţii, ţin cu stricteţe sfaturile date de dânsul. Acum fecventez terapiile de întreţinere o dată la 3-4 săptămâni. Nu am mai avut dureri, iar de blocaje nici nu poate fi vorba.

Vreau să mulţumesc din suflet CHIROMEDICA Health & Wellness Center cât şi chiropractorului Molnár Mihály pentru răbdarea, ajutorul şi profesionalismul de care a dat dovadă.

Vă recomand chiropractorul Molnár Mihály din tot sufletul.

Pentru informaţii şi detalii vă stau la dispoziţie la nr. de tel. 0751608573.
Mulţumesc!

După doar 6 şedinţe de chiropractică m-am recuperat aproximativ 90%

Chis Florin
0765599084

Mă numesc Chis Florin, sunt din Satu Mare. În urmă cu şase luni aproximativ, am suferit de dureri de spate foarte mari. Am fost la medicul de familie care m-a îndrumat spre un medic neurolog. Am făcut o programare la medicul neurolog unde mi s-a cerut un RMN. În rezultatul RMN s-a descoperit hernie de disc lombară L5,S1 pe partea dreaptă destul de avansată.

Medicul neurolog văzând rezultatul, a decis că trebuie operat. Eu nefiind de acord cu operţia am decis să consult alt medic neurolog, acesta spunând că nu este cazul de operaţie şi mi-a recomandat băi calde. Am urmat sfatul medicului, am plecat la băi, după care a urmat o durere mult mai mare, care a coborât şi în picior, cu amorţeli până la vârful degetelor.

Am revenit la medicul de familie unde mi s-au administrat 10 injecţii antiinflamatoare. Durerea a scăzut foarte puţin, amorţeala deloc.

În disperare de cauză am căutat pe internet pentru alte posibilităţi, am găsit clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center, cu multe cazuri asemănătoare mie şi nu numai. Am decis să fac o programare la chiropractor Molnár Mihály.

După doar 6 şedinţe de chiropractică m-am recuperat aproximativ 90%. De atunci mă simt foarte bine, la fiecare şase săptămâni urmez câte o şedintă de întreţinere.

Recomand tuturor persoanelor cu dureri de spate cu încredere clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center datorită profesionalismului de care dau dovadă.

Mulţumesc pe această cale chiropractorului Molnár Mihály pentru ajutorul acordat.

Simțeam că întineresc și chiar îmi era necesar. Ameliorarea era evidentă după fiecare întâlnire. 

Doina J. 
0757494612

Mă numesc Doina J. Au trecut câteva luni de când am descoperit acest minunat Centru CHIROMEDICA Health & Wellness Center de la Cluj-Napoca unde am ajuns după multă suferință.

Aveam un blocaj lombar, hernie de disc și lombosciatică de câteva luni bune care n-au cedat la tratamentul cu injectii și tablete, care se repeta după mulți ani, dar atunci am scăpat de operatie.
Acum eram într-o stare gravă fiindcă mergeam deja îndoită în două și nu puteam călca dimineața la trezire.

Coloana vertebrală părea ruptă, pur și simplu. Am ajuns la Centru CHIROMEDICA Health & Wellness Center cu inima strânsă. Chiropractorul a decis în urma examinării buletinului radiologic și a rezultatului DXA-osteoporoză, să-mi ofere tratamentul adecvat.

Am început cu un pachet de cinci ședințe care a fost extrem de eficient. Ameliorarea era evidentă după fiecare întâlnire. A fost uimitor cum reușea să manipuleze cu mult profesionalism, răbdare și dăruire întreg corpul încât îmi restabilea echilibrul atât fizic cât și psihic.

Simțeam că întineresc și chiar îmi era necesar.

Am făcut și câteva ședințe de întreținere iar ăn prezent merg periodic și la o sală de fitness. Consider că serviciul pe care l-am primit în acest centru a fost de înaltă calitate și-l recomand cu încredere.

Multumiri tuturor! Doina J. tel.0757494612

Simțeam că întineresc și chiar îmi era necesar. Ameliorarea era evidentă după fiecare întâlnire. 

C. Francesca

Mă numesc C. Francesca. În urmă cu 1 an am descoperit, pe baza unui RMN că am 3 hernii de disc și o subluxație sacro-iliacă. Datorită terapiilor chiropractice

am reușit să îmi continui activitățiile de zi cu zi și să nu mai am dureri. Recomand CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

După 2 şedinţe vreau să vă spun că nu-mi venea să cred, am început să mă simt mai bine.

Kiss Atila, 38 ani
0746283512

Mă numesc Kiss Atila, sunt din Aiud, am 38 de ani.

Lucrez ca agent de securitate şi în timpul liber mă ocup de construcţii.

Acum 8 ani de zile lucrând foarte mult în construcţii m-am ales cu dureri de spate puternice încât nu mă puteam ridica din pat. După un timp durerea treptat a coborât în picior, ulterior a aparut amorţeala degetelor. M-am speriat foarte tare şi am decis să fac un RMN, pentru că m-am săturat de tot felul de medicamente şi injecţii fără efect. Rezultatul a fost dublă hernie de disc.

Imediat mi s-a recomandat un neurochirurg, lucru care m-a întristat, operaţie la această vârstă, nu sună bine. Toţi prietenii şi vecinii mi-au dat sfaturi, majoritatea au spus să nu mă duc la operaţie.
Am început să caut pe internet, că culeg fel şi fel de informaţii.

 

Aşa am aflat de CHIROMEDICA Health & Wellness Center din Cluj, unde mi-am făcut o programare. Acolo am întâlnit o echipă foarte drăguţă, pe chiropractorul Molnár Mihály, care iniţial mi-a recomandat 5 şedinţe. După 2 şedinţe vreau să vă spun că nu-mi venea să cred, am început să mă simt mai bine, iar după a 4 și a 5-a şedinţă durerile de spate şi amorţeala degetelor s-au ameliorat în proporţie de 85%. Desigur acum, când vă scriu, sunt 100% vindecat şi fericit!

Mulţumesc domnului Molnár Mihály pentru profesionalismul de care a dat dovadă!

Acum urmez şedinţe lunare de întreţinere şi mă simt perfect.

Recomand tuturor cu probleme de spate această clinică, şi vă ofer cu drag informaţii la numărul de tel. 0746283512.

Faptul ca nu mai puteam să conduc sau să stau pe scaun din cauza durerilor m-a facut să apelez la un specialist.

Crăciun Raluca
0786163926 

ce_spun_clientii_chiromedica_pareri_chiropractica_cluj_loredana_tudor

Mă numesc Crăciun Raluca.

În luna martie, din pricina imobilizării și a restricțiilor de activitate în urma unei intervenții chirurgicale, am semnalat dureri puternice în zona lombară , dureri care erau prezente pe tot parcursul zilei, și care îmi îngreunau activitățile zilnice.

Faptul ca nu mai puteam să conduc, să stau pe scaun sau să dorm din cauza durerilor m-a facut să apelez la un specialist.

Neștiind aproape nimic despre ce implică această procedura , chiropractorul s-a asigurat că îmi prezintă toate detaliile și apoi a început ședința de chiropractică. Încă după prima șediță , durerile au început să se atenueze.

Odată terminată prima ședință , am simțit că îmi pot relua din nou toate activitățile fără probleme. Bineînteles, am continuat să merg la ședințele de chiropractică recomandate , iar durerile au dispărut complet după 4 ședințe.

Pe lângă faptul că rezultatele apar foarte repede, ambianța în cadrul cabinetului e foarte placută.

De ce recomand aceste ședințe de chiropractică?

Aceste ședințe sunt exact ceea ce ai nevoie atunci când apar dureri la nivelul spatelui.

În prezent continui să merg la ședințele de întreținere.
0786163926 – Raluca Craciun

Exercițiile recomandate, împreună cu ședințele de chiropractică m-au facut să fiu mai atent la corpul meu

Ionuț Mangu
0741655984

În urmă cu mai mulți ani am început să am dureri de spate ce la un moment dat au devenit insuportabile.

Practic, am ajuns să trăiesc în durere continuă. Totul s-a schimbat după ce, la recomandarea unei prietene, am ajuns la CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

La prima ședință, după ce am fost înștiințat în ce constă această practică, am început tratamentul, ce avea să se arate foarte eficient.
Încă de la prima ședință am fost impresionat de răbdarea și atenția către particularitățile cazului meu, de care a dat dovadă chiropractorul.

Efectele pozitive au început să se simtă încă de la prima ședință. La finalul ei, am simțit că parcă trăiesc într-un corp ce „plutește”.

Exercițiile recomandate, împreună cu ședințele de chiropractică m-au facut să fiu mai atent la corpul meu. Pentru acest lucru, îi mulțumesc tare mult chiropractorului.

Voi continua să vin la ședințele de întreținere recomandate de chiropractor.

0741655984 [email protected]

Am încercat și tratamente medicamentoase, care nu m-au ajutat, ameliorarea dureriilor era doar temporară.

Alexandra Pop, 23 ani
0754834534

Mă numesc Alexandra Pop, studiez în Cluj-Napoca şi am 23 de ani.

În urma locurilor de muncă avute, m-am ales cu dureri de spate în zona lombară atât de puternice încât în unele zile nu mă puteam ridica din pat, iar pe lângă asta aveam dureri atât de șold cât și în zona cervicală.

Am mai urmat un astfel de tratament chiropractic acum 2 ani în Marea Britanie dar dureriile au revenit. Am încercat și tratamente medicamentoase, care nu m-au ajutat, ameliorarea dureriilor era doar temporară.

O rudă mi-a recomandat clinica de chiropractică CHIROMEDICA Health & Wellness Center. Am ajuns aici și am fost consultată de chiropractor, care s-a şi ocupat de tratament şi mi-a recomandat anumite exerciţii pentru musculatura spatelui.

De când fac acele exerciţii, şi frecventez terapiile de întreţinere nu am mai avut dureri de spate în zona cervicală iar restul s-au ameliorat foarte mult.
Îi mulțumesc chiropractorului pentru tot!

Recomand cu mult drag și încredere!

După ce m-a ascultat cu atenție, chiropractorul mi-a explicat în detaliu ce inseamna acest tip de tratament.

Tudor Dan 

Numele meu este Tudor Dan și în urma recomandării unui prieten în ultimele două luni am beneficiat de un tratament chiropractic la clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center din Cluj-Napoca.

La început nu aveam foarte multe informații despre acestă terapie, cum se desfășoară, ce presupune sau care sunt beneficiile concrete.

Primul lucru înainte de a intra în cabinet a fost să completez o fișă în care să declar dacă am vreo afecțiune anume sau dacă urmez vreun tratament. După ce am intrat în cabinet și am făcut cunoștință cu chiropractorul care m-a întrebat cu profesionalism în timp ce consulta fișa respectivă, dacă am avut probleme de-a lungul timpului. Nu sunt un specialist dar mi s-a părut profesionist din partea dumnealui să se intereseze despre istoricul pacientului, ba chiar la un moment dat a afirmat că „înțelegerea pacientului este prima etapă a oricărui tratament”. 

După ce m-a ascultat cu atenție, chiropractorul mi-a explicat în detaliu ce inseamna acest tip de tratament.

De asemenea, pe toata durata consultului , chiropractorul se asigura dacă înțeleg sau dacă am vreo neclaritate. Mi-a arătat inclusiv imagini de pe un RMN cu diferite tipuri de coloană pentru a clarifica orice nelămurire din partea mea.

Explicația primită a fost foarte clară, și chiar am fost lămurit și am înțeles ce presupune și care sunt beneficiile tratamentului ciropractic.

După consult care a durat aproximativ 20 de minute, am trecut efectiv la prima ședință a tratamentului.

Pe parcursul ședințelor am observat că a folosit diferite tehnici în abordarea problemei mele și diferite instrumente medicale pentru a remedia problemele coloanei mele vertebrale.

Consider că la finalul acestui tratament care s-a desfășurat în decursul a două luni, există diferențe pozitive.

Inclusiv prietenii au remarcat că am o postură mai corectă și „merg mai drept”.

De altfel, după fiecare ședință m-am simțit mai relaxat și mai detensionat.
Dacă înainte aveam de mai multe ori un disconfort în partea superioară a coloanei vertebrale, acum pot confirma că acele probleme nu mai apar.

Îi mulțumesc chiropractorului pentru ajutor și pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Deja l-am recomandat, atât pe dumnealui cât și clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center, prietenilor și cunoștințelor mele.

după a 3 a ședință pot să spun că m-am simțit mult mai bine, iar după a 5 a ședință durerile au disparut…

Rață Dan 

Mă numesc Rață Dan și am suferit de dureri lombare timp de 2 ani.

În urma efectuării unui examen RMN a reieșit faptul că sufăr de 3 hernii de disc. Am căutat pe internet soluții alternative pentru tratarea afecțiunii și astfel am găsit clinica CHIROMEDICA Health and Whelness Center. La îndemnul soției, mi-am făcut programare pentru consult.

În urma consultului, chiropractorul mi-a spus că am nevoie de 5 ședințe, după care de terapii de întreținere. I-am urmat toate sfaturile și după a 3 a ședință pot să spun că m-am simțit mult mai bine, iar după a 5 a ședință durerile au disparut în totalitate. Acum urmez terapiile de întreținere și sfaturile pe care le-am primit.

Recomand CHIROMEDICA Health & Wellness Center

Prima impresie, care este si ultima: profesionalism, pasiune, respect și cel mai important pleci „ca nou”.

Dana G.

Dana G. e numele meu și vă recomand cu încredere serviciile oferite de CHIROMEDICA Health & Wellness Center Cluj. De ce aș face-o ?

Ar trebui să spun câte ceva despre experiența și rezultatele de care mă bucur.

Prima impresie, care este si ultima: profesionalism, pasiune, empatie, respect și cel mai important pleci „ca nou”.

Pe lângă sfaturile utile care sunt parte din recuperare, oferite de chiropractor, am beneficiat de tratamentul efectuat de acesta cu multă răbdare și profesionalism.

Încă de la prima ședință durerile au scăzut în intensitate (contracturile paravertebrale și mâna care amorțea de multe ori pe parcursul zilei), dureri pe care le aveam de luni de zile continuu (cu intermitențe în cei 6 ani de când atacurile de panică au schimbat radical viața mea), m-au făcut calmă, fericită și mi-a redat speranța unei vieți mai bune.

Cel mai mult m-a impresionat dăruirea, pasiunea și simțul umorului chiropractorului cu care am fost întâmpinată de fiecare dată.

După fiecare ședință eram tot mai bine, ceea ce îmi creștea speranța și încrederea în acest tratament până atunci nou pt. mine.

Cred că multe persoane se confruntă cu dureri de spate, atacuri de panică și anxietate și de aceea recomand cu mare încredere serviciile CHIROMEDICA Health & Wellness Center!

De asemenea, voi continua să vin la el pentru întreținere.

Există speranță! Apelați cu încredere!

Cu toții vrem o viață fără durere!

Am făcut 5 ședințe și după prima ședință. problemele îmi erau ameliorate cu minim 50%.

Deac Andrei, 26 ani

M-am prezentat la CHIROMEDICA Health & Wellness Center cu următoarele probleme: dureri în zona lombară, zona coastelor și în zona gâtului și a umerilor.

Țin să precizez că am fost sceptic în adoptarea chiropracticii ca soluție la problemele mele, dar după ce am citit părerea multor oameni, m-am decis să încerc și eu.

Am făcut 5 ședințe și după prima ședință. problemele îmi erau ameliorate cu minim 50%. Sufăr de asemenea de cardiomiopatie dilatativă (boală de inimă) și combinată cu durerea spatelui îmi îngreuna mersul.

Puteam face maxim 100 de metri după care mă opream 10 minute. Acum, chiar după prima ședință sunt convins că am depășit 1 km de umblat la doar 20 de minute de la terminarea ședinței.

După cele 5 ședințe cam cu 70-75% mă simt mai bine.

Acum pot dormi noaptea. Îi mulțumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

De acum o să merg la câte o ședință lunară pentru întreținere.

În ultimii 5 ani, cam la sfârșitul lunii August, rămâneam blocat de spate câteva zile …

Rus Petrișor, 48 ani
0744.589.123

tratament hernie de disc chiromedica cluj 1

Scriu aceste rânduri cu deosebită plăcere și doresc să apreciez în mod deosebit modul cum am fost tratat la clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

Pe scurt am să vă descriu puțin din suferința mea din timpul verii, respectiv toamnei 2017.

În ultimii 5 ani, cam la sfârșitul lunii August, rămâneam blocat de spate câteva zile, suportând dureri foarte mari în zona lombară.

Anul acesta durerile au început mai devreme. Pe la sfîrșitul lunii iunie, am simțit o durere ușoară în zona lombară, dar cu prelungire în piciorul drept.

O perioadă durerea s-a localizat în zona șoldului, iar treptat s-a extins în jos, până la gambă. Aceste dureri nu doar creau un disconfort, ci mă trezeau noaptea din somn, făcându-mi nopți albe.

Dorind să scap de aceste dureri, am început tot felul de terapii și tratamente recomandate de prieteni și cunoscuți, dar fără rezultate. La insistențele soției văzând că nu-mi găsesc leac, am decis să fac un RMN. Rezultatul a fost dublă hernie de disc L4-L5, L5-S1.

Mi s-a recomandat un consult la un medic neurochirug, lucru care l-am și facut. În urma consultului s-a constatat nevoia de operație, pe care am și programat-o peste 1 lună. Recomandarea medicului a fost ca până la operație să iau repaus total de 10 zile, stând doar întins în pat și urmând un tratament medicamentos.

În timpul șederii mele, am căutat pe internet toate informațiile despre tratarea herniei de disc. Să nu zic că din întâmplare ci cred că aceasta a fost voia lui Dumnezeu, am găsit informații interesante la clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center din Cluj.

Am văzut despre ce este vorba, am citit părerile clienților, ba chiar am și sunat pe unii dintre ei, cărora le mulțumesc că mi-au răspuns, să-mi dea detalii despre tratamentul făcut la CHIROMEDICA Health Center. Am fost convins și imediat am făcut și eu o programare.

După consult și prima ședință, am fost încrezător că problema mea se va rezolva, chiar dacă am facut progrese mici după primele două ședințe. După ședința a treia și a patra am avut rezultate deosebite prin faptul că durerile au încetat în procent de 70 %. După a cincea ședință, durerile au încetat în procent de 90%, iar în momentul de față când scriu aceste rânduri mă găsesc după a 6 ședință cu reușită de 100%.

Am scris aceste rânduri din dorința de a ajuta la rândul meu pe toți care au afecțiuni asemănătoare, și le recomand din toată inima să urmeze tratamentul de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center Cluj.

Mulțumesc chiropractorului Molnar Mihaly pentru tratamentul făcut și profesionalismul de care a dat dovadă !

după 6 ședințe pot să spun sincer că refacerea este spectaculoasă, nu mai am dureri…

Ludovic Nagy, 50 ani

Mă numesc Ludovic și am 50 de ani. De la vîrsta de 26 de ani, în urma unui efort, am ajuns să am o lombosciatică, ce în decursul anilor a degenerat la o hernie de disc.

Am urmat diverse tratamente cu medicamente antiinflamatoare și chiar infiltrații cu mai multe tipuri de substanțe. În urma degenerării stării mele de sănătate (până la pierderea simțului la piciorul drept) și al RMN-ului din 2009 s-a propus o intervenție chirurgicală pe coloană pentru oblarea herniei de disc. Postoperator, starea mea de sănătate nu s-a îmbunătățit, ba chiar în decursul anilor s-a înrăutățit apărând o sensibilitate în locul operat și dureri cumplite care au degenerat pe sistem nervos o stare generală foarte gravă. Am recurs la toate metodele de tratament medicamentos, fara nici un rezultat.

Am considerat că trebuie să mă resemnez cu realitatea și s-o tratez ca atare până când în vara aceasta, a anului 2017, la îndemnul unui prieten colaborator, am ales serviciile centrului CHIROMEDICA Health & Wellness Center din Cluj-Napoca.

Am fost puțin nedumerit dar m-am hotărât să încerc și acestă variantă de remediu.

A fost alegerea potrivită!

Datorită profesionalismului dovedit de domnul chiropractor, presiunile pe care le-am avut pe coloană au început să se reducă, iar după 6 ședințe pot să spun sincer că refacerea este spectaculoasă. Nu mai am dureri, iar starea generală s-a îmbunătățit considerabil, în proporție de 75-80%. Mai urmez tratament de întreținere periodică, o dată pe lună. Recomand tuturor metodelor de chiropractică deoarece pentru cazul meu pe care l-am crezut pierdut s-a dovedit a fi o mare renaștere.

Mulțumesc echipei de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru că mi-a redat o viață fără dureri și nu mai sunt nevoit să iau nici un fel de medicament.

Bineînțeles , am început diferite tratamente care nu au fost eficiente (unguente, infiltrații, etc.)

Mânduc Silviu, 69 ani
0745934993

Mă numesc MÂNDUC SILVIU, sunt din Cluj-Napoca și am 69 de ani.

De mulți ani sufeream de dureri de spate, zona lombară. Am avut perioade de imobilizare din cauza lombo-sciaticii.

Diagnosticul pus în urma examenului a fost de discopatie lombară, la discurile vertebrale din zona lombară.

Bineînțeles , am început diferite tratamente care nu au fost eficiente (unguente, infiltrații, etc.)

Printr-o cunoștință am aflat de tratamentul chiropractic și mi-am făcut o programare la o clinică specializtă din Cluj-Napoca, CHIROMEDICA Health & Wellness Center, la chiropractorul Molnar Mihaly

Aici, am început un nou tratament cu terapii și proceduri specifice. Le-am urmat oarecum reticent, deoarece nu credeam că o să aibe efect. Dar, după câteva ședințe de tratament chiropractic, au început să se vadă și rezultatele.

Ca urmare, am continuat, și pot spune că mă simt alt om, nu mai am durerile lombare cu care aproape că mă obișnuisem, deoarece ereu mereu prezente și pot face chiar activități și munci casnice care înainte era imposibil să le fac.

Mulțumesc echipei CHIROMEDICA Health & Wellness Center și chiropractorului Molnar Mihaly pentru că m-a repus „pe lunia de plutire” și pot să trăiesc normal, nu cu suferințe și limitări.
Mânduc Silviu -0745934993

În concluzie modificări degenerative disco-vertebrale la nivelul L5 cu tangentă radiculară S1 în stânga.

Simona Crișan 
 

Mă numesc Simona Crișan și sunt din Câmpia Turzii, Cluj-Napoca.

În urmă cu un an, într-o dimineață m-am trezit cu o durere în mijloc, dar nu i-am dat importanță. Cu timpul, durerea s-a agravat.

După 2 luni de zile am făcut acupunctură. Am simțit o mică ameliorare timp de 2 luni de zile, dar durerile au început din nou.

Am fost la băi. Am făcut proceduri – curenți interferențialiși gimnastică în bazin. Durerile în loc să se amelioreze au persistat.

Am ajuns la concluzia că trebuie să fac un RMN. Mi s-a depistat fisură de inel fibros, fragment discal herniat și un chist Tarlov în dreptul vertebrei S2. În concluzie modificări degenerative disco-vertebrale la nivelul L5 cu tangentă radiculară S1 în stânga.

Am fost cu rezultatul la neurochirurgie dar mi s-a spus că nu este cazul de operație, iar recuperarea să se facă cu antiinflamatoare și unguente. Dar nici un rezultat.

Apoi am aflat de pe internet de Clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center. A fost singura șansă pe care o mai aveam.

Am sunat și m-am programat.

Aici am găsit un chiropractor care m-a pus pe picioare.  Mi s-a spus că trebuie să fac 5 ședințe, dar vreau să vă spun că de la a 2-a ședință m-am simțit bine.

Am făcut 5 ședințe după care vreau să vă spun că mă simt foarte bine. Acum fac ședințe de întreținere o dată pe lună.

Respectând recomandările chiropractorului  de a face în fiecare zi exercițiile fizice, nu mai am dureri.

Pe această cale vreau să îi mulțumesc pentru ajutorul și atenția pe care mi-a acordat-o.

Recomand CHIROMEDICA Health & Wellness Center! Nu veți regreta.

După 2 ședințe m-am simțit mai bine iar după 3-4 ședințe, durerile au dispărut.

Mureșan Liliana 

În urmă cu 2 ani au început durerile de spate. Am făcut un RMN din care a rezultat o hernie de disc cervicală. Aveam dureri mari de spate și îmi amorțeau mâinile și picioarele. Am aflat de chiropractorii de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, mi-am făcut programare și am început ședințele de tratament.

După 2 ședințe m-am simțit mai bine iar după 3-4 ședințe, durerile au dispărut. Nu mă mai doare capul, iar membrele nu îmi mai sunt amorțite.

Mulțumesc încă o dată CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

M-am hotărât să încep tratamentul chiropractic și după 2 ședințe am putut să merg normal…

Dorina Bordeanu
0744627298

BORDEANU dORINA

În urmă cu 2 luni, într-o dimineață nu am putut să stau pe picioare. Aveam
o durere groaznică de spate, prin urmare am fost la un medic neurolog care a presupus ca ar fi vorba de o hernie de disc.

O prietenă de a mea, Paula, mi-a recomandat clinica de chiropractică CHIROMEDICA Health & Wellness Center, deoarece acolo a fost pus pe picioare cumnatul ei, Furculita Romulus. Am sunat la numarul de telefon, am explicat ce dureri am fost îndrumată să fac un RMN și apoi m-am programat la clinică.

Am întâlnit un chiropractor tânăr, Molnar Mihaly, un om serios și dedicat profesiei, cu empatie, înțelegere. M-am hotărât să încep tratamentul chiropractic și după 2 ședințe am putut să merg normal, iar după alte 4 ședințe am putut să îmi conduc mașina.

Sunt foarte mulțumită de tratamentul acordat de chiropractorul Molnar Mihaly.

Am profesat ca jurist, sunt în pensie de boală și am 55 de ani. Mă bucur că am întâlnit așa o persoană specială.

Vă mulțumesc din tot sufletul pentru tot ce ați făcut pentru mine, pentru profesionalism și serioiztate.

Vă salut cu stimă și respect și o să vă recomand cu toată încredrea cunoscuților mei.

Am făcut o radiografie si mi s-a pus diagnosticul de scolioză lombară dextroconvexă…

Chifor Maria 

Mă numesc Maria și am 58 ani.

De mai mulți ani mă confrunt cu dureri la nivelul coloanei vertebrale. Am încercat diverse tratamente fără nici un rezultat.

În ultimile 6 luni am avut dureri de spate exagerat de mari. În timpul mersului mă dureau ambele picioare, mai tare piciorul drept, prin urmare, mă deplasam cu dificultate. Am făcut o radiografie si mi s-a pus diagnosticul de scolioză lombară dextroconvexă, cu răsucirea axului lombar spre dreapta.

Modificări spondilartrozice cu îngustarea discurilor intervertebrale, artroză intraapofizară la nivel lombar inferior.

O vecină mi-a recomandat CHIROMEDICA Health & Wellness Center. Încă de la prima ședință durerile s-au ameliorat, iar după 4 ședințe, durerile aproape au disparut.

Mulțumesc echipei CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru ajutor.

La RMN mi s-a descoperit o hernie de disc, pe inelul dintre vertebrele L4 și L5.

Dumitru Dondos

Mă numesc Dumitru Dondos.

În anul 2015, în luna octombrie, într-o sâmbătă dimineața, m-am trezit cu o durere groaznică de coloană, căreia nu i-am dat importanță.

Văzând că durerile devin tot mai insuportabile, m-am dus la medic. Acesta mi-a recomandat un tratament cu tot felul de medicamente și unguente. L-am urmat, dar durerile deveneau din ce în ce mai puternice. Văzând că durerile devin insuportabile, m-am dus din nou la medic, acesta recomandându-mi un examen RMN.

La RMN mi s-a descoperit o hernie de disc, pe inelul dintre vertebrele L4 și L5. M-am tot gândit timp de o lună de zile dacă să mă duc la operație sau nu, deoarece toți medicii îmi spuneau că fără operație nu o să scap.

În tot acest timp, din vorbă în vorbă, cineva mi-a recomandat clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center. Acesta este specializat în chiropractică. Neștiind despre ce este vorba, cu greu m-am hotărât să încerc și această variantă.

Oameni buni, vreau să vă spun că după 3 ședințe puteam să merg pe picioarele mele și fără durere. Momentan continui cu ședințele de chiropractică de întreținere.

Vreau să le mulțumesc acestor oameni pentru că m-au ajutat să scap de operație. Încercați și dumnevoastră cu încredere.

Cu mulțumiri, Dondos Dumitru 

Aveam nişte dureri de coloană greu de suportat, cu transmitere şi în piciorul stâng…

Ana Borangic

Mă numesc Ana Borangic şi am 46 ani.

Problema mea a început în urmă cu o jumatate de an când într-o zi m-am blocat pur şi simplu de spate.

Aveam nişte dureri de coloană greu de suportat, cu transmitere şi în piciorul stâng şi nu puteam să mă aşez în pat.

Am urmat tratament cu antiinflamatoare, masaj, unguente, dar fără rezultate vizibile.

Prin intermediul cumnatului meu, care are şi el probleme cu coloana, am aflat de CHIROMEDICA Health & Wellness Center şi m-am programat la un consult.

Chiar după prima şedinţă de terapie am simţit o îmbunătăţire şi durerile s-au ameliorat. După care au urmat alte şedinţe ce m-au făcut să mă simt din ce în ce mai bine.

Urmez acum terapia de întreţinere şi ţin să-i mulţumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru că acum pot să am o viaţă normală.

În ziua în care îmi luxasem glezna, eram disperată, deoarece durerea și teama au pus stăpânire pe mine.

Ciceo Maria

ce spun clientii

Am ajuns la Centru de chiropractica CHIROMEDICA Health & Wellness Center din Cluj, în toamna anului 2017, după o luxație de gleznă dreaptă, când am refuzat categoric să mă prezint la camera de gardă de la ortopedie.

O prietena foarte încântată de echipa CHIROMEDICA Health & Wellness Center, îmi vorbise cu ceva timp în urmă despre rezultatele bune pe care le-a obținut în urma ședințelor de tratament și despre profesionalismul de care dau dovadă, recomandându-mi să merg să îmi tratez coloana.

Sufar de cifoscolioză congenitală, diagnostic primit abia în anul 2004. 
Până atunci am avut parte de tot felul de diagnostice, care mai de care mai înfricoșătoare.

Pe lângă toate acestea mi s-a spus că nu voi putea face sport de performanță și nici un fel de efort susținut (“Ai un spate foarte urât!”). La vârsta de 17 ani, am făcut fizioterapie, care în cazul meu, în loc să ajute, a agravat situația și mai tare.

Am renunțat la vizitele la medici și am rămas cu durerea de spate, care cu timpul s-a accentuat, deoarece, nici după diagnosticul corect, nu am primit un tratament adecvat (“Asta e! Când te doare iei un antiinflamator!”), și cu un mers leganat de pe un picior pe altul.

În ziua în care îmi luxasem glezna, eram disperată, deoarece durerea și teama au pus stăpânire pe mine.

După câteva ore de durere și stres, am hotărât să o sun pe Andreea, prietena mea. Deși cunoșteam bine practica tradiționala (“a trasului la loc”) nu eram deloc încântată de a merge la un profesionist în domeniu. Andreea, totuși m-a programat în regim de urgență.

Când am ajuns la centru de chiropractica, am fost întâmpinată încă de la recepție de oameni draguți și foarte amabili, dar am rămas în continuare sceptică.

Chiropractorul a fost foarte deschis și mi-a explicat ce s-a întâmplat cu glezna mea și ce va face în continuare.

Nu mi-a oferit doar ajutor fizic în rmedierea traumei ci și ajutor moral.

Totul a decurs foarte bine.

A doua zi am putut să merg la serviciu liniștită, fără să mai acuz dureri mari.

După câteva săptămâni în care m-am frământat neștiind ce să fac, într-un final m-am hotărât să mă programez pentru remedierea problemelor coloanei vertebrale. Nu aveam nimic de pierdut.  Durerile erau uneori foarte mari, iar mușchii spatelui erau mereu încordați.

Singurul lucru pe care îl regret este că nu am mers mai repede.

După primele ședințe, am început să mă simt mai bine, iar în prezent merg la sală, fac efort susținut, pot sta în picioare, am o ținută elegantă a corpului și duc o viață normală.

Acum merg la centru de chiropractica, doar pentru întreținere.

Mulțumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

Am făcut o programare la CHIROMEDICA Health & Wellness Center La prima şedinţă am simţit o ameliorare

Turcu Alexandru 

Mă numesc Turcu Alexandru am 58 de ani şi locuiesc în Petrila judeţul Hunedoara.

Având mari probleme cu spatele, am căutat nenumarate metode de alinare a durerilor.

Am fost la medici pentru diagnostic, am fost la kinetoterapeuţi, la băi, la terapie manuală, am încercat de toate dar cu rezultate minore şi de scurtă durată.

Căutând pe internet diferite tratamente alternative am aflat de chiropractică. Mi-am zis că ar trebui să încerc.

Şi am contactat CHIROMEDICA Health & Wellness Center din Cluj-Napoca.

Am făcut o programare la un consult. La prima şedinţă am simţit o ameliorare. Mi-am zis că o fi efectul placebo. A doua şedinţă mi-a fost mai bine, apoi din ce în ce mai bine. Chiropractorul e un profesionist adevărat, meticulos, răbdător şi implicat.

Recomand oricui are nevoie de tratament pentru durerile de spate, să apeleze cu încredere la chiropractică.

 Eu sunt multumit.

Aveam o perioadă foarte încărcată și o modalitate suplimentară de relaxare nu putea decât să facă bine.

Florin Curtui, 46 ani
0740046973

Mă numesc Florin Curtui, am 46 de ani și sunt din Cluj-Napoca.

Am apelat la ajutorul clinicii Chiromedica Health & Wellness Center, mai întai pentru mama mea care suferă de spondiloză cervicală și am fost foarte mulțumit de modul atent, profesionist și foarte responsabil cu care a fost tratată, precum și pentru sfaturile oferite.

Starea de sănătate a mamei mele a fost în mod evident și rapid influențată în bine, chiar după prima ședință.

În toamna anului 2016 am apelat și eu, pentru un sfat legat de modul în care aș putea să compensez efectele nefaste ale lucrului îndelungat la calculator asupra musculaturii spatelui și asupra coloanei vertebrale.
Am urmat câteva ședințe de terapie chiropractică, la chiropractorul Molnar Mihaly, la început timp de 5 zile consecutive, apoi cu o frecvență scazută în mod progresiv pâna la o ședință pe luna și exerciții realizate acasă consecvent.

Această terapie a avut efecte clare și rapide asupra musculaturii și staticii vertebrale și m-a ajutat foarte mult în viața de zi cu zi, eliminând în mod eficient tensiunile care se acumulaseră și au redat elasticitatea și mobilitatea articulațiilor, precum și o stare de relaxare și de bine la nivelul musculaturii spatelui.

Am decis să recurg de asemenea, la ședințe de terapie shiatsu. Aveam o perioadă foarte încărcată și o modalitate suplimentară de relaxare nu putea decât să facă foarte bine. Ședințele au fost planificate împreună cu chiropractorul și pot să afirm că realizarea lor a avut un efect profund și stabil, inducându-mi o stare de bine și de echilibru care s-a menținut pe perioadele dintre ședințe.

Pentru mine aceste ședințe au fost extraordinar de binevenite întrucât m-au relaxat și încărcat literalmente cu multă energie pozitivă și au oferit un cadru foarte bun și plăcut de recuperare și regenerare.

La începutul anului 2017 am avut dureri de spate localizate la nivelul coloanei vertebrale, zona lombară vertebrele L5-S1, datorate unei protruzii intervertebrale și doresc să îi mulțumesc chiropractorului pentru modul în care s-a îngrijit de recuperarea mea.

Durerile pe care le acuzam au disparut după ce am recurs la ședințele chiropractice recomandate iar în prezent sunt într-o perioada de recuperare/consolidare a efectelor pozitive sub îndrumarea chiropractorului Molnar Mihaly.
Multe, multe mulțumiri !

Florin Curtui

Totul s-a schimbat în momentul în care am ajuns la cabinet.

Alexandra Cristea

ce_spun_clientii_chiromedica_pareri_chiropractica_cluj_loredana_tudor

Mă numesc Alexandra Cristea.

În urmă cu 3 ani am semnalat dureri mari în zona lombară. În urma unor analize am aflat că vertebrele din partea lombară s-au apropiat, asta creându-mi discomfort și făcându-mă să am o poziție a coloanei nu tocmai corectă.

La recomandarea unei prietene am urmat o ședință de chirotratament la clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center din Cluj-Napoca. Ei bine, la început nu știam foarte multe despre această metodă terapeutică deoarece încercasem până la momentul respectiv, tratamente pe bază de unguente și pastile, care aveau efect doar pe o perioadă scurtă de timp.

Totul s-a schimbat în momentul în care am ajuns la cabinet.

Chiropractorul, s-a asigurat că înțeleg tot ceea ce se întâmplă de fapt la nivelul zonei lombare și a început ședinţa de chiropractică. Ce pot să spun e că o dată intrat în cabinet o să uiţi de toate grijle și gândurile negre, iar la sfarșitul ședinței o să „îți iei zborul”, așa cum obișnuiește să spună chiropractorul.

Încă de la prima ședinta, durerile au început să se atenueze.

Mai mult de atật, ambianţa e atật de plăcută încât uiți pentru o clipă pentru ce anume ai mers acolo. Cel puțin asta se întâmplă în cazul meu.

De ce recomand acest tratament?

Prin simplu fapt că e tot ceea ce ai nevoie când te doare spatele.
Personal nu mă așteptam ca durerea ce o aveam să scadă atât de mult.

Voi continua să revin aici pentru ședințe de întreținere.

 

Acum merg lunar pentru întreţinere chiar dacă trebuie să parcurg 250 km pentru asta.

Sultana Ibolya, 53 ani

Mă numesc Sultana Ibolya am 53 de ani şi am mari probleme cu durerile de spate.

Am încercat tot felul de metode ca să scap de durere: exerciţii fizice medicale, înot, masaj, kinetoterapie, antiinflamatoare, orice….

De la o cunoştinţă am aflat de chiropractică şi de rezultatele uimitoare pe care le-a avut după mai multe vizite la CHIROMEDICA Health & Wellness Center Cluj. Mi-am zis că musai trebuie să încerc şi eu.

Păi bine am făcut pentru că chiropractorul e un tip super profesionist, cu mâini magice şi cunoştinţe profunde în domeniul lui de activitate. Mi-a redus simţior suferinţa după doar 3 şedinţe. Nu-mi vine să cred!

Acum merg lunar pentru întreţinere chiar dacă trebuie să parcurg 250 km pentru asta.

Vă dor oasele? Aveţi un diagnostic? Mergeţi cu el la CHIROMEDICA Health & Wellness Center şi o să simţiţi rezultatele.
Sultana Ibolya

Recomand cu încredere CHIROMEDICA Health & Wellness Center. Voi veni la terapiile de întreţinere recomandate!

Taşnadi Ecaterina

Mă numesc Taşnadi Ecaterina, sunt din Cluj-Napoca şi am 69 de ani.

În anul 1991 am fost operată de hernie de disc lombară. În urma operaţiei, durerile nu au mai fost la fel de puternice ca înainte de operaţie, dar nu au trecut de tot şi am rămas şi cu o semipareză pe partea dreaptă. În timp, durerile au revenit la acceaşi intensitate. Am încercat mai multe tratamente, toate însă fără succes.

Între timp, am mai făcut un examen RMN şi am aflat că am 4 hernii de disc etajate, la nivel lombar, cu conflict radicular – L3, L4, L5, S1, şi în zona cervicală 3 hernii de disc – C4-C5, C5-C6, C6-C7. De 2-3 ani nu mai puteam să îmi folosesc mâna dreaptă, în special la ridicarea braţului.

Am auzit de CHIROMEDICA Health & Wellness Center de la cuscra mea. O prietenă de a ei a fost la tratament chiropractic şi s-a simţit foarte bine.

Am hotărât să încerc şi eu si într-adevăr, după 4 şedinţe, durerile lombare s-au diminuat în proporţie de 70%, iar cervical pot să îmi ridic umărul fără să mai simt durerea pe care o resimţeam înainte.

Recomand cu încredere CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

Mulţumesc din suflet că m-ați ajutat!
Voi veni la terapiile de întreţinere recomandate!

Aveam picioarele amorţite, mâinile la fel, dureri la coate, dureri groaznice de cap şi greaţă.

Saratean Daniela

Mă numesc Saratean Daniela, am 53 de ani şi sunt din Blaj.

De câţiva ani am probleme cu coloana vertebrală (cervicală şi lombară). Durerile veneau şi apoi mai scădeau în intensitate folosind unele unguente, motiv pentru care nu le-am acordat o atenţie specială.

În decembrie 2016 însă am ajuns într-un asemenea stadiu încât îmi erau afectaţi toţi nervii. Aveam picioarele amorţite, mâinile la fel, dureri la coate, dureri groaznice de cap şi greaţă.

Îmi era teamă de operaţie, nu ştiam ce se întâmplă. Am umblat la medici neurologi, am facut un RMN la cap, crezând că totul mi se trage de acolo. Dar nu. Era coloana.

În cele din urmă am auzit de chiropractică şi mi-am facut programare la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, la chiropractică. După 3 şedinţe pot spune că starea mea este cu mult mai bună. Nu mai am dureri de cap, pot face mişcări cu capul fără a mai fi dureroase.

De asemenea fac acasă şi exerciţiile indicate de dânsul şi am de gând să merg în continuare la terapie, până când starea mea este suficient de bună.

Pe această cale mulţumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center și recomand pentru profesionalism cât şi pentru seriozitatea cu care se abordează problemele de sănătate ale pacientilor.

Pe la începutul anului trecut am început să simt o usoară înţepătură în mijlocul spatelui.

Rozalia Ilea, 34 ani 
0720833676

Mă numesc Rozalia Ilea, am 34 ani şi sunt din Cluj-Napoca.

Pe la începutul anului trecut (2016) am început să simt o usoară înţepătură în mijlocul spatelui. Tot am ignorat-o până în toamna anului trecut (2016). În urma unui efort fizic de câteva zile, durerea mi s-a accentuat. S-a accentuat atat de tare, încat nu mai puteam dormi decât pe o anumită parte şi mă întorceam foarte greu de pe o parte pe alta.

Tot vorbind cu unii şi alţii am ajuns la concluzia că ar trebui să-mi fac un RMN. Am mers la o clinică privată, în primul rând la o consultaţie şi am facut şi RMN la coloana cervicală. Surpriza, mici herniuţe de disc printre care una mai mare la vertebrele C5 şi C6 şi discopatie lombara. Mi s-a recomandat să fac kinetoterapie, curenţi, etc. Nu stiam încotro să merg, sau ce m-ar ajuta. Durerea era insuportabilă, groaznică şi trebuia să fac ceva. Ţin să menţionez faptul că am încercat de doua ori cu tratament, al doilea tratament fiindu-mi prescris de medicul de la clinica privată unde am facut şi RMN.

Dar nu m-au ajutat cu nimic, iar durerile, din contră, mi se accentuau.

La cateva zile am consultat şi un neurochirurg.

Mi s-a spus că nu e cazul de operaţie.

Eram pe punctul de a-mi începe recuperarea tot la o clinica privată. În acel moment mi-a fost recomandat de către colegele mele de birou să merg la chiropractică, să văd cum e. Mi-am facut o programare la Molnar Mihaly. Ei, după 2 şedinţe, deja eram alt om, după a treia şi mai bine şi tot aşa.

Momentan merg la şedinţe de întreţinere o dată pe lună şi mă simt bine, cu mentiunea că respect indicaţiile chiropractorului Molnar Mihaly.
În concluzie, multumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru răbdare şi ajutor!

În ultimile trei luni mă trezeam din somn de durere, şi am avut dificultăţi în a face lucuri obişnuite…

Rodica Antal, 54 ani
0748165151

Numele meu este Rodica Antal, şi am 54 de ani. De 5-6 ani sufăr de dureri localizate în zona cervicală, care se difuzau în umeri şi îmi dădeau senzaţia de furnicături şi amorţeală a mâinii drepte. Între timp, aproximativ acum 2-3 ani, mi-au apărut dureri şi în zona lombară. În ultimile trei luni mă trezeam din somn de durere, şi am avut dificultăţi în a face lucuri obişnuite, a mă îmbrăca sau încălţa.

În urma examenului radiologic şi a examenului RMN medicul specialist a pus diagnosticul: Modificări spondilartrozice la nivel cervical, protruzie C5-C6, discopatie şi modificări inflamatorii la nivelul platourilor vertebrale corespunzătoare articulaţiei L4-L5. Protuzie discala L2-L3, cu discretă tangentă radiculară. Debord discal la nivel L3-L4, L4-L5. Tulburare de statică vertebrală cu scolioză dorso-lombară, dextroconvexă dorsal si dextroconcavă lombar.

Am urmat în ultimii ani câte una sau două şedinţe de proceduri clasice, efectul benefic al acestora, resimţindu-l pe o perioadă scurtă de timp. La sugestia fiului meu, am căutat un chiropractor. L-am găsit la CHIROMEDICA Health & Wellness Center. Am început şedintele de terapie de o lună, efectuându-le săptămânal, iar acasă am efectuat şi efectuez în continuare exerciţiile specifice zonei afectate, care mi-au fost recomandate de terapeut.

Pot să vă asigur că dupa primele 3 şedinţe, durerile au dispărut în proporţie de 80% şi mi-am recăpătat mobilitatea. Acum, îmi continui terapia, mulţumindu-i chiropractorului Molnar Mihaly pentru dedicaţia şi seriozitatea cu care a abordat problema mea, şi mă bucur că avem şi noi la Cluj această noua terapie, cu rezultate concrete.
Recomand cu încredere efectuarea acestui nou tip de terapie.

…am facut un RMN unde am fost diagnosticat cu această afecțiune: hernie de disc la inele L5-S1.

Şipoş Francisc, 34 ani

Mă numesc Şipoş Francisc, am 38 de ani. Acum 3 ani de zile după o mişcare nefastă am ramas blocat de spate şi de aici a început totul. După mai multe tratamenete cu medicamente şi injecţii, am facut un RMN unde am fost diagnosticat cu această afecțiune: hernie de disc la inele L5-S1.

Durerile de spate dispăreau şi după cateva săptămâni apareau, iar durerea efectiv cobora pe picorul stâng, până la gamba. Nu demult, după un blocaj nefast am auzit despre chiropractica, fără să stau mult pe gânduri am facut programare pentru o terapie chiropractica.

Chiropractorul care m-a consultat, a spus că mă poate ajuta. Trebuie să am rabdare pentru că tratamentul necesită timp şi după 3-4 şedinţe durerea va dispărea. Pot să spun că după 2 tratamente durerile au dispărut aproape complet. Bineînţeles că intenţionez să-mi continui şedinţele până starea de sănătate va fi optimă.

Mulţumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center!

Recomand cu mare încredere!

…am auzit de un tratament nou, numit chiropractica, ce se făcea la clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

Nasca Alina, 49 ani

ce spun clientii nostri chiromedica cluj

Mă numesc Nasca Alina, locuiesc în Cluj-Napoca și am 49 ani.

De la vârsta de 14 ani am ridicat multe greutăți.

În anul 2000, unul dintre părinți (mama) a fost imobilizat la pat și a trebuit să îl ridic mereu. După un timp, s-a îmbolnăvit și tata, care a fost, de asemenea, imobilizat la pat. Prin urmare, a trebuit să îi îngrijesc zilnic, ceea ce implica și ridicarea lor.

În urma acestor evenimente, am început să am mari dureri de spate și am constatat că trebuie să fac ceva. După examenul RMN, am început să fac fizioterapie.

Aceasta, timp de 6 luni a mai ameliorat un pic durerea. Ulterior, timp de 3 ani, am început să fac, la recomandarea balneologului, infiltrații, cam la 2 luni, care tot așa mai ameliorau un pic durerile.

După un an, am auzit de un tratament nou, numit chiropractica, ce se făcea la clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

Am fost la ei anul acesta. După ședințele efectuate mă simt mult mai bine.

Mulțumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center

Am revenit la clinică pentru câteva şedinţe de tratament întreţinere pentru zona lombară şi cervicală.

Gudor Ana, 68 ani

Mă numesc Gudor Ana, sunt din Cluj-Napoca şi am 68 de ani.

Încă din tinereţe sufăr de spondiloză cervico-dorsală, iar la 40 de ani mi s-a descoperit un început de hernie de disc lombar. Am luat foarte multe antiinflamatoare şi am făcut în fiecare an câte o serie de fizioterapie, iar în ianuarie 2016 aveam dureri insuportabile în zona lombară care radiau în piciorul drept, dureri ce nu cedau la nici un fel de medicament. Ca să evit operaţia am cătat pe net ceva altrnativ si am găsit. În 4 ianuarie 2016 am făcut prima şedinţă la domnul chiropractor Molnar Mihaly, iar după 3 şedinţe m-am simţit mult mai bine.

Respectând recomandările domnului Molnar şi făcînd zilnic exerciţiile 

pentru întărirea muşchiului lombar, nu am mai avut probleme deosebite – un an de zile nu am mai luat antiinflamatoare alopate.

Am revenit la clinică pentru câteva şedinţe de tratament întreţinere pentru zona lombară şi cervicală.

Sunt foarte mulţumită de chiropractorul care m-a tratat, care cu tact şi profesionalism şi multă răbdare încearcă şi reuşeşte să ne amelioreze durerile provocate de unele afecţiuni ale coloanei vertebrale, unde anii îşi spun cuvântul.

Vă mulţumesc din suflet şi recomand tuturor care au asemenea probleme.

…la monentul respectiv nu stiam că există şi altă variantă în afară de operatie.

Leonte Nelutu

Mă numesc Neluţu şi am 33 de ani. În anul 2011 am fost operat de hernie de disc L5-S1, la monentul respectiv nu stiam că există şi altă variantă în afară de operatie.

În luna februarie a anului acesta, am început să am din nou simptomele unei hernii de disc, durere în piciorul drept, furnicături, amorţeli şi disconfort. Pentru a fi sigur am facut din nou un RMN. În urma analizării, s-a constat că operaţia de hernie de disc a recidivat la inelul L5-S1.

Mi s-a recomandat din nou operaţia, dar de data asta am zis să încerc ceva nou, cum ar fi manipulările osteoarticulare. În urma analizării RMN-ului mi s-au recomandat de început 3 şedinţe. După cea de-a 2 a şedinţă au început să se amelioreze durerile, iar dupa a 3-a au dispărut, dar cu condiţia să respect sfaturile şi recomandările chiropractorului.

Recomand cu căldură să urmaţi un tratament de chiropractică.

Doamna conferențiar radiolog care a facut CT-ul și-a exprimat îndoiala asupra…

Pojar Maria, 63 ani
0743360723

Mă numesc Pojar Maria, și am 63 de ani. Din vara anului 2015 am început să am dureri de spate care se accentuau, devenind uneori insuportabile.

Am făcut un CT în urma căruia diagnosticul pus a fost:

– tulburare de statică a coloanei lombare prin scolioză dextroconvexă și aplatizarea lordozei
– importante modificări degenerative spondilartrozice cu îngustarea discurilor
– protruzie discală posterioară și intraforaminală bilaterală
– modificări degenerative la nivelul platourilor vertebrale.

Doamna conferențiar radiolog care a facut CT-ul și-a exprimat îndoiala asupra existenței vreunui tratament eficace pt dignosticul pus.

Am urmat în mai multe rânduri tratamente cu antiinflamatoare, dar după terminarea lor durerile reapăreau. Din disperare de situație am căutat tratamente alternative. Așa am aflat, spre norocul meu, despre chiropractica, și am făcut imediat o programare, la chiropractorul Molnar Mihaly. Mi s-a explicat în ce consta tratamentul, și care ar fi pașii de urmat.
Rezultatele au apărut după primele ședințe, o îmbunătățire a libertății de mișcare, intensitatea durerilor era mult scazută, chiar dacă mai apăreau. La a treia sedință mi s-au aplicat și benzi neuromusculare pentru relaxarea musculaturii, după care confortul a fost mult mai mare.

Pentru toate acestea, îi mulțumesc chiropractorului Molnar Mihaly, care m-a ajutat, cu un profesionalism desăvârșit, să scap de durerile insuportabile, iar rezultatele mă motivează să continui tratamentul de întreținere.

În urma mai multor investigaţii inclusiv R.M.N. s-au descoperit probleme la coloana cervicală…

Cătană Maricica, 40 ani

ce spun clientii

Mă numesc Cătană Maricica, am 40 de ani. În luna ianuarie au început durerile puternice la mâna dreaptă şi în zona cervicală.

În urma mai multor investigaţii inclusiv R.M.N. s-au descoperit probleme la coloana cervicală şi anume hernie de disc la inelele C6-C7, prolaps discal global C4-C5 predominant C5-C6.

După 3 săptămâni de tratamente medicamentoase durerile nu au dispărut iar eu trebuia să mă reîntorc curând la serviciu, atunci cineva mi l-a recomandat tratamentul chiropractic.

Pot să vă spun că după 3 şedinţe durerile au dispărut şi mi-am recăpătat mobilitatea, iar datorită acestui fapt am să continui cu şedinţele periodice.

Mulţumesc din suflet CHIROMEDICA Health & Wellness Center

Recomand cu încredere!

Bineințeles că intenționez să-mi continui ședințele până când starea mea de sănătate va fi optimă

Călăuz Mircea, 50 ani
0744555750

Mă numesc Călăuz Mircea, am 50 de ani, și sunt manager. M-am prezentat la clinica de chiropractică, după o căutare pe internet, cu probleme destul de grave la coloană ( dublă hernie de disc, confirmată prin efectuarea unui RMN, cu dureri mari la piciorul drept, resimțite mai ales la statul în șezută).

După a treia ședință am simțit deja îmbunătățiri semnificative ale stării 

mele, iar după 6 ședințe aproape am scăpat de durere.
Bineințeles că intenționez să-mi continui ședințele până când starea mea de sănătate va fi optimă. Îi mulțumesc pe această cale chiropractorului Molnar Mihaly pentru profesionalismul de care a dat dovadă și pentru ajutorul oferit.

De când fac acele exerciţii şi frecventez terapiile de întreţinere nu am mai avut dureri de spate deloc.

Bodizs Tamas, 26 ani

Mă numesc Bodizs Tamas, din Cluj-Napoca şi am 26 de ani. M-am născut cu spina bifida la vertebra S1. Din aceasta cauză am dureri de spate destul de serioase. Am încercat tot felu de tratamente şi exerciţii care nu prea m-au ajutat.

Cineva mi-a recomandat clinica de chiropractică. Am ajuns la ei si am fost consultat de un chiropractor.  Acesta s-a şi ocupat de 

tratamentul meu şi mi-a recomandat anumite exerciţii pe care trebuie să le fac zilnic. De când fac acele exerciţii şi frecventez terapiile de întreţinere nu am mai avut dureri de spate deloc.

Recomand CHIROMEDICA Health & Wellness Center!

De ceva timp durerile au devenit insuportabile, și am încercat tot ce e posibil…

Matyas Elisabeta, 56 ani
0767884712

Mă numesc Matyas Elisabeta, am 56 ani, și de aproximativ 10 ani am 4 hernii de disc cervicale, care îmi făceau zile negre. De ceva timp durerile au devenit insuportabile, și am încercat tot ce e posibil, cum ar fi de exemplu: infiltrații, terapia bowen, băi, etc., dar nu m-a ajutat nimic!

În disperarea mea am început să caut pe internet, și așa am aflat despre clinica de chiropractică.

M-am programat la CHIROMEDICA Health & Wellness Center și deja după prima ședință am simțit o îmbunătățire. Am făcut tratament săptămânal, timp de două luni, iar acum o dată pe lună, merg la o ședință de întreținere.
Mulțumită CHIROMEDICA Health & Wellness Center si chiropractorului Molnar Mihaly mă simt excelent, în sensul că durerile au dispărut, și pot să am o viață normală! Recomand cu încredere!

După alte două ședințe nu a mai trebuit să iau calmante pentru că nu am mai avut dureri mari.

Corina Toma
0740218459

În tomna trecută am început să am dureri din ce în ce mai puternice la coloană, care radiau în picioare. Am făcut un RMN și am aflat de la medicul nerochirurg că am 4 hernii de disc în zona lombară: L2-L3, L3-L4, L4-L5 și L5-S1. Aveam dureri atât de mari încât îmi era greu să-mi țin orele la școală (sunt profesor de fizică). Sigur că m-am speriat că va trebui să renunț să mai merg la școală.

N-am vrut să mă operez, și atunci medicul de familie mi-a indicat să încerc să mă tratez la o clinica de chiropractică. Aceasta a fost cea mai bună alegere.

La început am făcut câte o ședință de terapie pe săptămână. După prima ședință m-am mișcat mai ușor, eram mai mobilă, dar durerile n-au cedat așa de ușor.

Medicul neurochirurg mi-a inidcat repaus la pat, în schimb terapeutul mi-a recomandat mișcare, ceea ce mi se pare corect, ca să nu ajungi imobilizat.
După alte două ședințe nu a mai trebuit să iau calmante pentru că nu am mai avut dureri mari. Apoi ședințele de terapie s-au rărit. Acum le repet lunar o dată.

În fiecare zi mă bucur când îmi dau seama că nu mai am dureri și pot să fac orice mișcare, continuând să lucrez ca înainte.
Pe lângă ședințele de terapie, acasă fac în fiecare zi exerciții de gimnastică pentru întărirea mușchilor paravertebrali.

Multumesc mult CHIROMEDICA Health & Wellness Center si chiropractorului Molnar Mihaly!

După alte două ședințe nu a mai trebuit să iau calmante pentru că nu am mai avut dureri mari.

Raluca Stoica

Durerea – niciodată dorită, te găseşte de fiecare dată în cel mai nepotrivit moment, dezarmat şi lipsit de apărare. Te trânteşte la pământ. Ai da orice să te simţi om din nou. Şi totuşi nu e un sfârşit de drum nici chiar pentru o persoană fatalistă cum sunt eu.

Durerile uşoare, trecătoare, au început în urmă cu un an însă remediul a venit mai repede decât mă aşteptam, după o lună de durere acută care a fost interminabilă pentru mine. După examenul RMN, am fost diagnosticată cu hernie de disc in zona cervicală (C5-C6) si lombară (L5-S1).

Chiropractica era ultimul lucru pe care mă puteam gandi să-l încerc când diferiţi doctori m-au umplut de pastile care nu mă ajutau deloc.

 Din contră, eram mereu ameţită, cu stări de greaţă iar durerea persista.

Cu toate acestea, după prima sedintă am renunţat la analgezice. După a doua sedinţă a dispărut durerea de spate şi din picior dar şi amorţeala din talpă. După a treia şedinţă mă simt ca nouă, mă simt excelent. Mă deplasez cu uşurinţă, fără să şchiopătez, nu mai obosesc la tot pasul şi pot să fac tot ce-mi doresc de parcă totul ar fi fost doar un vis urât.

Vreau să vă multumesc din suflet CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru ajutorul nepreţuit pe care mi l-ați oferit.

Acum pot sta pe scaun fără să mă plâng pe probleme ale coloanei.

Raluca Iloie, 32 ani
0745360889

ce spun clientii

Mă numesc Raluca Iloie, din Cluj-Napoca, am 32 ani și sunt economist. În adolescență am suferit un accident sportiv, și de atunci am avut dureri constante la coloana vertebrală. Menționez că am mai fost de-a lungul timpului la masaje, și am frecventat destul de des sălile de sport pentru întărirea musculaturii spatelui, ceea ce m-a ajutat cât de cât, dar nu a făcut să dispară problema. Durerea e mai puternică în zona toracică, deși în ultimele luni m-am confruntat cu durere acută cervicală și lombară, care iradiază pe copsa stângă, împiedicându-mă de multe ori să calc normal.

Din cauza apariției destul de recente a durerii acute, am avut nevoie de concediu medical, cu repaus la pat, și mi s-a efectuat un RMN pentru a depista toate problemele coloanei. În urma RMN-ului a rezultat că am protruzii discale dorsale T9-T10, T10-T11 cu amprentări durale T11-T12, protruzii lombare cu tangențe radiculare L4-L5 și degenerescențe discale cervicale cu amprentări durale C3-C4-C5-C6.

În concluzie, am probleme pe toată coloana, ceea ce m-a făcut să iau legătura cu mai multe cabinete de kinetoterapie și chiropractică pentru a-mi rezolva problema. M-am hotărât asupra clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center, deoarece aici am găsit un chiropractor care a știut cum să trateze problema, inclusiv în cazul comunicării cu pacientul. Numele lui este Molnar Mihaly.

Ședințele de chiropractică mi-au fost de real ajutor, putând astfel să-mi continui activitatea de la servici, deși stau aproape 10 ore pe scaun, fără nevoia de alte concedii medicale. Menționez că doar după 3 ședințe s-a simțit atenuarea durerii aproape totale cervicale și lombare, beneficiind și de ajutorul benzilor neuromusculare aplicate pe zonele cu probleme accentuate. Am continuat tratamentul la o distanță de o săptămână între ședințe, iar la a 7-a ședință deja aproape că nu mai aveam dureri.

Acum pot sta pe scaun fără să mă plâng pe probleme ale coloanei.

Voi continua tratamentul conform indicațiilor primite.

Mulțumesc !

M-a chinuit spatele până la sfârşitul lui noiembrie 2015 când am decis să îmi fac nişte analize mai concrete.

Florin Bucur

Mă numesc Florin Bucur, am 25 de ani. Acum aproximativ 4 ani a început durerea de spate.

De ceva vreme s-a agravat durerea de spate, dacă stăteam aproximativ 10-15 minute în picioare sau aplecat la 25-35 de grade nu mai puteam de durere şi trebuia neapărat sa stau jos. De câteva ori m-a pus în genunchi durerea de la spate.

M-a chinuit spatele până la sfârşitul lui noiembrie 2015 când am decis să îmi fac nişte analize mai concrete.

După ce am primit rezultatul (Hiperlordoză. Piesa intermediară lombosacrată. Torsiune în ax a coloanei lombare spre dreapta. Hipertrofii discale cu amprentarea corpilor vertebrali. Fără alte modificări patologice am mers la medicul de familie si mi-a recomandat să fac balneologie.

Am vorbit cu prietenii şi unul din ei mi-a recomandat clinica de chiropractică. Aşa am ajuns la CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

După 3 şedinţe au dispărut durerile în proporţie de 90%.

Am căutat tratamente alternative, și am aflat de clinica de chiropractică…

Kelemen Ioan
0745390703

Mă numesc Kelemen Ioan, din localitatea Chinteni, jud. Cluj, și sunt pensionar. Anul 2015 pentru mine a fost un an greu din punct de vedere medical. Încă din primăvară a început să mă doară piciorul drept, tot mai tare și mai tare, cu dureri uneori insuportabile. Nu puteam să lucrez în grădină cu sapa și coasa, ca la țară, unde sunt treburi gospodărești.

La insistențele soției am făcut fizioterapie și gimnastică medicală recomandată de medic, dar fără rezultat. După RMN-ul efectuat am aflat că am polidiscopatie L2 și L5, și hernie discală la nivel L3 și L4, care trebuie operat.

Am căutat tratamente alternative, și am aflat de clinica de chiropractică, unde după două ședințe de terapie au dispărut durerile, fără să iau calmante.
Prin această cale țin să-i mulțumesc chiropractorului Molnar Mihaly pentru tot, pentru sfaturile și recomandările pe care mi le-a dat, și promit că nu voi renunța la ședințele dânsului.

Pentru confirmare puteți să mă sunați la nr. de tel. 0745390703.

Mulțumesc!

De un real ajutor au fost și benzile neuromusculare, pe care le recomand…

Lupulescu Roxana, 35 ani
0743311065

Numele meu este Lupulescu Roxana, și am 35 ani. Acum 10 ani am trecut printr-un accident în urma căruia am suferit o fractură la vertebra L1. Aceasta a fost restabilită cu o plăcuță metalică, ce a fost îndepărtată ulterior în urma unei noi operații.

De aproape un an aveam dureri constante care apăreau din ce în ce mai frecvent, și cu intensitate destul de mare; în urma unei investigații RMN am aflat că au avut loc modificări degenerative disco-vertebrale în zona lombară: o portruzie mediană la nivelul L5 de 4-5 mm cu ruperea inelului fibros extern și o ușoară atingere radiculară S1 dreapta.

Practic o deplasare a discului intervertebral din acea zonă, care-mi cauza dureri de spate, cu precădere pe partea dreaptă.

Zona lombară îmi era ca betonu’ de înțepenită când am aflat de clinica de chiropractică, iar durerea începea să plece în jos pe picior. Am început tratamentul chiropractic, chiropractica fiind o tehnică de rearanjare a vertebrelor prin manipulări osteo-articulare. Mi s-a explicat în ce constă tratamentul, și care ar fi pașii vizați pentru atenuarea durerilor cauzate de această hernie de disc.

 

Rezultate vizibile au început să apară imediat. O îmbunătățire a libertății în mișcare am simțit chiar după prima ședință, iar după încă două ședințe deja multe mișcări le puteam efectua fără durere; la fel durerea din picior a dispărut, iar dacă dureri mai reapăreau erau mult mai scăzute ca intensitate. Am continuat tratamentul și după 6 ședințe pot spune că mă simt în sfârșit eliberată de durerea de spate.

Îi mulțumesc d-lui Molnar Mihaly, care m-a ajutat să scap de dureri; rezultatele au fost cele care m-au motivat să continui tratamentul, și să-mi recapăt astfel mobilitatea.

De un real ajutor au fost și benzile neuromusculare, pe care le recomand în cazul în care acestea vă sunt indicate.

Le mulțumesc din suflet celor de la clinica de chiropractică și-i recomand tuturor celor care au probleme cu spatele! Felicitări pentru munca depusă, profesionalism, comunicare transparentă, și punctualitate!

În plus, rezultatele pe care un pacient le simte vorbesc mai mult decât orice recomandare.

…am probleme cauzate de o spondiloză cervicală, care s-au accentuat în timp.

Maier Ana-Maria, 37 ani

Mă numesc Maier Ana-Maria, am 37 de ani şi sunt asistentă medicală. Din copilărie am probleme cauzate de o spondiloză cervicală, care s-au accentuat în timp. Am urmat diverse tratamente medicamentoase, fizioterapie, kinetoterapie, masaj, terapia Bowen, toate fără rezultate vizibile şi constante. Am ajuns la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, și am început şedinţele de terapie săptămânale. 

După primele două sedinţe am scăpat de cele trei-patru calmante zilnice, de furnicăturile şi amorţelile din braţe. După cinci şedinţe mă simt mult mai bine, recuperarea mea continuă şi mi-a reapărut zâmbetul pe faţă.

Mulţumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center

Am fost pe la doctori şi pe la 2 oameni care se spunea că se pricep să pună la loc vertebrele…

Butincu Emanoel
 

Mă numesc Emanoel am 44 de ani şi acum 20 de ani am căzut de la o inălţime de cel puţin 2,5 m şi mi-am tasat 2 vertebre la coloană în zona toracică, dar după vreo 10 ani mi-am răsucit alta în zona lombară L3 .

Ani de zile nu reuşeam să dorm decât 4 ore noaptea apoi trebuia să mă ridic şi să fac mişcare, mai adormeam 2 ore şi trebuia să merg la muncă odihnit…

Am fost pe la doctori şi pe la 2 oameni care se spunea că se pricep să pună la loc vertebrele dar nu s-a rezolvat mare lucru.

Anii au trecut şi coloana mea a degenerat într-o cifoză şi ca să nu mai vorbesc de durerea care nu trecea nicidecum ci doar se modifica în intesitate. Un prieten de-al meu a găsit pe internet clinica de chiropractică şi am mers şi eu cu el, nici nu ştiam măcar că există chiropractori în ţară la noi, mă uitam doar pe youtube la americani.

Vreau să mulţumesc bunului Dumnezeu şi chiropractorului pentru răbdare şi profesionalism.

Pe langă ce ştiam eu mai aveam deplasată şi vertebra T12.

După ce am simţit bine că T12 a intrat la loc după prima şedinţă nu am mai avut diaree cronică ce o aveam de cel puţin 10 ani apoi am căutat şi am vazut că nervul de la T12 si L1 este responsabil de buna funcţionare a intestinului subţire şi intestinului gros aşa că în felul acesta s-a reglat şi digestia chiar nu puteam să cred de aceea am aşteptat 3 săptămâni şi abia atunci i-am spus şi lui Petrică.

Încă odată mulţumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center şi doresc ca bunul Dumnezeu să vă dea multă sănătate să ajutați şi alţi oameni.

Durerile lombare pe care le-am avut erau insuportabile, pe un fond continuu.

Gârboan Georgiana, 27 ani
0755958755

Mă numesc Gârboan Georgiana, și am 27 de ani. Sunt medic stomatolog, ceea ce presupune multe ore de stat pe scaun.

Acest lucru nu mă avantajează deloc, deoarece am o hernie bilaterală lombară. Durerile lombare pe care le-am avut erau insuportabile, pe un fond continuu.

Am început să caut soluții, și așa am dat de clinica de chiropractică, pe Facebook. Am citit puțin, și am decis că este soluția perfectă. Bineînțeles că după prima ședință rezultatele au început să apară. Durerea chiar a dispărut, iar când reapărea avea intensitatea mult mai mică.

După 3 ședințe pot să spun că nu mă mai doare deloc, rigiditatea spatelui a scăzut.

Acum pot să lucrez o zi întreagă, fără ca la finalul ei să am dureri !

Pentru această “minune” mulțumesc din tot sufletul clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center si chiropractorului Molnar Mihaly, deoarece nu aș fi crezut vreodată, că voi scăpa în totalitate de această durere!

Recomand cu drag oricui are probleme de genu !

Din cauza muncii în decursul anilor am avut dureri intense de spate, mi s-au descoperit mai multe hernii de disc…

Pojar Monica, 52 ani
0740049389

Mă numesc Pojar Monica, am 52 de ani. Din cauza muncii în decursul anilor am avut dureri intense de spate. Mi s-au descoperit mai multe hernii de disc, lombare și cervicale. Într-o zi am rămas imobilizată la pat datorită durerilor. Au urmat săptămâni de spitalizare și tratamente cu antiinflamatoare și calmante, dar durerile nu au cedat foarte mult.
Am găsit pe internet clinica de chiropractică, și am făcut o programare pentru o consultație gratuită. M-am prezentat cu RMN, și am început primele ședințe de terapie.

Durerile au început să cedeze încă de la primele ședințe.

După patru ședințe pot să spun că durerile de la mâna dreaptă, cervicală și lombară, chiar și amorțelile au dispărut. Acum sunt o bunicuță fericită, care își poate îngriji nepoțica.
Mulțumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center si chiropractorului Molnar Mihaly pentru că m-ați ajutat să scap de dureri.
Vă recomand tuturor !

Probabil datorita unor sechele de pe vremea sportului, am avut dureri la coloana…

Didac Petru, 70 ani

ce spun clientii

Ma numesc Didac Petru, am 70 de ani si sunt un fost gimnast de performanta, fiind la un moment dat si campion national de juniori.

Probabil datorita unor sechele de pe vremea sportului, am avut dureri la coloana, dar in mod special in zona lombara. Am apelat la diferite mijloace terapeutice (fizioterapie, infiltratii cu diprofos etc), dar in ultima perioada, durerile mi s-au acutizat, provocandu-mi mari neplaceri.

Cu ocazia discutiilor avute cu baiatul din Canada, am ajuns sa culeg informatii despre chiropractica si cautand pe internet am gasit cabinetul Dvs., apeland la serviciile oferite.

Am inceput un tratament care a cuprins in total 3 sedinte la un interval de o saptamana si una apoi la 2 saptamani.

Dupa analizarea CD-ului cu RMN, chiropractorul mi-a detailat mijloacele si metodele prin care va încerca ameliorarea durerilor pricinuite de Discopatia degenerativa L3-L4 si Hernia de disc L4-L5, L5-S1 cu persare radacina dreaptă.

Dupa primele doua sedinte efectuate, durerile la spate care radiau si in piciorul drept pana la nivelul genunchiului, au disparut in proportie de 70 %, iar amortelile din labele picioarelor au scazut in proportie de cca 40%.

La finalizarea celor 4 sedinte, durerile au cedat foarte mult (cam 80%), persistand numai amortelile la labele picioarelor, care se manifestau in special dupa un parcurs mai lung.

Dupa cele 4 sedinte am intrerupt si am trecut la indicatia chiropractorului la tratamentul de intretinere, adica la un interval de 1 luna calendaristica.
Am efectuat prima astfel de sedinta in 21.Septembtrie a.c.

Ca si remarci, pot sa arat ca de la prima sedinta, am renuntat complet la calmante, fara de care nu rezistam in timpul zilei datorita durerilor, iar acum nu mai am dureri la coloana si in zona lombara aproape deloc, amortelile labelor au scazut mult in intensitate (cca 70 %), a crescut rezitenta la efort fara dureri(parcursuri mai lungi).

Am uitat sa precizez ca efectuez zilnic exercitiile indicate de chiropractor.

In final as dori sa fac o remarca deosebita: PROFESIONALISMUL SI DORINTA DE A FACE UN BINE PACIENTULUI COMBINATA CU SIMTUL REPONSABILITATII UMANE A CHIROPRACTORULUI, MA DETERMINA SA CONTINUI CU TRATAMENTUL DE INTRETINERE INDICAT.

RECOMAND TRATAMENTUL CHIROPRACTIC TUTUROR CARE VOR SA SE SIMTA DIN NOU BINE SI CONFORTABIL CU SPATELE IN GENERAL.

FELICITARI SI MULTUMIRI!
Ing. Didac Petru

După prima şedinţă am simţit o îmbunătăţire, iar dupa 4 şedinţe nu am mai resimţit dureri

Beder Ioan

Am aflat de clinica de chiropractică de la un coleg de servici, Şopterean,care avea dureri lombare şi mi-a recomandat şi mie să urmez un tratament. De 4-5 ani am avut dureri de spate.

Durerea era constanta şi se accentua in timpul serviciului.

Aveam furnicături până în degetul mare de la picior.
După prima şedinţă am simţit o îmbunătăţire, iar dupa 4 şedinţe nu am mai resimţit dureri.


Mulţumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

Vă recomand cu încredere.

În zona cervicală aveam dureri in gât şi umeri, ameţeli şi degetele de la mână îmi erau amorţite constant.

Ana Coman

Mă numesc Coman Ana, am 52 de ani şi de trei ani de zile am avut dureri foarte mari la coloana vertebrală. După ce am făcut un control amănunţit, medicul mi-a spus că am spondiloză cervicală şi o hernie de disc lombară, mai exact L4-L5.

Aveam dureri constante in zona lombară şi amorţeli până în degetele de la picioare. În zona cervicală aveam dureri in gât şi umeri, ameţeli şi degetele de la mână îmi erau amorţite constant.

Sora mea mi-a recomandat clinica de chiropractică CHIROMEDICA Health & Wellness Center, urmând şi ea un tratament acolo.

După trei şedinţe durerile şi amorţelile atât din zona lombară cât şi din zona cervicală au dispărut !

Mulţumesc !

Acum mă simt sănătoasă şi arăt sănătoasă. I-am mulţumit lui Mihay Molnar de o sută de ori…

Stefana Molnar
0727865247

Am avut o problemă lombară de ani de zile, am încercat cu sport, care m-a ajutat puţin, dar când am rămas însărcinată şi până după ce am născut, problema mi s-a agravat.

Având deja dureri foarte mari, sora mea fusese la baieţii de la clinica de chiropractică şi mi-a recomandat să merg. Aşa că, am sunat într-o zi să mă programez.

Nu am ştiut la ce să mă aştept, dar când am ieşit in cabinet, mă simţeam total altfel. Faţă de durerile mele acute, după 3 sedinţe , mă simţeam perfect. (nu exagerez). Mi-au reparat şi genunchii, care scârţâiau ca la un corp de 80 de ani. Acum mă simt sănătoasă şi arăt sănătoasă. I-am mulţumit lui Mihay Molnar de o sută de ori , îi mulţumesc în continuare, de o mie de ori, şi îi recomand pe băieţi cu mare drag.

O perioadă de două săptămâni am fost imobilizată la pat cu dureri foarte mari.

Elisabeta Pop

Mă numesc Pop Elisabeta şi am probleme la spate de cinci ani. După un control doctorul specialist m-a diagnosticat cu discopatie lombară şi hernie de disc. Durerile accentuate au început în luna Februarie 2015. Am încercat diferite tratamente (infiltraţii şi tratament medicamentos) dar nu au avut efect.

O perioadă de două săptămâni am fost imobilizată la pat cu dureri foarte mari.

Nepoata mea a găsit centrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center şi mi-a spus să încerc şi tratamentul prin chiropractică.

Ce spun clientii nostri?

După trei şedinţe la domiciliu durerea a dispărut complet !


Apelaţi cu încredere la serviciile dânşilor!

Sunt mulţumită de rezultatul şedinţelor si recomand chiropractorul…

Filip Mirela

Mă numesc Filip Mirela, am 33 ani şi am aflat de clinica de chiropractică la locul de muncă.

Eu având probleme la coloana vertebrală am fost interesată să ajung la acest centru pentru a încerca terapia.

După prima şedinţă m-am simţit mult mai bine, după care am venit cu plăcere şi la alte şedinţe.

Sunt mulţumită de rezultatul şedinţelor si recomand CHIROMEDICA Health & Wellness Center tuturor persoanelor care au probleme!

După prima şedinţă durerile accentuate au dispărut şi am urmat în continuare tratamentul.

Petruş Ramona, 36 ani

Mă numesc Petruş Ramona şi am 36 de ani.

Cam de un an de zile am avut probleme în zona lombară. Când s-au accentuat durerile mi-am făcut un RMN de unde am aflat de la medicul specialist că am o hernie de disc lombară. Citind pe internet am aflat de cei de la clinica de chiropractică şi am zis să urmez şi eu un tratament.

După prima şedinţă durerile accentuate au dispărut şi am urmat în continuare tratamentul.

După trei şedinţe durerile au dispărut complet.

Momentan vin doar de şedinţele de întreţinere.

După 4 şedinţe problema cervicală a dispărut complet şi cea lombară la fel.

Heredi Zsolt, 44 ani

Mă numesc Heredi Zsolt şi am 44 de ani. Am avut probleme în zona lombară şi cervicală. Pe Facebook am dat de clinica de chiropractică CHIROMEDICA Health & Wellness Center, am făcut o programare şi am avut o surpriză plăcută deja la aflarea preţurilor. După ce am venit, chiar după prima şedinţă am simţit o schimbare pozitivă la zona cervicală. Gâtul a devenit mult mai flexibil, nu am mai avut nici o durere.

După 4 şedinţe problema cervicală a dispărut complet şi cea lombară la fel. 

Chiropractorul era totdeauna amabil şi mi-a fost de ajutor, tratându-mi problemele cu profesionalism.

Am să revin periodic şi pot să recomand pentru oricine.

Mulţumesc !

Vă recomand cu căldură să vă adresaţi cabinetului cu încredere, se vor simţi rezultatele…

Rus Florina
0744607229

M-am prezentat la clinica de chiropractică CHIROMEDICA Health & Wellness Center, cu o durere la mijlocul coloanei vertebrale, care era din ce în ce mai supărătoare, deranjantă. Nu ştiam ce implică tratamentul, dar am depăşit un pic teama, în ideea că o să-mi dispară. După prima şedinţă, nu prea am simţit mare lucru, dar după a doua şi a treia şedinţă durerea a cedat. Pentru scurtarea perioadei de recuperare, mi s-a aplicat şi bandaj neuromuscular, care m-a ajutat foarte mult.

Am făcut 6 şedinţe, şi pot spune că nu mă mai confrunt cu durerea. Nu puteam să-mi duc mâinile la spate, mă ţinea durerea… acuma nu o mai simt. Vă recomand cu căldură să vă adresaţi cabinetului cu încredere, chiar merită efortul, se vor simţi rezultatele, deoarece chiropractorii fac tot posibilul să ne scape de durere.

Multumesc Molnar Mihaly.

… locul de muncă, fiindcă trebuie să ridic mult, iar uneori simţeam durerea până în gât.

Bodizs Norbert

De 3-4 ani am avut dureri la umărul drept. Acestea erau mai accentuate la locul de muncă, fiindcă trebuie să ridic mult, iar uneori simţeam durerea până în gât.

Am încercat diferite tratamente, dar fără succes.

Un prieten mi-a recomandat clinica de chiropractică CHIROMEDICA Health & Wellness Center şi am zis să încerc un tratament. După o şedinţă m-am simţit mult mai bine iar după a doua durerile au dispărut complet !

Mulţumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center!

Momentan urmez şedinţele de întreţinere şi pot să zic că mă simt foarte bine.

Magyari Maria, 53 ani 

Mă numesc Magyari Maria şi am 53 de ani. De la vârsta de 21 de ani a debutat spondiloza cervicală, de la 37 de ani durerile în zona lombară şi de cateva luni aveam o durere şi o retinere articulară în umărul drept.
Am aflat de clinica de chiropractică de la un coleg de servici care a urmat un tratament acolo pentru lombosciatică.

Chiar după prima şedinţă m-am simţit foarte bine în zona cervicală şi lombară, iar în umărul drept nu mai aveam retineri şi dureri.
Dupa 4 şedinţe durerile au dispărut complet.
Momentan urmez şedinţele de întreţinere şi pot să zic că mă simt foarte bine.

Am fost la o şedinţă de masaj, pe care din cauza durerii am întrerupt-o de trei ori.

Petruta Rodica
0743010030

Mă numesc Rodica, am 56 de ani, şi sunt pensionară. Din luna martie am început să am o durere acută la umărul drept. Am făcut tratament cu tot felul de antiinflamatoare, geluri şi creme, fără rezultat. Am fost la o şedinţă de masaj, pe care din cauza durerii am întrerupt-o de trei ori.

Am căutat pe internet o altă modalitate de a-mi rezolva problema, aşa am ajuns la clinica de chiropractică.
Cu ajutorul terapiei şi a sfaturilor d-ului Molnar Mihaly, căruia îi mulţumesc mult, durerea mi-a scăzut cu fiecare şedinţă.

După prima şedinţă durerile toracale au dispărut în proporţie de 80%

Cherecheşiu Eva
0741628405

Mă numesc Cherecheşiu Eva, am 61 de ani şi de 3-4 ani am dureri toracale, din cauza unei scolioze toracale, osteofitelor marginale, discopatiei toracale şi prolaps C3-C4; C4-C5 cu amprentarea sacului dural. În luna mai au debutat durerile şi la umărul drept, iar pâna in luna iulie nu mai puteam să îmi ridic umărul fără ajutor. După ce am facut o ecografie, medicul mi-a spus că am depuneri de calciu şi din această cauză porneste disconfortul.

Am văzut o postare pe Facebook despre clinica de chiropractică şi am intrat pe pagina web să văd mai multe detalii. După ce am citit 2-3 testimoniale m-am hotărât să urmez şi eu un tratament.
După prima şedinţă durerile toracale au dispărut în proporţie de 80%, iar la umăr durerile au dispărut total şi mi-am recăpătat mobilitatea.


După a doua şedinţă durerile au dispărut complet.

Am găsit întâmplător clinica de chiropractică şi după ce am citit câteva testimoniale m-am hotărât să încerc şi eu

Oaida Lucia

Mă numesc Oaida Lucia, am 57 ani, am fost diagnosticată în urmă cu 1 an cu lombosciatică stângă prin discopatie L4-L5 si L5-S1, spondiloză cervico-dorso-lombară, coxartroză primară bilaterală. Am fost internată la Recuperare 16 zile şi după mai multe investigaţii , analize şi tratamente nu am resimţit nici o ameliorare. Am găsit întâmplător clinica de chiropractică şi după ce am citit câteva testimoniale m-am hotărât să încerc şi eu.

După numai o şedinţă la CHIROMEDICA Health & Wellness Center am început să mă simt mai bine,mă puteam deplasa singură, fără ajutor şi fără cârjă, ceea ce nu puteam face până în acel moment.

Dupa doar 5 şedinţe sunt un alt om.

Recomand din tot sufletul pentru toţi cei care au nevoie.

Deşi nu mă aşteptam din prima şedinţă am simţit o ameliorare destul de mare…

Pop Claudiu

Mă numesc Pop Claudiu şi am 36 de ani. O lună de zile am stat în dureri sfâşietoare în zona cervicală, durerea şi amorţeala mergeau până în vârful degetelor la mâna dreaptă. Noaptea era cel mai greu pentru că foarte greu îmi găseam o poziţie în care să pot adormi. Dimineaţa stăteam cu mâna deasupra capului ca durerile şi amorţelile să se mai amelioreze!
După examenul RMN medicii au descoperit că am o hernie de disc la C6-C7, o protruzie la C4-C5, inversarea curburii cervicale şi osteofite anterioare.

Vroiam să mă operez deoarece nu mai rezistam din cauza durerilor, dar am spus să încerc un tratament prin chiropractică.

Deşi nu mă aşteptam din prima şedinţă am simţit o ameliorare destul de mare, iar după a 4 a şedinţă durerile sfâşietoare şi amortelile din mâna au dispărut!! Nu a mai fost nevoie de intervenţia chirurgicală.


Multumesc pentru profesionalism! Recomand cu încredere CHIROMEDICA Health & Wellness Center!

… am fost diagnosticată cu hernie de disc cervicală C5-C6, şi alte mici protuzii discale.

Negrea Mara

Mă numesc Negrea Mara şi am 27 de ani. La începutul anului, în luna ianuarie, am început să am dureri în zona cervicală şi furnicături şi amorţeli în mâna dreaptă, iar nopţile deveniseră albe deoarece durerile se accentuau în timpul somnului. În urma unei vizite la neurolog, mi s-a dat o trimitere pentru a face un RMN, în urma căruia am fost diagnosticată cu hernie de disc cervicală C5-C6, şi alte mici protuzii discale.

Stadiul bolii era unul destul de avansat. Mi s-a spus ca este caz de operaţie, dar că aş putea încerca în primă faza nişte sesiuni de kinetoterapie, masaje sau fizioterapie.

Între timp, începusem să păţesc acelaşi lucru la piciorul stâng: amorţeli, dureri insuportabile, furnicături.
Mi s-a recomandat cabinetul de chiropractica la care am şi sunat în acea zi. M-am programat la un consult, iar chiropractorul după consultaţie mi-a promis că mă va face bine. Eram disperată, tot timpul simţeam disconfort şi nu puteam dormi nopţile. După două şedinţe am scăpat total de durerile din zona cervicală şi din mâna dreaptă.
După alte 3 şedinţe, a dispărut şi disconfortul din zona lombară.

Recomand cu drag şi încredere!


Mulţumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru că “m-ați readus la viata”!

Am apelat la un medic neurolog şi am urmat un tratament repetat dar a fost fără rezultat.

Maier Tunde

Mă numesc Maier Tunde în vârstă de 38 de ani. Încă din copilărie am fost diagnosticată cuscolioză pe partea stângă.Odată cu trecerea anilor boala s-a accentuat iar în ultimii doi ani au început durerile insuportabile, dureri care mi-au afectat braţul şi mâna stângă. Am apelat la un medic neurolog şi am urmat un tratament repetat dar a fost fără rezultat.

Cineva mi-a recomandat terapia prin chiropractică iar după ce m-am documentat despre ce înseamnă chiropractica, am hotarât să mă programez la aceasta clinica de chiropractica.

După prima şedinţă am început să simt o uşoară ameliorare, mă simţeam mai mobilă iar durerile nu mai erau atât de puternice.

După a doua şedinţă am avut o săptămână în care nu m-a durut deloc spatele, senzaţie ciudată şi incredibilă în acelaşi timp pentru mine, deoarece nu mai simţisem de mult un asemenea confort la spate. După a 4-a şedinţă pot spune că mi-au dispărut durerile în proporţie de 60%-70%.

Intenţionez să-mi continui şedinţele până când aceste dureri vor disparea în totalitate!

Mulţumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru profesionalism, răbdare şi ajutorul oferit.

Recomand cu încredere tuturor care au probleme de genul!!!

Din cauza durerilor de spate mi s-au blocat şi picioarele, nemaiputând să umblu bine mă balansam tot timpul

Ciceu Augustin

De 4 ani jumate (2011) am avut probleme lombare, mai exact 2 protruzii discale pe fond degenerativ cu amprentare durală la nivelul discurilor L4-L5 şi L5-S1. Din cauza durerilor de spate mi s-au blocat şi picioarele, nemaiputând să umblu bine mă balansam tot timpul în mers. Din această cauză am avut probleme şi la locul de muncă. Am încercat fizioterapie, 

masaje şi alte tratamente dar fără nici un efect benefic.
Un coleg m-a programat la clinica de chiropractica CHIROMEDICA Health & Wellness Center, iar după 4 şedinţe durerile au dispărut aproape în totalitate.

Acum pot să umblu normal!  

Nu mai aștepta, fă-ți o programare
chiar acum!

Nu mai aștepta,
fă-ți și TU o programare
chiar acum!

This Post Has 14 Comments

 1. ATOMEI EVA

  Ma numesc Eva am 43 ani.De mai multi ani aveam probleme cu coloana vertebrala,ma durea cand trebuia sa ridic ceva sau sa ma aplec.In ultimul an au inceput durerile tot mai dese,asa am ajuns sa fac anul trecut un RMN si am 5 hernii de disc intraspongioase,deshidratare a nucleului pulpos,osteofitoza anterioara,spondilodiscartroza lombara accentuata.Este inoperabil.Nici noaptea nu puteam dormi din cauza durerii.Am luat tratamente medicamentoase,fizioterapii dar cu rezultate scazute.In luna iunie 2018 sora mea mi-a recomandat sa ma uit peste situl Chiromedica Health&Wellness Center si asa am luat hotararea sa mai incerc sa vad ce mi se intimpla.A fost o alegere buna,dupa a doua sedinta am observat o stare mai buna ma pot intoarce noaptea in pat fara durere.Deja am facut 5 sedinte si ma simt mult mai bine.Ii multumesc mult chiropractorului ptr rabdare si ajutor,mi-a readus zambetul pe buze.Va recomand cu incredere aceasta clinica Chiromedica Health & Wellness Center.Ma voi intoarce ptr sedinte de intretinere.Cu respect Eva Atomei-Alesd,[email protected]

 2. Gyorfi Aniko-Cluj Napoca

  In urma cu peste 15 ani, din cauza muncii pe care am facut-o, m-am ales cu dureri ale coloanei, partea inferioara.Timp indelungat am incercat sa ma tratez cu unguente, cu antiimflamatoare naturale dar cu trecerea anilor, problema mea s-a agravat. Durerile deveneau mai profunde, apareau tot mai des, abia ma urcam in masina, abia faceam fata activitatilor zilnice. Am incercat fizioterapia, usor s-a ameliorat, pana intr-o seara, in anul 2017 martie, cand efectiv m-am prabusit, nu m-am putut misca aproape deloc. O prietena mi-a recomandat aceasta terapie cu ceva timp in urma, am cautat pe Google si am gasit Chiromedica Health&Wellness in Cluj. M-am programat, am avut prima intrevedere cu Dnul Molnar Mihaly, mi-a recomandat sa fac un RMN. Doua hernii de disc depistate, iar dupa ce a vizionat rezultatul, au inceput sedintele. Dupa cateva sedinte am inceput sa ma simt tot mai bine, durerile dispareau pas cu pas si imi recastigam mobilitatea. De atunci sunt bine, muncesc, conduc masina si merg periodic la sedinte de intretinere, dar tot mai rar. Dnul Molnar Mihaly, cu profesionalismul si experienta sa, a reusit sa-mi redea zambetul pe buze, sa ma scape de durerile infernale ale coloanei si m-a ajutat sa-mi reiau toate activitatile de zi cu zi. Multumesc frumos Dnul Molnar Mihaly, mult succes si de acum inainte in a ajuta cati mai multi oameni cu probleme ale coloanei vertebrale! Va recomand cu mare incredere!!!

 3. Ma numesc Marius , am 52 de ani sant din Petrosani. In urma cu 10 ani am facut prima operatie la L4-L5 ,iar acum un an jumate am facut a 2 a operatie L5 S1 . La doar cateva luni de la a doua operatie, durerile au inceput sa apara incusiv pe piciorul drept ,nu ma puteam apleca sa ma incalt ,nu puteam sa merg mai mult de 100 metri fara sa ma asez pt cateva minute, iar noaptea nu puteam sa dorm .Am continuat cu tratamente injectabile, medicamente ,recuperari, bai etc tot ce a fost posibil dar durerile erau tot mai intense.
  In disperare de cauza am cautat pe internet si alte posibilitati. Am sunat si la alte centre la care imi cereau sa merg personal la o evaluare dar starea mea de sanatate nu imi permitea aceasta posibilitate. Asa am gasit clinica CHIROMEDICA Health&Wellness Center,unde mi sa propus o videoconferinta pentru evaluare , dupa trimiterea RMN-ului nefiind necesara o deplasare la fata locului, ceea ce pentru mine a contat foarte mult , apreciind profesionalismul de care au dat dovada in comparatie cu ceilanti .Asa am decis o programare la chiropractor Molnar Mihaly. Cu toate ca la prima sedinta dl. Molnar a fost rezervat in privinta mea deoarece starea mea era destul de grava ,iar sansele de recuperare erau destul de mici ,am insistat sa se ocupe in continuare de mine .A fost de acord sa fac 3 sedinte din cele 5 programate initial ,dupa care urma sa vedem rezultatele. Va pot marturisi ca dupa cele 3 sedinte facute ,starea mea s-a schimbat , plimbarile de 500 de metri fara pauza , iar noaptea a devenit mai linistita. Acum dupa cele 5 sedinte facute din 2 in 2 zile ma simt alt om, ma pot incalta singur, fac plimbari mult mai lungi fara oprire,durerile au disparut in proportie de 85%, iar execitiile de intarire a musculaturii sunt facute zilnic la recomandarea domnului Molnar..
  Doresc sa multumesc pe aceasta cale domnului Molnar Mihaly pentru profesionalismul si devotamentul de care a dat dovada. Recomand cu mare drag centru Chiromedica health ,tuturor celor cu dureri de spate si nu numai ,sa nu-si piarda speranta ,si sa apeleze cu incredere la domnul Molnar Mihaly.

  Marius 0723792206

  1. CHIROMEDICA Health & Wellness Center

   Buna ziua,
   Va multumim pentru cuvintele frumoase si apreciere. Multa sanatate va dorim 🙂

 4. Timis Iulia

  Salut!
  Ma numesc Timis Iulia, am 21 de ani. De mica ma confrunt cu problemele la spate (am o scolioza destul de urata). In urma unei recomandari din partea tatalui unei prietene am ajuns sa aleg clinica CHIROMEDICA Health&Wellness Center. Am ales sa fac sedintele de chiropractica cu domnul Molnar Mihaly si inca de la prima sedinta s-au vazut si rezultatele. Durerile mele de spate sunt inexistente in marea majoritate a timpului iar postura mea s-a imbunatatit. De asemenea, odata cu incheierea pachetului de sedinte ales, am primit si un set de exercitii pentru acasa pentru a nu pierde progresul facut.
  Recomand profesionalismul de care cei de la clinica dau dovada si doresc sa le multumesc pentru ca m-au ajutat sa scap de disconfortul cu care ma confruntam.

 5. Ciobanu Alexandru

  Highly recommend. On a daily basis I’m required to sit at my desk for more than half a day, which has caused several issues for my back. Mihály Molnár is very knowledgeable and has vast experience in chiropractic adjustments and after a number of sessions most of my pain had gone away. He also recommended that I combine the chiropractic adjustments with kinetotherapy, so I also started seeing Iulian Matea. After a few sessions of kinetotherapy I really started to see improvements in my overall health and wellbeing, while also being educated on longterm changes and improvements to my day to day activites.
  Iulian’s detailed explanations combined with his tailored solutions on each individual and personal approach, have made a huge difference in my recovery. Really grateful to have found Chiromedica.

  1. CHIROMEDICA Health & Wellness Center

   Hello,
   Thank you for the recommendation and for describing the experience in our clinic. We wish you good health!

 6. LEONTE IONEL

  Recomand din tot sufletul CHIROMEDICA dar în mod special pe d-l doctor MOLNAR MYHALY.
  Am apelat la ajutorul acestor profesionalisti datorita unor dureri îngrozitoare cauzate de o hernie de disc.
  După 5 ședințe m-am simțit mult mai bine iar acuma după aproximativ o lună de zile de la ultima ședință pot spune că nu mai am dureri deloc.
  Deci,da sunt cu adevărat profesioniști și o să ii mai vizitez!

  1. CHIROMEDICA Health & Wellness Center

   Buna ziua,
   Va multumim pentru recomandare si pentru descrierea experientei din cadrul clinicii noastre. Multa sanatate va dorim!

 7. Vajas Istvan

  Sunt bucuros ca am ales centrul Chiromedica .Problemele mele de sanatate sau ameliorat,ma simt mult mai bine.
  Probleme serioase de hernie discala la vertebrele L4-L5.
  Amabilitate,curatenie, dar nu pentru aceste lucruri recomand.
  Recomand pentru profesionalismul de care au dad dovada
  Multumesc Chiromedica,multumesc Alexandra.

  1. CHIROMEDICA Health & Wellness Center

   Buna ziua,
   Va multumim pentru descrierea experientei din cadrul clinicii noastre. Va dorim multa sanatate.

 8. Guset Alex-Lucian

  Salut. Ma numesc Guset Alex-Lucian, am 25 de ani si am apelat la cei de la Chiromedica in urma unui blocaj la spate din cauza herniei de disc lombare. Pot spune ca dupa cele 5 sedinte m-am simtit intr-adevar mai bine, durerile de spate fiind foarte rare si mici ca intensitate , inainte de cele 5 sedinte aveam dureri foarte mari , aveam un disconfort continuu.
  RECOMAND!

 9. Matei liviu

  Colaborez cu aceasta clinica de mai bine de 4 ani . Inainte sa ajung la aceasta clinica la doctor Molnar , alti doctori imi spuneam ca singurul lucru care ma pote scapa este cutitul.
  Ajungand la domn doctor am reusit sa scap de cutit , am invatat ce exercitii sa execut . Iar de ceva vreme in aceasta clinica sa impementat masajul Tecar (masajul care utilizeza caldura in scop tetapeutic ) acest masaj elimina durerea . Iar daca combini masal Tecar facut de doamna terapeuta teodora si chiropractica facuta de domnul Molnar o sa te simti mult mai bine .
  Voi merge incontinuare la aceasta clinica si o recomand cu cea mai mare caldura si placere. Nu veti regreta personalul este foarte profesionist

 10. Matei liviu

  Colaborez cu aceasta clinica de mai bine de 4 ani . Inainte sa ajung la aceasta clinica la doctor Molnar , alti doctori imi spuneam ca singurul lucru care ma pote scapa este cutitul.
  Ajungand la domn doctor am reusit sa scap de cutit , am invatat ce exercitii sa execut . Iar de ceva vreme in aceasta clinica sa introdus masajul Tecar (masajul care utilizeza caldura in scop tetapeutic, relaxeaza mult mai bine contracturile ) . Daca combini masal Tecar facut de doamna terapeuta Teodora si chiropractica facuta de domnul Molnar o sa te simti mult mai bine .
  Voi merge incontinuare la aceasta clinica si o recomand cu cea mai mare caldura si placere. Nu veti regreta personalul este foarte profesionist

Lasă un răspuns