CHIROPRACTICĂ

Căutam chiropractori sau kinetoterapeuti care vor să facă o reconversie profesională și care vor să ne ajute să schimbăm viața oamenilor care se confruntă cu durerile de spate și cu afecțiuni ale coloanei vertebrale (hernii de disc, discopatii lombare, lombalgii, etc.).

chiropractica_in_cluj_tratament_hernia_de_dic_chiromedica_cluj_loredana_tudor_dureri_de_spate


Ce vrem?

Vrem ca în următorii 20 de ani să facem România mai sănătoasă pentru că vrem să vedem cât mai mulți români că au o viață lipsită de dureri de spate, că își desfășoară activitățile de zi cu zi cu zâmbetul pe buze, că trăiesc mai fericiți și se bucură de viață și de nepoți avand o bătrânețe frumoasă.

Cine suntem?

Suntem una dintre cele mai importante clinici de wellness medical din România. Sediul nostru este în inima Ardealului, în Cluj-Napoca. În cadrul clinicii îmbinăm concepte medicale cu concepte complementare medicinei alopate, tratând astfel corpul și mintea în egală măsură. Combinăm alimentația și sportul cu medicina fără medicamente.

Ce am făcut până în prezent?

Responsabilități

Pe postul de chiropractor vei avea un set de responsabilități pe care să le realizezi

  • Să efectuezi minim 10 ședințe pe zi, de câte 30 minute fiecare ședință
  • Să deții cunoștințe temeinice de anatomie, fiziologie, biomecanică și fiziopatologie umană
  • Să vorbești coerent, clar și personalizat pentru fiecare client în parte, la fiecare întâlnire cu acesta.
  • Să respecți orarul programarilor
  • Să efectuezi ședințele după protocoalele noastre
  • Să dezinfectezi spațiile după fiecare client în parte
  • Să citești o carte pe lună 
  • Să participi o dată pe trimestru la un curs de perfecționare

Valori CHIROMEDICA Health & Wellness Center

În companie avem 5 valori după care ne ghidăm. Aceste valori sunt reflectate în deciziile noastre, în responsabilități și în modul în care facem business:


Dacă nu e pentru tine

Dacă ți-a plăcut acest anunț dar nu ești potrivit pentru el, ai șansa să câștigi 100 de euro premiu, dacă ne recomanzi persoana potrivită. Tot ce ai de făcut este să trimiți acest anunț către oamenii care tu consideri că se potrivesc, iar dacă trec de interviuri și de perioada de probă, atunci tu vei primi garantat în cont 100 euro.


Dacă TU EȘTI OMUL POTRIVIT

Dacă tu consideri că ești omul potrivit care să ne ajute să schimbăm viața oamenilor care se confruntă cu dureri de spate și afecțiuni ale coloanei vertebrale, crezi că poți să îți îndeplinești responsabilitățile și că ți se potrivesc valorile noastre, atunci abia așteptăm să ne auzim cu tine. 

Dă click pe link-ul de mai jos și completează formularul de aplicare. În maximum 48 de ore vei primi un răspuns dacă te califici pentru un prim interviu în care să ne cunoaștem. În formular vom urmări dacă suntem potriviți și dacă tu poți să îți îndeplinești responsabilitățile postului. 

Iar dacă toate lucrurile sunt bune și noi putem să susținem nevoile tale financiare, vom intra în perioada de probă de 3 luni.

CARIERE
CHIROMEDICA Health & Wellness Center

Lasă un răspuns