Cine suntem

Loredana Tudor (33 ani), mamă, femeie, antreprenoare, fostă sportivă de performanta și de profesie medic veterinar alături de Simo Peter (41 ani), antreprenor, manager, practicant de fitness de la 15 ani și obsedat de longevitate am pus bazele și am setat viziunea și conceputul centrului de wellness medical CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

În acest centru am pus în practică și am făcut cunoscute principiile după care noi de ghidăm în viață, îmbinând alimentația și sportul cu medicina fară medicamente!

Totul a plecat de la ideea prevenției (de ce să tratezi când poți să previi) și a faptului că poți să trăiești o viață extraordinara și să te bucuri de tot ce ți se întâmplă în viață într-un corp sănătos, împlinit și fară sacrificii! Pentru că totul este posibil!

Viziunea noastră este să facem cunoscute aceste concepte și să ne dezvoltăm la nivel global, ducând CHIROMEDICA Health & Wellness Center în aceasta formă, în întreagă lume!

Misiunea noastră pe această lume este că cel puțin o persoană din fiecare familie să folosească aceste principii și să își îmbunătățească viața!

SĂ TRĂIASCĂ MAI MULT ȘI MAI BINE ÎNTR-UN CORP SĂNĂTOS!

Pentru că, ceea ce știm sigur este că avem o singură viață și este DOAR în puterea noastră să o trăim fix așa cum vrem!

Valorile după care noi de ghidam în viață și după care am creat această companie sunt educația (atât dezvoltaraea personala cât și profesionala), sănătatea și familia!

Din ele a luat naștere și  sloganul nostru: “Grija noastră este sănătatea dumnevoastră!”

 

loredana tudor despre noi 2

Echipa noastră

De ce să alegi
serviciile noastre

CHIROPRACTICĂ

Nutriție

PSIHOLOGIE

KINETOTERAPIE

ELECTRIC FITNESS

Tur
virtual clinică

Ultimele noutăți

It seems we can’t find what you’re looking for.