Psihologie

Știință controversată sau utilă?


Să merg la psiholog?

Să nu merg la psiholog?

Psihologie

Știință controverstă sau utilă?
Să merg la psiholog? Să nu merg la psiholog?

psihologie

Psihologie

Știință controverstă sau utilă?
Să merg la psiholog? Să nu merg la psiholog?

psihologie mobil 2

Grija noastră principală este
sănătatea dumneavoastră

Grija noastră principală este sănătatea dumneavoastră

Grija noastră principală este sănătatea dumneavoastră

Psihologia a evoluat atât din filozofie, cât și din biologie. Cele mai îndepărtate origini ale sale pot fi identificate încă din Grecia antică, Platon, sau Aristotel obișnuiau să contempleze asupra multor subiecte care în prezent stau la bazele psihologiei moderne, cum ar fi memoria, percepția și nu în ultimul rând liberul arbitru vs. determinismul.

Pentru a deveni un psiholog autorizat este esențial să treci prin câțiva ani intenși de educație și formare. Lucrurile nu se opresc aici. Odată cu obținerea statutului de psiholog clinician și psihoterapeut, este obligatoriu să participe periodic la cursuri de formare continuă.

Psihologia a evoluat atât din filozofie, cât și din biologie. Cele mai îndepărtate origini ale sale pot fi identificate încă din Grecia antică. Filosofi precum Socrate, Platon, sau Aristotel obișnuiau să contempleze asupra multor subiecte care în prezent stau la bazele psihologiei moderne, cum ar fi memoria, percepția și nu în ultimul rând liberul arbitru vs. determinismul.

Pentru a deveni un psiholog autorizat este esențial să treci prin câțiva ani intenși de educație și formare. Lucrurile nu se opresc aici. Odată cu obținerea statutului de psiholog clinician și psihoterapeut, este obligatoriu să participe periodic la cursuri de formare continuă.

Serviciile noastre

Ce tratăm

Cum decurge prima
vizită la Psihologie Chiromedica?

Cum decurge prima vizită la Psihologie Chiromedica?

psiholog chiromedica 2

Cum decurge?

Întrebări frecvente

Deloc. Oamenii care solicită ajutor știu când au nevoie de el și au capacitatea de a-l cere. Toată lumea are nevoie de ajutor din când în când. Tu ai mai multe abilități pe care le-ai folosit cu succes până acum, dar care în momentul de față nu mai funcționează. Poate că situația actuală cu care te confrunți te face să te simți depășit și copleșit și acest lucru îți îngreunează accesul la punctele tale forte. În ceea ce vom lucra împreună, te voi ajuta să-ți identifici punctele forte și să te folosești de ele în situația actuală cu care te confrunți!

Diferența este în acest caz este între o persoană care doar te ascultă și cineva care are pregătirea și experiența de a te asculta și de a te ghida spre rezolvarea situației cu care te confrunți și a te echilibra. Un psiholog te poate ajuta să abordezi situația într-un mod nou – te poate învăța noi abilități, îți deschide perspective diferite, te asculta fără să te judece sau să aibă așteptări de la tine și te poate ajuta să te asculți tu pe tine. Mai mult, orice întâlnire cu psihologul este complet confidențială. Stai efectiv fără griji pentru că nimeni nu „se va băga în treaba ta”. În plus, dacă situația cu care te confrunți va avea o finalitate negativa sau o emoție negativă, dacă te-ai destăinuit unui prieten sau unui membru al familiei, există riscul ca odată ce te simți mai bine, să începi să eviți acea persoană, de rușine, sau pentru simplul fapt că nu mai vrei să-ți amintești de acest moment dificil din viața ta.

Doar medicamentele nu pot rezolva toate problemele. Ceea ce fac medicamentele în general este să trateze simptomele. Colaborarea noastră este concepută în așa fel în care noi ajungem să explorăm rădăcinile problemei cu care te confrunți, analizăm comportamentul tău și te învățăm strategii care te pot ajuta să își îndeplinești atât obiectivele personale cât și / sau relaționale. Totuși uneori, medicația poate fi eficientă și necesară împreună cu ședințele de psihoterapie…. dacă siuația cu care te confrunți este mai severă.

Deoarece fiecare persoană are situații diferite cu care se confruntă și obiective diferite pentru care stabilește întâlniri cu psihologul, terapia efectuată de psiholog va fi diferită în funcție de nevoile fiecărui individ. Psihologii noștri își adaptează abordarea terapeutică la nevoile tale specifice, efectuând ședințe și tratamente personalizate. Pentru ca rezultatele să fie vizibile rapid, tu va trebui să respecți toate recomandările care le primești în fiecare ședință, chiar dacă asta înseamnă pui în practică între ședințe tot ce ai învățat.

Acest lucru este foarte greu de stabilit înainte de a ți se face o evaluare și a vedea cu ce situații te confrunți. De multe ori, nici după evaluare nu ți se poate spune cu exactitate cât poate dura un tratament complet, deoarece există foarte mulți factori variabili care pot interveni (nu ajungi la programări, nu faci exercițiile recomandate, apar alte situații cu care te confrunți și te destabilizează…etc). Circumstanțele fiecărui individ în parte sunt unice pentru fiecare iar durata terapiei poate varia destul de mult, variind în funcție de mai mulți factori, dar având ca finalitate îndeplinirea obiectivelor tale stabilite la începutul terapiei. Rezultatele în urma ședințelor depind în mare măsură de dorința ta de dezvoltare personală, de angajamentul tău și de factorii care te determină să cauți terapia psihologică în primul rând.

Ești dedicat să obții cât mai multe rezultate din sesiuni. Participarea activă și dedicarea ta sunt cruciale pentru rezolvarea cu succes a situațiilor cu care te confrunți. Până la urmă, noi avem o ședință pe săptămână (maxim 2). Unul dintre cele mai mari merite îl are munca pe care o depui tu în afara ședințelor, în care tu pui în practică tot ceea ce psihologul te va învăța în timpul ședinței. Acest lucru te va ajuta cu adevărat să îți vezi evoluția și dezvoltarea personală.

Dacă amândoi sunteți îngrijorați de relația vostră și vă doriți amândoi să lucrați cu același psiholog, este recomandat să se lucreze împreună. După rezolvarea situațiilor conflictuale, dacă unul dintre voi ar dori să continue în sesiuni individuale, se poate trece la acestea fără nici o problemă. În schimb, nu este util să treceți de la terapiile individuale la terapiile de cuplu cu același psiholog, din cauza potențialelor probleme de încredere.

Aproape indiferent de situațiile cu care te confrunți, terapia psihologică poate fi potrivită pentru tine dacă vrei să-ți îmbunătățești calitatea vieții. Ori de câte ori există ceva care interferează cu fericirea ta sau cu sentimentul de împlinire sau există ceva ce te împiedică să îți atingi obiectivele, noi te putem ajuta. Avem o echipă de specialiști care lucrează împreună pentru ca tu să ai cele mai bune rezultate. În plus, psihologii noștri sunt specializați în probleme specifice, cum ar fi stresul, anxietatea, problemele în relații, părinții, depresia, dependențele, mâncatul incontrolabil, problemele de somn, traumele, mânia, conflictele familiale, durerea fizică sau emoțională, religia, respectul scăzut față de sine și multe altele.

Prețuri

Interventie psihologică
3 ședințe

Preț: 400 lei

Evaluare psihologică
2 ședințe

Preț: 300 lei

Psihoterapie

Preț: 200 lei

Raport psihologic
la cerere

Preț: 100 lei

Consult
psihologic

Preț: 100 lei

Aviz psihologic permis portarmă

– Armă letală / neletală – 100 lei – eliberare în 48 ore

– Armă neletală / neletală – 150 lei – eliberare pe loc

Te doare spatele?

La CHIROMEDICA Health & Wellness Center peste 11.000 de persoane au scapat de durerile de spate.

Ce spun clienții noștri
despre noi?

Recomand cu caldura discutiile cu Dna Marchis, deoarece sunt interactive si foarte practice. Am reusit sa constientizez anumite obiceiuri comportamentale proaste, dobandite de-a lungul timpului, si sa iau decizii importante si practice in vederea combaterii lor. Am apreciat mult abordarea, tehnicile de motivare folosite si modul de implementare recomandat, iar nu in ultimul rand aplicabilitatea acestora in oricare domeniu al vietii.
M. MIhaela
Doamna psiholog Denisa Marchis m-a ajutat in primul rand sa imi controlez poftele in alimentatie si să-mi rezolv anumite probleme legate de controlul furiei. Recomand cu incredere Clinica Chiromedica si specialiștii din cadrul ei, deoarece sunt niste oameni deosebiti care te inteleg si se muleza dupa nevoile pacientului. RECOMAND CU INCREDERE, NU O SA REGRETATI!


Matei Liviu
Doamna dr. psiholog Denisa Marchis m-a ajutat in primul rand sa imi controlez poftele in alimentatie si să-mi rezolv anumite probleme legate de controlul furiei. Recomand cu incredere Clinica Chiromedica si pe cei 3 specialiști din cadrul ei, deoarece sunt niste oameni deosebiti care te inteleg si se muleza dupa nevoile pacientului. RECOMAND CU INCREDERE, NU O SA REGRETATI!
Matei Liviu
Am ajuns sa lucrez cu domnisoara Denisa Marchis si ma declar foarte multumit. M-a ajutat sa dorm mai bine, sa imi controlez mai bine poftele alimentare, sa invat si ma relaxez si nu in ultimul rand sa traiesc mai bine. Recomand tuturor departamentul de psihologie din cadrul Chiromedica Health & Welness.
Istvan Vancea
Am ajuns sa lucrez cu domnisoara Denisa Marchis si ma declar foarte multumit. M-a ajutat sa dorm mai bine, sa imi controlez mai bine poftele alimentare, sa invat si ma relaxez si nu in ultimul rand sa traiesc mai bine. Recomand tuturor departamentul de psihologie din cadrul Chiromedica Health & Welness.
Istvan Vancea
Denisa este un psihoterapeut uimitor. A fost întotdeauna înțelegătoare, creativă indiferent de problemele cu care m-am confruntat și nu în ultimul rând un bun ascultător. Chiar dacă am cunoscut-o într-o perioadă în care eram vulnerabilă, m-a făcut întotdeauna să mă simt în siguranță și să prind încredere în forțele proprii. Am plecat recunoscătoare după fiecare întâlnire (10 în total). Cele 2 luni jumătate au fost pline de reflecție. Încă pun în practică tot ceea ce am învățat împreună și o voi face în continuare. Îți mulțumesc pentru contribuția pe care ai avut-o în tot acest proces și pentru că m-ai susținut până în punctul în care am avut puterea să-mi iau viața în propriile mâini.
Mesaroș Daniela
M-am gândit adesea că la psiholog ajung doar cei slabi. Ei bine, de când am intrat în contact cu Denisa Marchiș mi-am schimbat complet această perspectivă. Dacă aș spune doar că m-a ajutat aș subestima ceea ce am construit împreună. Denisa mi-a dat puterea să devin o persoană mai bună, să descopăr cine sunt, ce vreau și de ce am nevoie în viață și în relații. Este un profesionist de excepție, o persoană caldă, care știe să asculte și să dea sfaturile cele mai prețioase exact atunci când ai nevoie de ele. Întotdeauna am simțit că-i pasă de mine și că dorește cu adevărat să asculte tot ceea ce mă frământă fără nici un strop de prejudecată. Aș recomanda-o oricui dorește să-și pună ordine în viață.
Cazacu Andreea

Ai încercat zeci de diete fară nici un rezultat?

La noi slăbești garantat 200%! Daca nu slabesti, noi îți returnăm integral banii înapoi!

Ultimele noutăți

Ce este furia

Ești prea furios? Controlează-ți furia înainte să te controleze ea pe tine! Ești prea furios?…