review desktop img
review mobil img

Ce spun clienții noștri despre noi

Experienta mea impreuna cu doamna psiholog Denisa Marchis a fost una mai mult decat placuta. 

(M.I)

Experienta mea impreuna cu doamna psiholog Denisa Marchis a fost una mai mult decat placuta. Fiecare sedinta cu dansa m-a facut sa ma simt ascultata, inteleasa si foarte confortabil. Sfaturile si exercitiile primite pentru problemele cu care m-am confruntat m-au ajutat enorm in depasirea lor, ba chiar si in dezvoltarea mea personala.

Dansa m-a ajutat să înțeleg ca toate problemele mele sunt parte din viață și a reusit sa ma ajute in a ma intelege pe mine ca persoana mai intai, pentru a-mi putea depasi problemele într-un timp foarte scurt. O recomand cu sinceritate si din toata inima, iar eu sunt sigura ca daca voi mai intampina dificultati voi apela cu incredere la dansa!

În timpul ședințelor de psihoterapie pe care le-am avut cu Denisa Marchiș am învățat metode eficiente pentru a-mi depăși temerile

(O. Z)

În timpul ședințelor de psihoterapie pe care le-am avut cu Denisa Marchiș am învățat metode eficiente pentru a-mi depăși temerile, prin relaxare sau lucrând cu propriile gânduri.

Atmosfera este una relaxata. Îmi place faptul că există flexibilitate în ceea ce priveste programarile, metoda de abordare a problemelor, tema ședințelor. Am primit o varietate de informatii pe care le-am pus în aplicare practic în timpul ședințelor și în afara lor.

Am fost plăcut impresionată de abordarea atât profesională cât și umană cu care m-a întâmpinat dra. psiholog…

Poruțiu Carmen

Am fost plăcut impresionată de abordarea atât profesională cât și umană cu care m-a întâmpinat dra. psiholog & psihoterapeut Marchiș Denisa la fiecare ședință.

M-a învățat să înfrunt toate provocările cu mai mult optimism, să am mai multă încredere în mine și să fiu mai ambițioasă. Îi mulțumesc mult și pentru cărțile recomandate.

Recomand cu caldura discutiile cu Dna Marchis, deoarece sunt interactive si foarte practice.

M. Mihaela​

Recomand cu caldura discutiile cu Dna Marchis, deoarece sunt interactive si foarte practice. Am reusit sa constientizez anumite obiceiuri comportamentale proaste, dobandite de-a lungul timpului, si sa iau decizii importante si practice in vederea combaterii lor.

Am apreciat mult abordarea, tehnicile de motivare folosite si modul de implementare recomandat, iar nu in ultimul rand aplicabilitatea acestora in oricare domeniu al vietii.

Doamna psiholog Denisa Marchis m-a ajutat in primul rand sa imi controlez poftele in alimentatie…

Matei Liviu​

Doamna psiholog Denisa Marchis m-a ajutat in primul rand sa imi controlez poftele in alimentatie si să-mi rezolv anumite probleme legate de controlul furiei.

Recomand cu incredere Clinica Chiromedica si specialiștii din cadrul ei, deoarece sunt niste oameni deosebiti care te inteleg si se muleza dupa nevoile pacientului.
RECOMAND CU INCREDERE, NU O SA REGRETATI!

Am ajuns sa lucrez cu domnisoara Denisa Marchis si ma declar foarte multumit.

Istvan Vancea​

Am ajuns sa lucrez cu domnisoara Denisa Marchis si ma declar foarte multumit. M-a ajutat sa dorm mai bine, sa imi controlez mai bine poftele alimentare, sa invat si ma relaxez si

nu in ultimul rand sa traiesc mai bine. Recomand tuturor departamentul de psihologie din cadrul Chiromedica Health & Welness.

Denisa este un psihoterapeut uimitor. A fost întotdeauna înțelegătoare, creativă indiferent de problemele cu care m-am confruntat și nu în ultimul rând un bun ascultător.

Mesaroș Daniela​

Denisa este un psihoterapeut uimitor. A fost întotdeauna înțelegătoare, creativă indiferent de problemele cu care m-am confruntat și nu în ultimul rând un bun ascultător. Chiar dacă am cunoscut-o într-o perioadă în care eram vulnerabilă, m-a făcut întotdeauna să mă simt în siguranță și să prind încredere în forțele proprii. Am plecat recunoscătoare după fiecare întâlnire (10 în total).

Cele 2 luni jumătate au fost pline de reflecție. Încă pun în practică tot ceea ce am învățat împreună și o voi face în continuare.
Îți mulțumesc pentru contribuția pe care ai avut-o în tot acest proces și pentru că m-ai susținut până în punctul în care am avut puterea să-mi iau viața în propriile mâini.

M-am gândit adesea că la psiholog ajung doar cei slabi. Ei bine, de când am intrat în contact cu Denisa Marchiș mi-am schimbat complet această perspectivă.

Cazacu Andreea​

M-am gândit adesea că la psiholog ajung doar cei slabi. Ei bine, de când am intrat în contact cu Denisa Marchiș mi-am schimbat complet această perspectivă.

Dacă aș spune doar că m-a ajutat aș subestima ceea ce am construit împreună.

Denisa mi-a dat puterea să devin o persoană mai bună, să descopăr cine sunt, ce vreau și de ce am nevoie în viață și în relații. Este un profesionist de excepție, o persoană caldă, care știe să asculte și să dea sfaturile cele mai prețioase exact atunci când ai nevoie de ele.
Întotdeauna am simțit că-i pasă de mine și că dorește cu adevărat să asculte tot ceea ce mă frământă fără nici un strop de prejudecată.
Aș recomanda-o oricui dorește să-și pună ordine în viață.