review desktop img
review mobil img

Ce spun clienții noștri despre noi
Cabinet Psihologie /Psihoterapie Cluj

„Am plăcerea de a lucra în cadrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center cu un  coach. Acesta mi-a fost recomandat de o prietenă și deși eram cam reticent despre acest domeniu, am rămas surprins de cât de mult mă ajută.

Sesiunile sunt plăcute și de fiecare dată descopăr lucruri utile și pe care le pot aplica.

Recomand cu încredere CHIROMEDICA Health & Wellness Center.”

Andrei Ionescu

„Recomand CHIROMEDICA Health & Wellness Center, departamentul de psihologie și psihoterapie!

Mi-a fost foarte greu să îmi recunosc mie însumi că ar trebui să merg la psihoterapie. Deși realizam că am anumite probleme, îmi era teamă de schimbare și nu știam exact de unde să încep această transformare. La început, mi se părea imposibil să mă pot deschide în fața unui terapeut, dar, cu timpul, am ajuns de la cuvinte monosilabice, să îmi facă realmente plăcere să discut cu un psihoterapeut. Acesta mi-a oferit o atmosferă calmă, lipsită de prejudecăți și a avut răbdarea necesară să străbatem împreună cele mai “nebătătorite poteci” ale minții mele. În acest proces, am învățat multe despre emoții, gânduri, valori și, în cele din urmă, despre mine.

Având în vedere vremurile grele și pline de incertitudine în care trăim, este momentul să lăsăm deoparte stigmatele și miturile referitoare la psihoterapie și măcar să acordăm o șansă experților să ne ajute, deoarece sănătatea mintală ar trebui să fie o prioritate pentru fiecare dintre noi.

 Aș recomanda (și am recomandat) cu încredere psihoterapia oricui simte că există ceva ce îl oprește să își atingă potențialul, oricui care simte că nu își poate identifica și gestiona propriile emoții și, nu în cele din urmă, oricui vrea să se descopere și să se transforme în cea mai bună versiune a lui.”

Mara Mihăescu

“Deși mulți  doctori mi-au spus că doar operația mă poate salva, vreau să-i mulțumesc chiropractorului pentru rezolvarea problemelor  la coloană. În continuare tot la el apelez (1 pe lună la câte o ședință). De asemenea, la recomandarea lui, am apelat la un nutriționist bun, tot în cadrul clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center, având și probleme de greutate. Acesta m-a ajutat să slăbesc și să am o alimentație sănătoasă și corectă și să am o viață echilibrată. 

Pe deasupra, psihologul m-a ajutat în primul rând cum să îmi controlez  poftele în alimentație și în rezolvarea unor probleme mai ales cele de furie. Recomand cu încredere Clinica Chiromedica Health & Wellness Center și  specialistii de acolo deoarece sunt niște oameni deosebiți care te înțeleg și se mulează după nevoile pacientului..RECOMAND CU ÎNCREDERE! NU O SĂ REGRETAȚI! APELAȚI  CU ÎNCREDERE ȘI NU UITAȚI: SUNT CEI MAI BUNI!”

(L.M)

„CHIROMEDICA Health & Wellnes Center – un centru foarte bun care te ajută și te înțelege.

Oameni practici care se adaptează la nevoile tale și nu în ultimul rând te ajută să ai rezultatele dorite!

Apelați cu încredere!”

Flory Radu

Recomand cu mare drag și încredere! 

Vă spun pe scurt povestea mea….de un an nu mai puteam umbla, dureri, amețeli, stări de leșin permanente.După zeci de medici și cabinete vizitate starea mea nu se schimba.

Cu lacrimi în ochi căutăm o rază de speranță pe unde puteam. Mi s-a recomandat să fac kinetoterapie,ceea ce am și făcut dar starea mea s-a înrăutățit. Într-o zi am văzut un anunț Facebook despre acest cabinet unde beneficiați de o evaluare gratuită. Am zis de ce nu! Mai încerc o dată. Am ajuns la clinică însoțită de mama mea (că nu puteam umbla singură). Terapeutul m-a primit cu o căldură extraordinară, ascultând problemele mele până în cel mai mic detaliu. Într-un mod foarte profesionist m-a informat că pe lângă kinetoterapie ar fi bine să vorbesc și cu un psiholog. Așa am ajuns și pe departamentul de psihologie / psihoterapie. 

Cei doi specialiști printr-o colaborare perfectă și armonioasă, mi-au redat din nou zâmbetul de care se bucură acum familia mea dar mai ales fetița mea. 

Mi-au redat mobilitatea, mi-au atenuat major durerile dar mai ales mi-au redat încrederea că într-o zi voi fi bine. 

Acum merg singură, conduc, mi-am depășit fricile și sunt din nou mama de care are nevoie copilul meu. 

Mulțumesc kinetoterapeutului pentru toată răbdarea, profesionalismul și omenia de care ai dat dovada! Mulțumesc psihologului pentru profesionalism, pentru încurajări, pentru sfaturi, pentru răbdare, pentru încredere, pentru zâmbetul care a revenit pe fata mea.

Dar nu în ultimul rând vreau să mulțumesc conducerii clinicii deoarece trebuie să vă spun că la un moment dat nu am mai putut plăti ședințele, dar ei nu au renunțat la mine și sunt tratată pro bono în continuare de acești oameni. Mulțumesc din suflet pentru omenia și profesionalismul de care ați dat dovada! Și nu pot spune altceva decat un mare RECOMAND!”

Pal Melinda

„Am ajuns la CHIROMEDICA Health & Wellness Center Cluj prin recomandarea unei prietene pentru a urma programul de nutriție care m-a ajutat foarte mult.

 

În pachetul programului de nutriție sunt disponibile și ședințe de terapie psihologică, care au făcut minuni în a mă ajuta să depășesc anumite greutăți pe care le aveam.

 

În ședințele noastre am făcut împreună cu psihologul un plan pas cu pas cu ce ar trebui să urmăm și să discutam pentru a mă ajuta să trec cu bine de greutățile pe care le aveam și și pentru a mă ajuta să îmi crească încrederea în sine și a reduce stresul pe care îl simțeam.

Nu am să intru în detalii despre ce discutam cu psihologul, însă doresc să vă spun că a fost una dintre cele mai bune decizii făcute să urmez planul de nutriție și să profit de ședințele de terapie, care după părerea mea sunt absolut necesare pentru cei care încercăm să ne reformăm, să spun așa, viața de zi cu zi.

 

 

Psihologul m-a ajutat în foarte multe aspecte, m-a ajutat foarte mult să văd că nu este obligatoriu să fiu “perfectă” în tot ceea ce fac și că este normal și ok să mai greșesc și că merit să iau pauze pentru a îmi reface energia.

El m-a ajutat și cu sfaturi cum pot să reduc stresul pe care îl simt și mi-a dat idei foarte bune pe care le practic acum și le voi practica în continuare pentru ca sunt metode foarte bune de a reduce stresul și și anxietatea pe care o simt uneori.

Recomand cu mare încredere tuturor celor care suferă de stres, anxietate până și depresie să apeleze cu curaj la specialiștii din cadrul Chiromedica Health & Wellness Center Cluj. Se pot face programări și doar la psihologie și are și pachete de ședințe disponibile, nu trebuie neapărat să urmați programul de nutriție care include și ședințele (dar dacă doriți să urmați și programul de nutriție, vă recomand cu mare drag și acest program).”

 

Iulia Pop

„Experiența mea împreună cu psihologul de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center a fost una mai mult decât plăcută. Fiecare ședință cu dânsa m-a făcut să mă simt ascultată, înțeleasă și foarte confortabil. Sfaturile și exercițiile primite pentru problemele cu care m-am confruntat m-au ajutat enorm în depășirea lor, ba chiar și în dezvoltarea mea personală.

Psihologul m-a ajutat să înțeleg că toate problemele mele sunt parte din viață și a reușit să mă ajute în a mă înțelege pe mine ca persoană mai întâi, pentru a-mi putea depăși problemele într-un timp foarte scurt.

Recomand cu sinceritate și din toată inima, iar eu sunt sigură că dacă voi mai întâmpina dificultati voi apela cu încredere!”

(M.I)

„În timpul ședințelor de psihoterapie pe care le-am avut, am învățat metode eficiente pentru a-mi depăși temerile, prin relaxare sau lucrând cu propriile gânduri.

Atmosfera este una relaxata. Îmi place faptul că există flexibilitate în ceea ce priveste programarile, metoda de abordare a problemelor, tema ședințelor.

Am primit o varietate de informatii pe care le-am pus în aplicare practic în timpul ședințelor și în afara lor.”

(O. Z)

„Am fost plăcut impresionată de abordarea atât profesională cât și umană cu care m-a întâmpinat  psihologul și psihoterapeutul la fiecare ședință.

M-a învățat să înfrunt toate provocările cu mai mult optimism, să am mai multă încredere în mine și să fiu mai ambițioasă. Îi mulțumesc mult și pentru cărțile recomandate.”

Poruțiu Carmen

„Recomand cu căldură discutiile cu psihoterapeutul, deoarece sunt interactive și foarte practice. Am reușit să conștientizez anumite obiceiuri comportamentale proaste, dobandite de-a lungul timpului, și să iau decizii importante și practice în vederea combaterii lor.

Am apreciat mult abordarea, tehnicile de motivare folosite și modul de implementare recomandat, iar nu în ultimul rând aplicabilitatea acestora în oricare domeniu al vieții.”

M. Mihaela​

„Psihoterapeutul m-a ajutat în primul rând să îmi controlez poftele în alimentație și să-mi rezolv anumite probleme legate de controlul furiei.

Recomand cu încredere Clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center și specialiștii din cadrul ei, deoarece sunt niște oameni deosebiți care te înțeleg și se mulează după nevoile pacientului.

RECOMAND CU ÎNCREDERE, NU O SĂ REGRETAȚI!”

Matei Liviu​

„Am ajuns să lucrez cu un psiholog bun și mă declar foarte mulțumit. M-a ajutat să dorm mai bine, să îmi controlez mai bine poftele alimentare, să învăț și să mă relaxez și

nu în ultimul rând să trăiesc mai bine.

Recomand tuturor departamentul de psihologie din cadrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center.”

Istvan Vancea​

„Specialistul este un psihoterapeut uimitor. A fost întotdeauna înțelegătoare, creativă indiferent de problemele cu care m-am confruntat și nu în ultimul rând un bun ascultător. Chiar dacă am cunoscut-o într-o perioadă în care eram vulnerabilă, m-a făcut întotdeauna să mă simt în siguranță și să prind încredere în forțele proprii. Am plecat recunoscătoare după fiecare întâlnire (10 în total).

Cele 2 luni jumătate au fost pline de reflecție. Încă pun în practică tot ceea ce am învățat împreună și o voi face în continuare.
Îți mulțumesc pentru contribuția pe care ai avut-o în tot acest proces și pentru că m-ai susținut până în punctul în care am avut puterea să-mi iau viața în propriile mâini.”

Mesaroș Daniela​

„M-am gândit adesea că la psiholog ajung doar cei slabi. Ei bine, mi-am schimbat complet această perspectivă.

Dacă aș spune doar că psihologul m-a ajutat aș subestima ceea ce am construit împreună.

Psihoterapeutul mi-a dat puterea să devin o persoană mai bună, să descopăr cine sunt, ce vreau și de ce am nevoie în viață și în relații. Este un profesionist de excepție, o persoană caldă, care știe să asculte și să dea sfaturile cele mai prețioase exact atunci când ai nevoie de ele.

Întotdeauna am simțit că-i pasă de mine și că dorește cu adevărat să asculte tot ceea ce mă frământă fără nici un strop de prejudecată.
Recomand oricui dorește să-și pună ordine în viață.”

Cazacu Andreea