Cu noi ai rezultate garantate
sau primești banii înapoi!

wp content uploads 34 gold guarantee e1548163362495

În continuare, vă prezentăm o parte din rezultatele obținute în cadrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

chiromedica B A video 1 lateralchiromedica - B_A - video_1 - lateral
Asset 2
chiromedica B A video adina dumitras lateralrezultat nutritie chiromedica slabire rapida
Asset 2

„Bună, sunt Vasile și pot să vă spun experiența mea cu CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

În urmă cu câteva luni, mai exact în luna ianuarie am rămas blocat din cauza herniei de disc și la sfatul unei nepoate am contactat clinica pe departamentul de chiropractică.

Chiropractica m-a ajutat foarte mult și mi-a fost recomandat și să slăbesc, ca să îmi scadă durerile de la hernia de disc.

La nutriție și dietetică, prin alimentația simplă și fără înfometare am slăbit și am scăpat de greutate.

Mă simt cu mult mai bine din toate punctele de vedere. Pot să  RECOMAND cu toată încrederea această clinică.

VĂ ROG SĂ AVEȚI ÎNCREDERE. O zi bună vă doresc.

Vasile Ioan Gădălean

Am vizitat clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center în calitate de pacientă pe departamentul de nutriție și dietetică.

Am început programul de nutriție fără prea multă încredere în mine și fără motivație.

După primele două săptămâni am avut rezultate spectaculoase.

Cum? Cu ajutorul specialistului care, pe lângă faptul că a reușit să mă motiveze foarte bine, a avut de fiecare dată timp să mă consilieze.

Am început de la 82 de kg iar după două luni am cu 15 kg mai puțin! Nici mie nu-mi vine să cred! Singură nu aș fi reușit.

Recomand CHIROMEDICA Health & Wellness Center celor care vor să slăbească. Mult succes tuturor!

                               Hortensia Ersen

Bună ziua

Mă numesc Karsai Gyöngyi și aș dori să vă împărtășesc experiența  mea frumoasă și plină de reușite alături de CHIROMEDICA Health & Wellness Center, departamentul de nutriție și dietetică, din Cluj-Napoca.

După o perioadă lungă de probleme de sănătate: dureri de spate, dureri la picioare, balonare, greață, acid la stomac, amorțeala la nivelul mâinilor și picioarelor, amețeli, oboseală, am hotărât că este timpul să trăiesc o viață mai sănătoasă și am decis că primul pas este să slăbesc și să am grijă la alimentație. Mi-a fost recomandată clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center. Aici cu ajutorul specialiștilor am reușit să slăbesc 30 de kg, pe care și acum îi mențin cu succes, datorită dietei echilibrate și stilului de viață sănătos pe care l-am adoptat.

Dorința de a slăbi a venit și cu o ambiție foarte mare.

Pot să spun că a fost greu la început, dar sprijinul specialistului și ambiția mea de a slăbi, m-au ajutat foarte mult în tot acest proces.

Acum sunt foarte fericită că am reușit să scap de aceste kilograme în plus, care îmi îngreunau viața.  Durerile, amețelile, greață, balonarea au dispărut. Mă simt și arăt  mai tânără, sunt plină de energie, am mai multă forță și poftă de viață.

Mulțumesc din suflet și recomand cu drag departamentul de nutriție și dietetică din cadrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center, celor care vor să slăbească sau să adopte un stil de viață cu o alimentație sănătoasă și plină de energie.

                                Karsai Gyongyi

Hello

În urmă cu câțiva ani am acumulat câteva kilograme în plus. Lucram foarte mult și nu aveam timp de nimic și nimeni. Nu aveam timp nici de mine. M-am neglijat. Mâncam neregulat și foarte multe dulciuri.

Am decis că vreau să slăbesc, să mă tonifiez și să fiu mai sănătoasă.

Am programat un consult la CHIROMEDICA Health & Wellness Center. Am primit o dietă personalizată în care a inclus tot ce îmi place mie să mănânc și am reușit să slăbesc 8 kg. Mai urmează să slăbesc 2-4 kg pe viitor, colaborarea mea continuă.

Mulțumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru implicarea, sinceritate și profesionalismul de care dați dovadă!

Recomand cu mare drag!

                                Pal-Karsai Gyongyi

Recomand cu toată încrederea echipa de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, în special doresc să-i mulțumesc antrenorului personal și nutriționistului pentru sprijinul și profesionalismului de care au dat dovadă.

Am reușit să scad în greutate în decurs de 3 luni 12 kg.

                                Oana Răcășan

Dacă vă gândiți să slăbiți și ați încercat diete peste diete, e timpul să apelați la CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

După 2 sarcini, am luat foarte mult în greutate, hainele stăteau în dulap de 3 ani fără să le pot purta, dar am reușit să revin la greutatea inițială, mai precis minus 17 kg în 2 luni jumate.

Știu ca zilnic vedem poze peste poze în mass-media cu persoane care slăbesc în timp record și poate suntem reticenți în a afla cum anume au slăbit sau dacă pozele sunt reale sau trucate, dar la clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center rezultatele sunt garantate.

Eu am încercat și a meritat. Trebuie doar puțină ambiție și perseverență.

Mulțumesc

                                Andreea Păscuț

Recomand departamentul de nutriție și dietetică din cadrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

În urma unui plan personalizat am reușit să slăbesc 17 kg în decurs de 4 luni.

Consulturile s-au desfășurat online, eu fiind plecata din țară.

Planul a fost ușor de ținut, fără rețete complicate, fără ore fixe. Nivelul de energie a fost crescut pe toată durata programului iar starea de sănătate mult mai bună.

Sunt la menținere din iunie și am reușit să îmi păstrez greutate.

Recomand cu încredere indiferent de vârstă.

                                Soporan Emilia

Recomand cu toata încrederea CHIROMEDICA Health & Wellness Center, unde abordarea propusă funcționează 100% dacă se respectă planul alimentar și indicațiile.

Planul alimentar nu înseamnă deloc înfometare. Sunt mese alese în funcție de preferințele fiecăruia și sunt ușor de pregătit. Pe lângă rezultatele care se văd de la o săptămână la alta și care reușesc să motiveze pe oricine, sfaturile și susținerea sunt de asemenea un foarte mare ajutor.

Mulțumesc și recomand!

                                Oana Păcurar

Sunt cea mai fericită pentru rezultatele obținute. Datorită CHIROMEDICA Health & Wellness Center, am reușit să scap de kilogramele în plus și de complexele pe care le aveam, dar în primul rând, am reușit să am un stil de viață sănătos și să îmi recâștig încrederea în mine.

Am simțit din partea specialistului susținere 100%, respect și înțelegere. Recunosc, la început a fost greu, dar cu ajutorul lui și a rezultatelor, care nu întârziau să apară am demonstrat că dacă există ambiție și motivație, nimic nu e imposibil!

                                Andrada Dascălu

Recomand departamentul de nutriție și dietetică de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

La început nu am fost așa de optimistă, însă de la o săptămână la alta, scădeam în greutate și nu-mi venea să cred. Planul alimentar a fost personalizat, pe placul meu și nu am simțit nevoia de a mâncat în plus. 

Mulțumesc pentru sfaturi și susținere. Recomand cu drag.

                                Liviana Giurgică

În urmă cu aproximativ 6 luni mi-am dat seama că am nevoie de o schimbare. Datorită kilogramelor în plus nu mă mai simțeam bine în pielea mea, devenind complexată de aspectul meu fizic.

Cu ajutorul serviciilor de nutriție și dietetică din cadrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center, printr-un plan alimentar format din alimentele preferate, am reușit să slăbesc 25kg.

Acum, după ce am scăpat de kilogramele nedorite, mă simt mai plină de energie, mai încrezătoarea și am un stil de viață mai sănătos. Fără ajutorul, susținerea, ședințele din program și puțină ambiție, nu aș fi reușit să ajung la acest rezultat.

Recomand cu mare încredere clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center! 

                                Ioana Dandea

Am ajuns la clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center prin recomandarea unei prietene.

Am primit un plan alimentar personalizat. Nu pot să zic că a fost ușor la început dar în 2 săptămâni te obișnuiești. Am avut parte de o foarte mare susținere.

Abia după o lună când am văzut că pot să slăbesc am început să mă ambiționez și mai tare.

Recomand tuturor cu mare drag! Chiar merită! O să aveți rezultate uimitoare

                                Ralu Raluca

Profesionalism, sinceritate și răbdare.

Asta am găsit în cadrul Chiromedica Health & Wellness Center.

Se vede pregătirea și cunoștințele vaste, iar ele sunt completate de ceea ce ar căuta orice client: sinceritate. Nu ți se promite luna de pe cer și nu ești presat să mergi dacă nu trebuie, doar de dragul a-ți lua banii. Cu multă răbdare, ți se explică totul și tu decizi.

Dar eu vă RECOMAND CU TOATĂ ÎNCREDEREA să veniți la această clinică!

Chiropractica te poate ajuta foarte mult! Și în caz că aveți vreo teamă, puteți să uitați de ea, pentru că NU DOARE!

                                Bianca Muller

Adevărul este că la început nu credeam că o să am rezultate atât de bune, că o să îmi placă planul alimentar atât de mult și că procesul de slăbit o să îmi schimbe în bine stilul de viață.

Am ajuns să mă mișc, să dorm, să mă simt excelent.

Cred că este una din cele mai bune decizii faptul că am decis sa vin la Chiromedica Health & Wellness Center și astfel mi-am schimbat viața în bine

                                Sanda Negrean

Vizita mea la Chiromedica Health & Wellness Center s-a datorat faptului că m-am săturat de condiția mea fizică din acel moment.

Nu mă mai simțeam mulțumită de mine, și am simțit nevoie de o schimbare, fapt ce m-a determinat să apelez la ei.

Am simțit sustinere, respect și înțelegere din partea specialiștilor, aceștia fiind acolo întotdeauna în momentele în care aveam vreo întrebare sau nelămurire despre procesul de slăbire. Am simțit o deschidere din partea lor de fiecare dată când am mers la control, fapt ce m-a ajutat să percep acest proces ca pe un lucru ușor, pozitiv.

În primele 3 luni am ajuns la un minus de 15 kg, urmând încă un minus de 4 kg în decurs de 1 lună.

Pot spune că în sfârșit arăt cum mi-am dorit întotdeauna. Însă cel mai mare beneficiu este faptul că sănătatea mea s-a îmbunătățit radical.

În concluzie, recomand cu drag Chiromedica Health & Wellness Center tuturor care simt și își doresc să facă o schimbare pentru binele lor! 

                                Bianka Papp

Bună ziua!

Recomand cu încredere serviciile Chiromedica Health & Wellness Center, cu care am avut o colaborare foarte bună, bazată pe seriozitate și respect.

Dieta personalizată m-a ajutat să slăbesc 12 kg în 2 luni. Pe toată durata programului am avut parte de susținerea morală a specialistului..

Acesta a dat dovadă de profesionalism și m-a ajutat să conștientizez importanța dietei echilibrate și să-mi formez propriul stil de a-mi asocia alimentele în funcție de particularitățile corpului meu.

                                Florina Fălcușan

Am început dieta. Eram nesigur pe mine datorită greutatii mele dar sub forma unei diete, am ajuns de la 88 de kg la 74 de kg în 2 luni de zile pe baza unei diete ușoare, făcută pe placul meu.

Dacă am avut neclarități cu ceva specialistul sau cineva din echipa de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center a fost mereu în sprijinul meu. Dacă simțeam nevoia să introduc în alimentație un aliment preferat am lucrat astfel încât să fie în avantajul meu.

Recomand 100% deoarece au dat dovadă de profesionalism și m-au făcut să mă simt mai bine în pielea mea.

                                Alin Odenie

Asaltul internet-ului și mass-media cu privire la parte de diete, nutriție și stil de viață sănătos este greu de digerat și de pus în practica.

Cu ajutorul CHIROMEDICA Health & Wellness Center, ceea ce am realizat este o schimbare a stilului de viață, nu doar o scădere în greutate. Mulțumesc

                                Mirela Druță

Plan alimentar personalizat

Planul alimentar a fost exact cum l-am dorit, deloc dificil și bazat pe preferințele mele, ceea ce a oferit un mare plus ambiției de a ajunge la kilogramele dorite

Sprijin

Scop atins

În urma acestei colaborări mi-am dat seama cât de ușor este. Odată ce am primit planul și suportul, eu a trebuit doar să-mi fac partea. Fifty-fifty! Prin urmare… fiecare dacă-și face partea, rezultatele nu întârzie să apară.

Multumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center Sunt incantata de rezultatele obținute. Recomand 100% celor care au probleme cu kilogramele.

                                Cristina Lăcătuș

Sunt foarte mulțumită de felul în care am evoluat în timpul și după experiența mea la această clinică.

Am slăbit întocmai cum mi-am propus, mai repede decât mă așteptam, iar ce e mult mai important, mi-am îmbunătățit stilul de viață.

Recomand cu încredere

                                Alexandra Hojda

Vreau să mulțumesc din suflet CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru planul de nutriție și pentru tot sprijinul și pentru încurajări.

Am reușit să slăbesc după naștere 18kg în 3 luni și încă mai trebuie să slăbesc puțin. Mulțumesc pentru că acum sunt mai fericită datorită dumneavoastră. Recomand tuturor care vor să slăbească!

                                Pop Marieta

Recomand cu încredere și drag departamentul de nutriție și dietetică de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center! După 3-4 ani de încercări nereușite  am început să îmi pierd speranța de a mai slăbi vreodată.

Până într-o zi când am avut norocul de ajunge la CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

Prin planul alimentar  care este stabilit în funcție de alimentele care îți plac și deloc greu de ținut am reușit să dau 9kg în 5 săptămâni ceea ce nu credeam că mai este posibil pentru mine. Mulțumesc mult pentru susținere și curaj. Rrecomand cu drag celor care au probleme cu kg în plus !

                                Cristina Cryly

Recomand cu încredere. De când am început dieta am avut numai de câștigat! Stilul nostru de viață s-a schimbat total! Fetița mea este cea mai bucuroasă , respectă cu încredere dieta oferită și este mai energică! Am încercat mai multe diete pentru fetița mea, dar nici una nu a dat roade, și totuși nu ne-am dat bătuți.

Am apelat la CHIROMEDICA Health & Wellness Center și de atunci totul s-a schimbat. Într-adevăr a fost puțin greu la început dar ne-am adaptat. Acum totul merge de la sine. Vă mulțumesc din suflet !

                                Hoka Adela

Una dintre cele mai bune chestii e că poți să îți faci regimul în funcție de plăcerile tale alimentare. Nu te obligă să renunți la mai nimic. În plus specialiștii cu care o să lucrezi sunt foarte înțelegători și dispuși să îți răspundă la orice întrebare, oricând.

De exemplu, eu am început destul de neîncrezător în mine procesul de slăbire, însă a fost chiar foarte motivant să văd că am cu cine să vorbesc despre orice problemă apare în acest proces. Meniul e normal, chestii pe care fiecare om le mănâncă dar rămâi surprins cât de bine funcționează.

Eu personal iubesc meniul și merg cu el în continuare deși am trecut la menținere. Ai parte de câte un control la fiecare 2 săptămâni pentru ca să se poată vedea cum evoluează procesul. Pentru mine a fost o experiență foarte bună.

Urez succes  echipei  CHIROMEDICA Health & Wellness Center și le mulțumesc enorm.

                                Paul Haranguș

Recomand cu toată încrederea această clinică.

La CHIROMEDICA Health & Wellness Center mi s-a propus o dietă ușor de urmat datorită căreia mi-am reglat greutatea și am ajuns să mă simt bine în corpul meu după sarcină.

Mulțumesc pentru ajutor

                                Elena Betiu

Doresc să  mulțumesc specialiștilor CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru planul alimentar personalizat.

Am reușit să slăbesc 9 kg pe parcursul a 6 săptămâni, fără înfometare și fără un program strict.

Planul alimentar a fost realizat după preferințele mele (eu am avut de ales ce alimente vreau să conțină și ce alimente nu vreau să conțină planul alimentar) și tocmai de aceea este ușor de ținut. Mare parte dintre mese sunt chiar foarte sățioase și nu simti senzatia de foame.

Recomand cu încredere !

                                Bogdan Milaș

Am apelat la serviciile de nutriție și dietetică a clinicii Chiromedica Health & Wellness Center la îndrumarea unei cunoștințe și sunt foarte încântată de rezultatele obținute până acum.

Am reușit să scap de jumătate din kilogramele nedorite în aproximativ 2 luni și jumătate, urmând un plan alimentar ușor, bazat pe alimente care îmi plac și fără foarte mult efort. Colaborarea continuă și sunt convinsă  că și de acum înainte rezultatele vor fi cele dorite.

                                Adela Cute

În ultimul timp deja devenisem complexată de felul cum arătam. Nu mă mai simțeam bine în pielea mea, nu mă simțeam în largul meu, kilogramele în plus punându-și amprenta asupra aspectului, cât și a sănătății.

După lungi sesiuni de înfometare care nu au avut niciun efect, la recomandarea unei persoane, am apelat la CHIROMEDICA Health & Wellness Center fiind încrezătoare că acum pot să schimb ceva. Și chiar așa a și fost. Mi-au făcut un plan alimentar ușor, și cel mai important lucru, m-au încurajat.

În mai puțin de 2 luni am slăbit aproximativ 10kg, având o dieta bazată pe alimentele preferate, fără înfometare și fără efort! Pe lângă faptul că am slăbit în greutate, mă simt mult mai bine, mult mai plină de energie, și mă bucur enorm pentru acest lucru!

Recomand cu încredere tuturor persoanelor care au probleme cu greutatea să apeleze la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, pentru că rezultatele o să se vadă foarte repede!

Personalul clinicii e foarte amabil!

Recomand cu încredere această clinică!

                                Adina Maria Dumitraș

Recomand cu încredere CHIROMEDICA Health & Wellness Center. Eu am apelat la ei. M-au ajutat foarte mult, făcându-mi un plan alimentar ușor de urmat, pe care l-am respectat cu strictețe, astfel ajungând de la greutatea de 78 kg la 64 kg în aproximativ 2 luni de zile.

                                Maria Oltean

După câțiva ani (vreo 2-3) de încercări nereușite de a slăbi, dintr-o întâmplare am găsit clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

Întâmplarea este mai mult decât fericită deoarece au avut rețeta perfectă pentru problemele mele: kilogramele în plus, în prima fază și endometrioza.

Pe lângă faptul că am slăbit 12 kilograme în 6 săptămâni, simptomele create de endometrioză s-au redus considerabil (adio dureri, adio balonare, adio picioare umflate; bun venit energie, stimă de sine crescută, poftă de viață). Toate astea în primele 6 săptămâni. Atâtea beneficii cu un efort relativ redus.

O soluție simplă la niște probleme destul de complicate. 

Vă recomand să apelați cu încredere! Nu o să fiți dezamagiți!

                                Raluca Pop

Recomand cu încredere programul de nutriție personalizat oferit de CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

În perioada sarcinii am acumulat multe kg de care credeam că nu am să mai scap niciodată. Tot ce îmi doream era să intru în hainele de înainte.

După 6 săptămâni de program am reușit să scap de 10 kg dar nu mă opresc aici.

Din punctul meu de vedere această dietă o poate ține oricine doar că e nevoie de ambiție și dorința de a arăta cum îți dorești. Se poate!!! Doar să vrei, nu există nu pot.

Mulțumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru susținerea și încrederea oferita. 

                                Melania Uț

Cu ajutorul programului de nutriție am reușit să slăbesc în primele două luni 14 kg.

Planul de nutriție este stabilit în funcție de alimentele care îți plac și în funcție de programul tău zilnic. Am avut zile mai grele și zile mai ușoare până acum dar rezultatele au venit repede și asta m-a ambiționat foarte mult. Merg înainte cu încredere că voi ajunge în scurt timp la obiectivul stabilit.

Mulțumesc mult CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru încredere și pentru susținere. Recomand cu drag tuturor celor care se confruntă cu probleme de greutate.

                                Ioana Demian

Experiența cu CHIROMEDICA Health & Wellness Center a fost una extrem de plăcută și foarte productivă.

Am reușit să slăbesc 12.5 kg în cele 6 săptămâni doar cu ajutorul dietei și a alimentației corecte. Tot secretul stă în seriozitatea pacientului deoarece dacă indicațiile sunt urmate corespunzător nu are ce să meargă rău.

Pe lângă faptul că am slăbit, am reușit să îmi schimb total stilul de viață și să mă simt mult mai bine. Recomand cu încredere!

                                Alexandru Neacșu

Am apelat la serviciul de nutriție al clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center, deoarece am avut probleme cu kilogramele în plus.

Într-o lună jumate am slăbit 14 kg, reușind  acest lucru cu ajutorul unui program alimentar ușor.

Sunt foarte mulțumit de rezultat și de personalul clinicii!

Recomand cu încredere!

                                Creț Raul

Am plecat de la gândul: vreau să slăbesc. Am încercat diete peste diete fără mari rezultate. Dar a venit ziua când am zis: până aici! Vreau să slăbesc! 

 

Am căutat pe internet medic nutriționist, atunci printre multe nume a apărut și CHIROMEDICA Health & Wellness Center. Am sunat și m-am programat. 

 

Am pornit cu gândul să slăbesc. Vreau să slăbesc. Am ajuns la Chiromedica unde am primit un plan alimentar. Am pornit cu multă ambiție. După o lună am slăbit 4 kilograme. Acum după o lună jumate -8,4 kilograme. Mă simt foarte bine, plină de energie. Mă bucur că v-am întâlnit.

                                Andreea Elena

Din propria experiență, având de slăbit 10 kg, în prima lună și jumătate m-a mirat faptul că doar cu câteva reguli de bază și cu ceea ce îmi place mie să mănânc am topit 6 kg, până acum! Am foarte multă energie și sunt foarte activă!

Programul meu nu mi-a permis să merg cât mi-aș fi dorit la sală și uite că acest stil de viață funcționează și fără prea mult efort fizic.

Am luat viziunea și acum cred ferm în a mânca corect și la orele potrivite.

Recomand cu încredere serviciile clinicii  Chiromedica Health & Wellness Center, că este vorba de slăbit, de a-ți menține greutatea sau de a avea o nutriție echilibrată, aceștia vă pot ajuta în orice etapă!

                                Anya Brocea

Am ajuns la clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center împreună cu mama mea, după ce a primit recomandarea de la medicul neurochirurg că trebuie să slăbească 20 de kg într-un timp cât mai scurt. Avea dureri destul de mari în zona lombară și la șoldul drept.

A primit un plan alimentar personalizat, foarte ușor de respectat, iar rezultatele nu au întârziat să apară. A reușit să slăbească 9 kg în 6 săptămâni.

Recomand cu încredere serviciile clinicii Chiromedica Health & Wellness Center.

                                  Monica Lung

Pierderea în greutate nu începe într-o sală de  sport, cu o ganteră în mână, ci începe în minte, prin luarea unor decizii.

Una dintre cele mai importante decizii a fost programarea la CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

Rezultatele sunt foarte bune! Merită !!!!

                                  Ramona Ioana Păcurar

Am considerat necesară o schimbare din punct de vedere al “educației alimentare”, astfel am ajuns la clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

Pe lângă faptul că am reușit să îmi ating obiectivele într-un timp scurt, programul stabilit m-a ajutat să îmi creez un stil de viață sănătos, atât din punct de vedere al alimentelor consumate, cât și al programului meselor. Procesul de slăbire a fost atent supravegheat și ori de câte ori au existat întrebări sau situații noi despre care nu discutasem în timpul consultațiilor, specialistul a fost disponibil pentru a răspunde în cel mai scurt timp.

Recomand această clinică, atât pentru personalul prietenos, cât și pentru confortul oferit.

                                   Alina Aluței

Mă numesc Matei Martin, am 52 de ani și am încercat în nenumărate rânduri să slăbesc.
 
În urmă cu 2 luni aveam 145 kg, oboseam foarte repede și aveam probleme cu tensiunea, mai exact, aveam hipertensiune și luam tratament medicamentos.
 
La recomandarea unei cunoștinte am ajuns la CHIROMEDICA Health & Wellness Center unde mi s-a realizat un plan alimentar personalizat.
 
Azi, la două luni de la schimbarea obiceiurilor mele alimentare, cântăresc cu 22 kg mai puțin și sunt foarte mulțumit. Țin să menționez că am scăpat și de problemele cu tensiunea.
 
Recomand cu încredere serviciile și clinica Chiromedica Health & Wellness Center.

                                   Martin Matei

Bună tuturor,
 
Mă bucur că mă regăsesc printre cei care au trecut pragul Clinicii Chiromedica Health & Wellness Center, la recomandarea unei prietene.
 
Căutam de mult soluții, legate de un nou stil de viață alimentară și iată că l-am găsit aici.
 
Planul alimentar personalizat, sfaturile, încrederea, motivarea, susținerea, colaborate cu efortul personal au facut ca rezultatele să fie din cele mai bune până acum -12 kg.
 
Obiectivul meu personal este -25 kg (aveam 109 kg înainte), dar și continuarea unui stil alimentar și de viață sănătos pe viitor.
 
Recomand cu mare drag clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center.
 
Multumesc frumos.
 
Cu aprecieri,
Raul Rațiu.

                                   Rațiu Raul George

Am apelat la serviciile de nutriție și dietetică ale clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center, iar cu ajutorul unui plan de nutriție bine gândit și extrem de ușor de urmat, am reușit să obțin rezultate notabile. Colaborarea continuă și sunt convins că și de acum înainte rezultatele vor fi pe măsură.

                                   Sălăgean Tudor

Mă bucur că am primit informația despre CHIROMEDICA Health & Wellness Center și despre programele de nutiție.
 
După prima discutie avută m-am hotărât să încep acest tratament personalizat, sperând în rezultate care nu s-au concretizat cu alte diete urmate de mine în trecut.
 
Am primit planul alimentar personalizat, am renunțat la sare, iar în 2 luni am scăzut în greutate 12 kg.
 
Recomand cu încredere tuturor persoanelor interesate de un stil de viață sănătos.

                                Elisabeta Ardevan

15 kg în 8 săptămâni.
 
Când am început aveam o motivație foarte redusă. Alte cure în trecut nu au dat rezultate, așa că nu aveam speranțe nici acum.
 
Metoda de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center însă a fost ceva diferit și mai ușor de urmat; personalizată pe felul de alimentație care mi se potrivește, m-a ajutat să scad în greutate fără să îmi dea senzație de foame.
 
Recomand cu încredere.

                                            Titus Ardevan

Recomand această clinica, deoarece pe mine unul personal m-a readus pe drumul cel bun.
 
Deoarece o luasem razna cu kilogramele, printr-un plan de nutriție foarte bun am revenit la o greutate normală și am înțeles cât de importantă este alimenția, gen ce alimente trebuie să consumăm și la ce oră.

                                            Iulian Avram

În ultimii ani, dieta și nutriționiștii s-au extins într-un număr considerabil, însă până să ajung la CHIROMEDICA Health & Wellness Center nu am acordat încredere acestor proceduri, pentru că de fiecare dată am eșuat.

Datorită kilogramelor în plus acumulate am ales să apelez la această clinică, iar de atunci viața mea s-a schimbat radical.

Am început să am din nou încredere în mine, să zâmbesc și să folosesc mai cu entuziasm oglinda, pentru că voiam să descoper cea mai bună variantă a mea.

După primele 6 săptămâni, am avut o schimbare de – 15 kg, mult mai multă energie și o alimentație corectă și echilibrată. Recomand cu drag! (Adina Muntea 20 ani)

                                            Muntea Adina

Recomand cu mare încredere CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

La început am mers cu reținere. Nu credeam în această practică (chiropractica), având hernie de disc și spondiloză cervicală, iar în ultimul an am aflat că am și scolioză Dureri….nici nu vă pot explica. În ultimii ani nu mai reușeam să fac multe din lucrurile normale…Chiropractorul mi-a recomandat pentru început cinci ședințe de chiropractică. Am simțit la fiecare cum durerea scade și mă simțeam din nou plină de viață și energie. Eu vă recomand să aveți toată încrederea în această practică 

 

Acum trei luni am mers și la departamentul de nutriție și dietetică. Pentru că luasem foarte multe kg mă simțeam obosită nesigură și grasă Am mers rușinată și plină de speranță că mă va ajuta după multe diete eșuate

Am reușit în scurt timp să slăbesc 18kg ( în 3 luni). De la masura 48-50, acum pot sa port 38-40. În sfârșit pot să merg să-mi iau haine care-mi plac nu care îmi sunt bune.

Vă recomand cu mare încredere CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

                                            Mureșan Raluca

În urma planului alimentar personalizat realizat la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, am reușit să slăbesc 7 kg într-o perioadă foarte scurtă.

Sunt extrem de mulțumită deoarece planul a fost făcut pe baza preferințelor mele, dieta fiind foarte ușor de urmat, fără a mă înfometa și fără a face sport, deoarece nu îmi permitea timpul.

Recomand tuturor care vor să slăbească sau celor care vor să se mențină, personalul fiind extrem de amabil și profesionist!

                                            Cornea Anca

În urmă cu o lună jumăte m-am hotărât să încep un stil de viață mai sănătos din cauza kilogramelor în plus pe care le aveam, iar cu ajutorul CHIROMEDICA Health & Wellness Center am reușit să slăbesc frumos și sănătos 10 kg, mâncând pe săturate.
 
Puteam să slăbesc mult mai mult dar cum sunt o pofticioasă am mai mâncat și prostii (înghețată, cipsuri, fast-food și am avut și multe nunți la care am mâncat destul 😊),  dar cu toate astea tot am slăbit ușor.
 
RECOMAND CU ÎNCREDERE TUTUROR CELOR CARE VOR SĂ SLĂBEASCĂ SĂNĂTOS ȘI UȘOR

                                            Alexandra Sorina

Am ales serviciile de nutriție și dietetică ale clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center datorită unei recomandări primite, dar și în urma recenziilor citite aici pe pagină.
 
Mi-am făcut programare  pentru ca simțeam nevoia unei schimbări. Nu eram foarte sigură pe mine că voi reuși, însă eram încrezătoare.
 
Stilul meu de viață este unul haotic și static datorită jobului, însă speram că, totuși, voi reuși să mă disciplinez în urma acestei întâlniri.
 
Așa că am decis să intru în programul de slăbire al clinicii.
 
Astăzi sunt 6 săptămâni de când am început această schimbare și pot să mă mândresc cu un minus de aproape 8 kg.
 
La început, programul mi s-a părut greu, având în vedere că înainte mâncam haotic. Prima săptămâna mi s-a părut cea mai grea, însă, specialistul mi-a făcut un plan de nutriție personalizat, în funcție de nevoile mele, dar și de ceea ce îmi place să mănânc. Încet, orele de masă, cantitățile și mâncarea s-au transformat într-un stil de viață.
 
Modul în care specialistul mi-a vorbit și mi-a explicat cum stau lucrurile, m-au ajutat foarte mult. Este o persoană înțelegătoare și calmă, care știe cum să pună problema, astfel încât să înțeleg ceea ce e mai bine pentru mine. 
 
Chiar aveam nevoie de această schimbare. Bineînțeles, voi continua programul până când voi ajunge la rezultatul dorit.
 
Cu puțină ambiție putem ajunge unde ne dorim! ❤️

                                            Ioana Pop

E greu să mănânci sănătos?
 
Chiar deloc.
 
După un plan alimentar făcut la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, am reușit să slăbesc 13 kg în 4 săptămâni.
 
Sunt mulțumit de serviciile clinicii pentru că am reușit să ajung la greutatea dorită.

                                            Valentin Pogăcean

Fie că ai probleme cu greutatea și vrei să slăbești sau pur și simplu vrei să renunți la proastele obiceiuri alimentare și dorești un regim alimentar sănătos, care să ți se potrivească CHIROMEDICA Health & Wellness Center te poate ajuta.
 
Personal, pot spune că sfaturile și dieta personalizată chiar functionează!!!
 
Dieta exclude înfometarea și se bazează în principal pe alimente sănătoase și din categoria celor preferate de pacient.
 
Adoptarea unei alimentații sănătoase nu este tocmai cea mai ușoara schimbare, este nevoie de ambiție pentru a ne schimba stilul de viață din punct de vedere nutrițional (renunțând la alimente nesănătoase) dar, cu puțin efort și sprijin, am realizat că pot face acest pas spre schimbare.
 
Pas cu pas sunt tot mai aproape de țelul pe care mi l-am propus, cu rezultate vizibile chiar din prima lună!!!
 
Mulțumesc mult pentru regimul personalizat, pentru grija oferită și interes. Recomand CHIROMEDICA Health & Wellness Center 

                                            Maria Bilici

La recomandarea unei prietene m-am dus la încă un cabinet de nutriție după „n „diete fără mari rezultate.
 
Surpriza a fost că la CHIROMEDICA Health & Wellness Center s-a găsit varianta potrivită pentru mine.
 
Rezultatele vorbesc de la sine: am slăbit 13.8 kg într o lună și jumătate. Recomand cu căldură.

                                             Goga Cristina

Cu toate că sunt la vârsta la care nimic nu mai pare imposibil de realizat, credeam că eu chiar nu voi mai reuși să slăbesc niciodată.

Am început să mă îngraș pe baza unei perioade stresante din viața mea, în care mâncam compulsiv.

Perioada aceea a trecut iar eu am rămas cu un număr mare de kilograme la vârsta mea.

Am auzit de la niște prieteni de clinica de nutriție și dietetică CHIROMEDICA Health & Wellness Center, unde sunt rezultate deosebite și aș reuși să slăbesc.

Am sunat, iar după un consult de specialitate și foarte profesionist am început să țin dieta creata. Nu îmi venea să cred ce schimbări îmi producea în viață.

Pe lângă că mă simțeam mult mai bine și mai ușor, am început să și dau jos din kilogramele acumulate.

În primele 2 săptămâni am slăbit 7 kilograme, iar în momentul de față, după 6 săptămâni, în total am dat jos 13 kg iar corpul meu arată total altfel și sănătatea este total alta.

Fără să fac sport nu cred că reușeam să ajung la performanțele acestea.

În momentul de față sunt încă în proces de slăbire dar mă simt și arăt din ce în ce mai bine!

Recomand clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center !

                                              Matei Cioară

În ultimul timp nu ma mai simțeam bine în pielea mea, eram complexată, iar kilogramele în plus au devenit tot mai vizibile.
 
Atunci am știut ca am nevoie de ajutor.
 
La recomandarea unei persoane, am apelat la CHIROMEDICA Health & Wellness Center. Specialistul m-a ajutat să prind mai multă încredere în mine și am reușit să slăbesc 8 kg în 6 săptămâni.
 
Am mâncat ceea ce mi-a plăcut, nefiind nevoie de înfometare. Mulțumesc mult și recomand cu încredere această clinică. ☺️
 

                                              Daniela Ciorea    

 

Recomand tuturor persoanelor, care vor să își îmbunătățească stilul de viață!
 
Meniurile sunt foarte bune, ușor de preparat și într-un timp foarte scurt, chiar și pentru persoanele foarte ocupate.
 
Eu de când am început să trăiesc mai sănătos mă simt foarte bine și am foarte multă energie.
 
Programul de nutriție este făcut fiecărei persoane separat, în funcție de ce dorințe are fiecare pacient.
 
Merită să trăiești sănătos!

                                              Istvanffi Szilard     

 

Pe lângă profesionalism, am rămas impresionată de dăruirea, calmul, bunătatea  și promptitudinea de care dă dovadă personalul acestei clinici.

Mulțumesc mult.

                                              Voichița Ciurea     

Am apelat la serviciile oferite de CHIROMEDICA Health & Wellness Center deoarece am vrut să scap de kilogramele în plus și totodată am vrut să aflu ce înseamnă să mănânci sănătos.
 
Sunt foarte mulțumită de rezultate. În 2 luni am reușit să slăbesc aproape 10 kg. Chiar dacă la început, dieta mi s-a părut imposibilă, mi-a fost foarte ușor să mă obișnuiesc cu ea.
 
Recomand cu încredere.

                                              Adelina Cristina Dîrjan     

Cu ajutorul CHIROMEDICA Health & Wellness Center am reușit să slăbesc pe parcursul programului de 6 săptămâni 14 kg fără nici un efort deosebit.

De asemenea, specialistul m-a ajutat să rămân motivat și dedicat pentru a-mi atinge golul inițial.

Planul nutrițional este unul echilibrat și pe placul meu, nu a fost nevoie să fac „foamea”, iar mesele sunt consistente și te satură. Recomand cu încredere pentru oricine are nevoie de ajutor în acest domeniu.

Mulțumesc echipei de la clinică.

                                              Hangu Andrei      

5 stele!
Am fost cu fiul meu iar rezultatele nu au întârziat să apară.
 
Recomand cu încredere!
 
Cu dieta de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, am reușit să ardem 11 kg în 6 săptămâni.
 
Pe lângă dieta alimentară, programul include consiliere, de mare ajutor, mai ales că nu suntem obișnuiți să consumăm cantități fixe de mâncare și la ore bine stabilite. Indiferent de caracteristici, nimic nu este prea greu dacă slăbirea este țelul suprem. Recomand cu căldură.

                                              Cosmina Matei       

Am apelat la CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru a o ajuta pe fiica mea adolescentă să slăbească. A slăbit câteva kg fără înfometare și urmând o dietă din care nu au lipsit nutrienții necesari creșterii și dezvoltării. Ea se simte acum mai sigură pe ea. Recomand cu încredere.

                                              Nicoleta Beldean       

După câteva tentative (eșuate, bineînțeles) de a scăpa de surplusul de greutate acumulat în ultimii ani am decis că este momentul să cer ajutorul unui specialist.
 
Dintr-o întâmplare (dovedită, ulterior, a fi una minunată și benefică pentru mine) am ales clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center, pentru a fi ghidul și sprijinul meu în atingerea obiectivului propus.
 
La data programată, m-am prezentat la clinică și acum sunt convinsă că a fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut vreodată pentru mine, personal.
 
După discuții, măsurători și evaluări, pe baza alimentelor preferate, selectate de mine dintr-o listă întreagă, peste două zile, mi-a trimis planul alimentar personalizat, plan de care m-am apucat imediat.
 
Planul alimentar a fost și este foarte ușor de urmat, nu pierd prea mult timp cu pregătirea meselor, iar cantitățile sunt suficiente (câteodată prea mari, zic eu). În paralel, am urmat cu strictețe sfaturile și recomandările făcute de specialist (ore fixe de masă, hidratare corespunzătoare, etc).
 
Rezultatele au început să se vadă treptat, la fiecare reconsult (la 2 săptămâni), au fost pozitive din toate punctele de vedere și aproape am ajuns în intervalele normale la toate măsurătorile efectuate cu ocazia acestor vizite.
 
Din punctul de vedere al greutății, am reușit să slăbesc 9,4 kg în 6 săptămâni și am decis să continui pe acest drum pentru încă o perioadă.
Țin să-i mulțumesc din tot sufletul și cu toată sinceritatea specialistului pentru că a fost și este alături de mine în această luptă personală. Este foarte important să ai lângă tine un profesionist care să te motiveze și să te sprijine când ai nevoie!
 
Nu uit să felicit, bineînțeles, întreg personalul clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center, tineri amabili, profesioniști și cu zâmbetul pe buze întotdeauna.

                                              Letiția Pop        

Schimbarea nu poate veni decât în urma unei decizii ferme… și a unui aport susținut de efort, ulterior.
 
Eram conștientă de situația mea, de surplusul de greutate și activând în domeniul medical, eram foarte conștientă și de efectele negative asupra sănătății.
 
În plus, imaginea mea despre sine suferise modificări serioase în urma creșterii în greutate. Raportarea celor din jur la mine mă facea să cred că valoarea mea ca om nu mai era aceeași din cauză că nu eram într-o formă fizică bună.
 
Cu toate acestea, tot amânam momentul în care să iau decizia finală de a face acel pas care să facă diferența între ceea ce eram și ceea ce îmi doream să fiu.
 
Am încercat tot felul de diete, pe care le-am ținut o vreme, însă nimic de durată, care să dea și rezultate mulțumitoare.
 
Primul contact cu CHIROMEDICA Health & Wellness Center a fost pur întâmplător și din curiozitate, de ziua porților deschise.
 
Mai sceptică din fire, după prima consultație mi-am luat o pauză de gândire… însă concluzia a fost că e cea mai bună variantă pe care o puteam alege, așa că am început programul de nutriție recomandat. Sprijinul pe care l-am găsit a fost unul de o importanță covârșitoare, mai ales atunci când îmi venea să o las mai moale. Întotdeauna specialistul a găsit o metodă să mă motiveze și să îmi evidențieze beneficiile din spatele efortului și pe lângă profesionalismul de care a dat dovadă, răbdarea și calmul lui m-au ajutat să continui.
 
În cele câteva luni de când colaborăm mi-am regăsit motivația de a lupta pentru mine, speranța că pot arăta așa cum îmi doresc și curajul să ies din zona mea de confort pentru a mă mobiliza într-un scop mai înalt.
 
Am poftă de viață și știu că pot lupta pentru ceea ce îmi doresc, pentru că merit mai mult, conștientă fiind că cel mai important obstacol în calea unei vieți de excelență sunt chiar eu, prin limitările pe care mi le autoimpun uneori.
 
Recomand cu drag serviciile furnizate de CHIROMEDICA Health & Wellness Center!

                                               Raisa Carr                                               

Recomand clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru serviciile oferite, pentru ambianță și seriozitate.
 
De ce am apelat la această clinică? Deoarece mă lupt cu kilogramele de ani de zile, deoarece nu am fost niciodată slabă de la natură și tot timpul mi-am dorit să mă văd în oglindă la greutatea ideală.
 
Analizând datele genetice, îmi dau seama că lupta mea cu kilogramele este una explicabilă, dar se pare că am găsit soluția spre rezolvarea acestei probleme.
 
Cum? Cu ajutorul acestei clinici.
 
Nu am avut încredere la început în acest program, deoarece după atâtea încercări eșuate am obosit să văd aceleași rezultate negative, dar mi-am pus ultima speranță și am trecut la treabă.
 
În ce constă acest program?
 
Acesta constă într-o dietă diversificată și personalizată după gusturile pacientului, fără a simți senzație de foame.
 
În primele 6 săptămâni din programul de nutriție am scăzut în greutate 13,5 kg.
 
În prezent țin acest program de 10 săptămâni şi am reuşit să slăbesc 18,5 kg, însă nu mă voi opri aici.
 
Procesul continuă până ajung la greutatea ideală, iar apoi voi intra în menținere.
 
Nu în ultimul rând doresc să îi multumesc specialistului pentru toată sustinerea fizică, morală și psihică acordată, pentru asistența în permanență, pentru devotament și sinceritate.
 
“Astăzi voi face ceea ce alții nu vor să facă, așa că mâine pot realiza ceea ce ceilalți nu pot.” – Jerry Rice

                                               Cristina Suciu                                               

Recomand CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

Datorită planului personalizat pe care l-am primit, am reușit să slăbesc 10 kg în 6 săptămâni iar fetița mea de 9 ani 6,5 kg.

Dieta primită nu a fost greu de urmat iar colaborarea pe parcursul celor 6 săptămâni m-a ajutat să nu renunț.

Înarmat cu răbdare, putere de convingere și profesionalism, specialistul m-a ajutat să nu renunț și m-a motivat să merg mai departe atunci când aveam senzația că nu voi reuși.

De când am luat atitudine, pe lângă faptul că slăbesc, mă simt mult mai bine din toate punctele de vedere. Specialistul este omul potrivit la locul potrivit, care știe să te facă să înțelegi cât de important este să scapi de numărul de kg plus.

                                               Szakacs Gabriela                                               

Bună, sunt Vasile și pot să vă spun experiența mea cu CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

În urmă cu câteva luni, mai exact în luna ianuarie am rămas blocat din cauza herniei de disc și la sfatul unei nepoate am contactat clinica pe departamentul de chiropractică. Chiropractica m-a ajutat foarte mult și mi-a fost recomandat și să slăbesc, ca să îmi scadă durerile de la hernia de disc.

La nutriție și dietetică, prin alimentația simplă și fără înfometare am slăbit și am scăpat de greutate. Mă simt cu mult mai bine din toate punctele de vedere.

Pot să  RECOMAND cu toata încrederea această clinică. VA ROG SĂ AVEȚI ÎNCREDERE. O zi bună vă doresc.

                                               Vasile Ioan Gădălean                                                   

Vreau să mulțumesc departamentului de nutriție și dietetică din cadrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center, cu ajutorul căruia am slăbit fără să mă înfometez și care m-a învățat ce înseamnă să mănânci și să gătești sănătos tot ce îți plăcea să mănânci și înainte.
 
După ce am început să țin regimul am ajuns să mă conving singură că mâncatul sănătos nu este scump, din contra este chiar acceptabil.
 
Chiar dacă mersul la nutriționist implică un anume cost, îl amortizezi lejer prin produsele pe care le consumi.
 
Planul nutrițional a fost unul simplu cu alimente pe care le-am găsit ușor, chiar dacă le-am cumpărat să le prepar singură sau gata preparate.
 
Pe de altă parte datorită regimului, am reușit să mă disciplinez și să mănânc regulat și să nu fac abuzuri.
 
Am învățat să gătesc mai sănătos tot ceea ce îmi place, și nu în ultimul rând cu cea mai mare sinceritate am mâncat zilnic 30g de dulce, ciocolată Kinder, și tot am slăbit și mă simt mult mai energică și vioaie.
 
Fiind post, în zilele de miercuri și vineri, mănânc de post, fără să îmi fie influențate rezultatele, fără sa fac abuzuri, pentru că din lipsa de proteină animală tinzi să mănânci mai mulți carbohidrați și îți e mai foame, dar mâncarea recomandată a fost ușor de gătit și ușor de găsit și de la restaurante.
 
Cel mai important e ca nu m-am înfometat și am putut ține postul fără să mă înfometez sau să fac abuzuri.
 
Chiar dacă am început să țin regimul la începutul lunii Martie, a fost ziua femeii și am avut zile de naștere, mi s-a spus ce a-ș putea mânca din meniul respectiv, foarte promt și ,mă repet, fără să mă înfometez.
 
Mulțumesc frumos pentru ajutor și interesul acordat, sunteți “the Best “

                                               Persida Mesaroș                                                   

Recomand cu cea mai mare încredere să treceți pragul acestui centru de nutriție.
 
De ce? Simplu răspuns: pentru că dacă vreți să vă simțiti bine, să începeți (reîncepeți) să arătați bine, să aveți un sentiment de bine în propriul corp, se poate.
 
Cu ajutor specializat, cu voință, cu dorință și cu răbdare veți fi surprinși de rezultatele obținute, fără a vă periclita strarea de sănătate.
 
Personal, mă bucur că am ajuns la această instituție.
Să auzim de bine.

                                               Leach Corin                                                   

Mulțumesc din suflet CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru schimbarea stilului de viață.
 
Cu ajutorul unui plan alimentar personalizat am reușit să slăbesc 6,5 kg în 6 săptămâni, într-un mod atât de natural și de echilibrat.
 
Recomand cu mare încredere si căldură tuturor celor cu probleme de greutate.
 
Mulțumesc.

                                               Mariana Flore                                                   

Recomand cu încredere tuturor persoanelor care doresc să-și schimbe viața, care vor dobandi în afară de kg. în minus, mai multă energie și poftă de viață.
 
Rezultatele sunt cea mai bună carte de vizită.
 
Încă sunt între stații dar în ritmul acesta (minus 9 kg în 6 săptămâni) în curând voi ajunge la destinație.
 
Mulțumesc CHIROMEDICA  Health & Wellness Center!
 
 

                                               Mihaela Indrea                                                   

Cele două fetițe ale mele, Maria (14 ani) și Anna (10 ani) au slăbit câte 7 kg în aproximativ 6 săptămâni, cu un program foarte echilibrat.
 
Întrucât problemele de obezitate ale fiicei celei mici se corelau cu disfuncții ale tiroidei, motivația mea a fost suficient de mare încât să consultăm un nutriționist, dar temerile erau si ele mari: că micuța, neavând motivație interioară și fiind o gurmandă, nu va respecta recomandările.
 
Cea mare își dorea să arate bine și, pentru mine ca părinte, e importantă stima de sine a copiilor mei.
 
Sunt foarte fericită pentru rezultatul obținut, deoarece:
 
– programul de nutriție a fost elaborat în baza preferințelor alimentare ale celor două fetițe;
 
– a fost adaptat la particularitățile lor și la programul lor individual;
 
– cele două programe au fost relativ corelate ca să le pot gestiona mai ușor;
 
– au fost negociate din două în două săptămâni, (astfel încât să echilibreze disciplina regimului cu tendințele firești de încălcare ale acestora);
 
– specialistul a îndeplinit și funcția unui psiholog care a știut exact ce să spună, cât să spună și cum să spună, menținerea motivației fiind – se știe – un element-cheie al reușitei;
 
– relația cu pacienții este caldă, atitudinea este atipică pentru peisajul românesc (dovadă că și la noi se poate!);
 
– mediul din clinică este plăcut, întreg personalul e foarte amabil, toți zâmbesc și îți dau încredere;
 
Mulțumesc persoanei care mi-a făcut recomandarea (fost pacient al clinicii) și sper ca recomandarea mea, la rândul ei, să facă la fel de mult bine și altor persoane! Mulțumesc mult pentru sănătatea și echilibrul copiilor mei!
 
 

                                               Oprea Mihaela                                                     

Am venit la CHIROMEDICA Health & Wellness Center după ce am slăbit înainte cu Dukan/Atkins, în încercarea de a slăbi sănătos. Însă eram sceptic că aș putea avea rezultate la fel de bune.
 
Rezultatele au fost mult peste așteptări, slăbind 10kg în 6 săptămâni, și asta în ideea în care în 1 din 2 weekenduri îmi făceam de cap.
 
Meniul este personalizat cu mâncarea ta preferată, singurul lucru care se schimbă practic este ca mesele sunt mai echilibrate din punct de vedere nutrițional și deci mai sănătoase, și felul de preparare ale acestora.
 
Recomand cu încredere.

                                               Daniel Rahovan                                                     

Buna, mă numesc Iulia și cu ajutorul CHIROMEDICA Health & Wellness Center am reușit să slăbesc 12kg în 6 săptămâni.
 
Planul alimentar pe care îl urmez este personalizat în funcție de programul pe care îl am și ușor de urmat.
 
Recomand cu încredere serviciile clinicii.

                                               Aștelean Iulia                                                     

Recomand clinicade wellness medical CHIROMEDICA Health & Wellness Center.
 
Cu ajutorul primit, în numai 2 luni am scăpat de 13 kg cu un meniu personalizat oferit în funcție de preferințele mele culinare și de job!
 
Nu am crezut că voi ajunge aici, dar voi merge mai departe.
 
Îmi dă o nouă speranță de viață! Multumesc

                                               Uta Cătălin                                                     

Recomand celor care vor să-și îmbunătățească viața, să aibă un stil de viață echilibrat bazat pe alimente sănătoase.
 
Regimul alimentar e compus din mâncăruri tradiționale, sățioase.
 
Nu trebuie să te înfometezi și nu trebuie să stai toată ziua lângă cratiță.
 
Prin acest program mi-am redobândit cheful de viață, mi-am reglat somnul, mi-am întărit imunitatea și am câștigat o nouă siluetă.
 
 

 

                                               Orsolya Erika Szasz                                                     

 

Este cel mai ușor regim alimentar pe care l-am ținut vreodată și credeți-mă nu au fost puține.
 
Alimentele din planul alimentar se găsesc la orice supermarket și nu sunt scumpe.
 
Regimul e diversificat și dă rezultate.
 
În decurs de o lună și două săptămâni 9,7 kg s-au topit.
 
Recomand tuturor celor care doresc să slăbească sănătos și care nu au reușit până acum urmând alte diete, să apeleze la serviciile medicale oferite de CHIROMEDICA Health & Wellness Center.
 
Vă mulțumesc!

                                                       Rodica Dîrjan

În urma unei recomandări de la o persoană care a slăbit foarte mult am ajuns la CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

Am foarte mult de slăbit, dar în 6 săptămâni am reușit să dau 8.2 kg printr-un program de nutriție, ce până acum era doar un vis.

Acum mi-a dat mai multă încredere să pot continua. Deci se poate! Mulțumesc pentru sprijin și recomand tuturor care au nevoie !

                                                       Dan Nina

Am apelat în urmă cu o lună jumatate la departamentul de nutriție și dietetică din cadrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center, în urma unei conversații cu o prietenă care slăbise foarte mult cu ajutorul unui plan alimentar personalizat.

 Mereu mi-am dorit să fiu slabă și să arăt bine, dar kg în plus îmi dădeau veșnic bătăi de cap. Până am luat decizia de a începe planul nutrițional. La început am fost sceptică și nu mă așteptam să funcționeze totul foarte rapid, ținând cont că mereu am ținut diete și nimic nu dădea rezultate.

Am pornit de la 60.4 kg și într-o lună jumătate am reușit să slăbesc 8.5 kg având în permanență suportul necesar, lucru care m-a ajutat și motivat în permanență.

Meniul a fost adaptat după gustul și stilul meu de viață, acest lucru ajutându-mă în procesul de slăbire. Încrederea în mine a crescut sesizabil, sunt foarte activă și mă odihnesc foarte bine. Acestea sunt rezultatele mele.

                                                       Andreea Buja

Recomand cu mare drag departamentul de nutriție și dietetică din cadrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center, unde am primit un plan alimentar cu care am reușit să slăbesc 7,5 kg în 6 săptămâni mâncând mai sănătos. Recomand! Merită din plin să apelați la ei. Nu o să regretați. Obtineți rezultate vizibile chiar după primele două săptămâni!

                                                       Viorica Bota

Sunt f. mulțumită de departamentul de nutriție și dietetică din cadrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru că m-au ajutat să slăbesc 8 KG în 6 săptămâni. Este ușor de ținut dieta. Mă simt bine, (am încercat multe diete fără rezultat), și am de gând să mai slăbesc. MULȚUMESC și recomand cu mare drag pentru toate persoanele care vor să slăbească. Este super că am reușit să dau jos din kg.

                                                       Ildiko Sofalvi

Mii de mulțumiri departamentului de nutriție și dietetică din cadrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru ajutorul dat în problemele cu obezitatea. Am urmat sfaturile de alimentație, și am ajuns să slăbesc în timp record. Singură nu aș fi reușit. Recomand celor cu probleme la kilogramele în plus. În șase săptămâni este uimitor.

                                                        Anișoara Cîmpean

În urma a mai multor încercări eșuate de a slăbi am hotarăt să apelez la serviciile de nutriție și dietetică din cadrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center. Am reușit să slăbesc 10 kg în 5 săptămâni. Recomand cu încredere serviciile clinicii!
 
 

                                                        Oaida Maria

Venind la această clinică de wellness medical înainte de sărbători, am reușit să slăbesc peste 10 kg doar din plan alimentar sănătos, contrar oamenilor ce se îngrașă în această perioadă. Vă recomand cu drag!

                                                        Alexandru Bota

Bună ziua,

Doresc să vă împărtășesc experiența mea în cadrul clinicii de wellness medical CHIROMEDICA Health & Wellness Center, unde am ajuns datorită dorinței de a scăpa de surplusul de kg și de a avea un corp sănătos. În cadrul clinicii un nutriționist bun mi-a personalizat meniul și m-a susținut în tot acest timp, reușind într-o lună de zile să scap de un surplus de 9 kg.

Recomand cu drag CHIROMEDICA Health & Wellness Center

                                                        Alex Ilca

Când vine vorba de o nutriție echilibrată recomand cu mare drag CHIROMEDICA Health & Wellness Center. Specialiștii de aici se descurcă foarte bine și cu încăpîțânații, sunt foarte adaptabili și personalizează planul alimentar astfel încât să fie pliabil cu stilul de viață al fiecărui pacient. Am reușit să îmi păstrez greutatea dorită, totodată nerenunțând la micile capricii.

                                                        Roxana Moldovan

Recomand cu mare programele de nutriție de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center. Am primit  un plan alimentar sănătos și delicios (carne de pui, pește, chiar și PORC, paste, orez etc.) cu care am reușit să slăbesc 7,5 kg în 6 săptămâni mâncând doar ce îmi place. 😊
 
După nenumarate diete de la diferiți nutriționiști, am ajuns la concluzia că dieta de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center a fost cea mai eficientă și de lungă durată!
 
Recomand! Merită din plin să apelați la ei, nu o să regretați.
 
Obțineți rezultate vizibile chiar după primele două săptămâni!
 
 

                                                        Andreea Vălu

Mulțumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru planul nutrițional personalizat!
 
Eu fac parte din categoria persoanelor cu greutate normală. Am pornit de la 56 kg și am ajuns la sub 51 kg în 6 săptămâni. Ne-am axat pe o alimentație sănătoasă și echilibrată, iar dupa dietă analizele s-au îmbunătățit: mi-a scăzut colesterolul, glicemia, vsh și mă simt foarte bine!
 
Recomand atât persoanelor care vor să slăbească, cât și celor care vor să-și schimbe stilul de viață într-unul sănătos.
 
Ești monitorizat de-a lungul dietei și ai un specialist pe care poți conta!

                                                        Anamaria Titea

Vreau să încep prin a mulțumi echipei CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru serviciile oferite.

Am reușit cu ajutorul unei diete personalizate să slăbesc aproximativ 8 kg într-o lună jumătate fără să depun un efort foarte mare și mâncând exact ce îmi place.

Rezultatele sunt pe măsura așteptărilor și am avut numai de învățat din această „experiență”, întrucât nimeni nu te poate îndruma mai bine decât o persoană avizată în ceea ce privește o dietă și un stil de viață sănătos. Am apreciat și faptul că am fost monitorizată pe parcursul dietei, întrucât m-a motivat să nu renunț și mi-a dat ocazia să pun toate întrebările pe care le aveam.

Amabilitatea cu care am fost mereu primită consider că e încă un plus al acestui centru medical.

Recomand cu drag tuturor persoanelor care doresc să slăbească, să se mențină sau să își schimbe stilul de viață într-unul mai sănătos serviciile oferite în cadrul departamentului de Nutriție și Dietetică!

                                                        Giulia Borșan

Mulțumesc echipei CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru planul nutrițional personalizat!
 
Ne-am axat pe o alimentație sănătoasă și echilibrată, cu rezultate foarte bune.
 
De-a lungul dietei am fost monitorizată și am avut un specialist pe care să pot conta.
 
Ținând cont de sfaturile și recomandările primite, această dietă e foarte ușor de ținut, fără nici un efort, fără înfometare. Niciodată nu am crezut că poți să scazi în greutate fără înfometare.
 
Acum mă simt foarte bine și plină de energie.
Sunt foarte mulțumită de rezultate și de personalul clinicii și recomand cu încredere!

                                                        Alina Moraru

Multumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru ajutorul oferit. Am slabit sănătos 10 kg într-o lună jumătate cu dieta personalizată. Recomand CHIROMEDICA Health & Wellness Center, deoarece, împreună cu ei, am reușit acest lucru. Mulțumesc!

                                                        Adina Chirilă

Bună,
Recomand cu căldură acest centru medical. Rezultatele apar după prima săptămână iar după 6 săptămâni ai reglat energia, colesterolul, trigliceridele și ajungi și cu kilograme mai puține. Acest lucru se rezolvă mâncând sănătos cu planul nutrițional personalizat.
Încearcă și tu sș vei fi fericit!
Mulțumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center

                                                        Neag-Marc Felicia

Recomand cu drag clinica de wellness medical CHIROMEDICA Health & Wellness Center. Am reușit să slăbesc într-o lună jumătate 11 kg. Niciodată nu am crezut că e așa ușor să pierzi kg. Mulțumesc frumos.

                                                        Ligia Pîrva

Sunt una dintre persoanele fericite, care, colaborând cu echipa super faină de aici de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, am reușit să dau jos 12 kg în șase săptămâni! Mulțumesc pentru tot sprijinul acordat, pentru sfaturi, pentru încurajare!

RECOMAND CU TOATĂ SINCERITATEA!

                                                        Trif Mariana

De 3 ani am tot încercat să slăbesc și n-am reușit. Însă acum am reușit să slăbesc 6 kg într-o lună cu ajutorul dietei personalizate facută la CHIROMEDICA Health & Wellness Center. Menționez că am mult mai multă energie decât înainte și dieta nu e complicată deloc, conținând alimente comune. Nu am făcut sport deloc în acest timp. Recomand cu drag această clinică. Vă ajută să slăbiți repede și la un preț accesibil! Totul depinde de ambiția și determinarea dumneavoastră!
 

                                                        Bodrea Oana

Recomand cu caldură să mergeți la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, la departamentul de nutriție și dietetică. După 6 săptămâni am reușit să dau jos 6 kilograme, plecând de la 65,5 ajungând la 59.5kg. Voi continua cu planul și pe viitor.

                                                        Ana Zamfir

Cu ajutorul serviciului de nutriție al clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center, am reușit să scap de 13kg în 8 săptămâni prin programul alimentar stabilit.
Este foarte important și satisfăcător rezultatul care este în primul rând estetic însă și partea interioară care îmi oferă acum o stare de bine, încredere în mine dar și mai multă energie.
Recomand cu multă încredere tuturor!

                                                        Mihaela Rîșteiu

Recomand cu toată încrederea CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru seriozitatea și profesionalismul cu care mi-au tratat copilul! Mentionez că baiatul are doar 13 ani și a urmat un plan alimentar personalizat după preferințele lui în care a slăbit 13,5 Kg în doar 2 luni jumăte fără să îl înfometez. De 4 luni este la menținere și nu s-a îngrășat deloc. Acum avem mese organizate și mult mai sănătoase! Recomand CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

                                                        Petric Mariana

Recomand oricărei persoane care își dorește să slăbească, să se mențină ori să învețe să mănânce sănătos, să meargă la CHIROMEDICA Health & Wellness Center
Am avut parte de rezultate bune. Am învățat să-mi controlez cantitățile de mâncare și, totuși, să mă simt plină.

                                                        Manuela Andreea Popazu

Recomand clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center !
Mulțumesc pentru planul alimentar personalizat în urma căruia în 4 luni de la 107,1 kg am ajuns la 78,6 kg.
 
Fără Înfometare !
 
Menționez că am slăbit în primele 2 luni 20 kg.
 
Înaintea dietei mi-am făcut un set de analize care nu mi-au ieșit bine! După 3 luni de dietă am repetat analizele și mi-au ieșit foarte bine! Fără medicamente doar din Alimentație !!!(foto)
Acum mă simt mult mai sănătos și energic !

                                  Nealcoș Ovidiu Marius

placeholder

„Mă numesc Berke Raluca am 32 de ani și am probleme cu glanda tiroidă și hernie de disc. Am slăbit în programul de nutriție de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, 13 kg! Nu credeam posibil așa ceva! Recomand cu încredere…..un pic de ambiție și totul e posibil! Mulțumesc😀😀😀😀😀

                                                        Berke Raluca

„Grija noastră este sănătatea dumneavoastră!” Aceste cuvinte își arată însemnătatea lor prin seriozitatea echipei, care își dă interesul și silința ca toți clienții  clinicii să fie mulțumiți. Recomand cu încredere!”

                                               Gabriel Rîșteiu

„În urma planului alimentar personalizat de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, am reușit să slăbesc 10,5 kg în 5 săptămâni 🙂. Nu am răbdat foame, este un plan realizabil, continuăm.
Mulțumesc pentru sprijin!”

                                               Simona Coruțiu

„Bună. Sunt mama unui băiat de 13 ani. Mulțumesc din suflet CHIROMEDICA Health & Wellness Center că ne-au ajutat să dăm jos din greutate într-un timp foarte scurt 5.8 kg în numai 1 luna. Recomand cu drag!”

                                               Ramona Parau

„Recomand cu căldură această clinică! Sunt o echipă de profesionisti!
Respectând planul alimentar personalizat întocmit pentru mine, am reușit să slăbesc 5 kg în 2 săptămâni, fără înfometare sau stări de disconfort. Continuăm. Cu răbdare și voința, se poate!
De asemenea, recomand și departamentul de chiropractică de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, unde în 3 ședințe de chiropractică mi s-au diminuat considerabil durerile ce le aveam, de mulți ani, în zona lombară și cervicală.
Vă mulțumesc frumos!”

                                               Simona Deaciuc

„Mulțumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru profesionalism. Am slăbit 14 kg într-o perioadă relativ scurtă, fără înfometare, fără un program complicat de gătire, ore fixe, alimente complicate, insipide și ne mai auzite. Sunt sănătoasă și mă simt bine.🤗 Recomand cu căldură!”

                                               Gergely Andrea

„Recomand cu căldură această clinică. O echipă de profesioniști gata să te ajute. Am apelat la terapia chiropractică, pentru dureririle de spate apărute în urma unei operații, dureri care apăreau pe tot parcursul zilei. Încă după prima ședință, durerile au început să se atenueze, iar după 3 ședințe, aceastea au dispărut de tot. Continui să vin la ședințele de întreținere, pentru a preveni apariția durerilor.
Din cauza problemelor cu kilogramele în plus, am ales să apelez și la departamentul de nutriție și dietetică. Planul alimentar personalizat m-a ajutat să pierd 12 kg în aproximativ 2 luni jumăte. Foarte serioși și promți la întrebările mele, aceștia au reușit să mă ajute și mă ajută în continuare să pierd kilogramele în plus și să nu am dureri de spate.
Profesionalismul și seriozitatea îi recomandă pe cei de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center 😊
 

                                               Raluca Crăciun

„Recomand cu căldură această clinică!
Mulțumesc specialiștilor de pe departamentul de nutriție și dietetică pentru profesionalism și răbdare.
Am slăbit 7 kg în 7 săptămâni, fără un program în care să gătesc toată ziua, nu am făcut foamea deloc. Alimente comune. Mă simt foarte bine!”

                                               Rus Mariana

Recomand cu caldură departamentul de nutriție și dietetică din cadrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center. M-au ajutat să îmi recapăt încrederea în mine, ajutându-mă să slăbesc într-un interval scurt de timp, fără să mă înfometez! Vă mulțumesc din suflet! 🙂

                                               Cristina Ureche

Prin recomandarea unei colege am ajuns la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, la departamentul de nutriție și dietetică. Într-o lună de zile am slăbit 6 kg datorită dietei personalizate pe care mi-au făcut-o. Am slăbit sănătos mâncând sănătos, având toate vitaminele, mineralele de care avea nevoie corpul meu. Înainte de a ajunge la nutriționist, am încercat câteva metode de a slăbi dar nu reușeam să slăbesc. Recomand tuturor care doresc să slăbească, să își facă curajul de a ține o dietă personalizată și rezultatele vor fi foarte bune!

                                               Noemi

Scriu prezenta în numele mamei mele Palatka Erzsebet:
Recomand tuturor persoanelor care doresc să se simtă mult mai bine, să scape de dureri de coloană, picioare, să scape de kilogramele în plus. Cu un plan alimentar personalizat, fără înfometare, am reușit să slăbesc 20 de kilograme în timp record, în ciuda vârstei pe care o am, 73 ani.
Recomand CHIROMEDICA Health & Wellness Center

                                               Palatka Istvan

program nutritie onlineprogram nutritie online
Asset 2
rezultat nutritie fara regimrezultat nutritie fara regim
Asset 2
„Mulțumesc din suflet CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru schimbarea stilului de viață. Cu ajutorul unui plan alimentar personalizat am reușit să ajung de la 83 kg la 69 kg, într-un mod atât de natural și de echilibrat, doar modificând modul în care mă raportam la alimentație.
Recomand cu mare încredere și căldură tuturor celor cu probleme de greutate.
Personal extrem de amabil și profesional.Toata echipa minunată și încântătoare!”

                                               Oana Mânzat

„Mă numesc SZABO IOAN am 43 ani și sunt din DEJ. Într-o lună de zile am slăbit 17 kg: de la 135kg la 118kg datorita planului alimentar personalizat întocmit doar pentru mine. Nici în visele mele cele mai frumoase nu credeam posibil așa ceva. Recomand cu toată încrederea această clinică.”

                                               Szabo Ioan

Am 61 de ani. Am avut dureri foarte mari si difilcutati la mers din cauza herniei de disc. Am aflat de Clinica de wellness medical CHIROMEDICA  Health & Welness Center din Cluj-Napoca unde m-am programat la un tratament chiropractic. După 5 ședințe durerea a scazut mult din intensitate dar pentru a avea rezultate mai bune pe termen lung, mi s-a recomandat să slăbesc fiincă aveam 105 kg. Am apelat la departamentul de nutriție și dietetică din cadrul aceluiași centru, iar cu planul alimentar personalizat am reușit să slăbesc în 11 săptămâni 13 kg, fără să rabd foame, și mâncând pe săturate.

Fiind diabetic, mi-a scăzut și glicemia fiind nevoit să reduc doza de medicamente pentru diabet. Mulțumesc specialiștilor de nota 10, că m-au făcut un om mai sănătos. Recomand cu toată încrederea această clinică.

                                               Ernest Bartha

chiromedica_nutritie_clujchiromedica_nutritie_cluj
Asset 2
rezultat nutritierezultat nutritie
Asset 2
„La CHIROMEDICA Health & Wellness Center, am slăbit 13 kg, de la 95 la 82 kg iar tatăl meu 11 kg, de la 99 la 88 ( 66 ani). Menționez că am descoperit clinica de wellness medical cu ajutorul unor prieteni care au avut rezultate la fel de bune. Recomand cu încredere!”

 

                                                         Ionuț Ardelean

„Mulțumim echipei CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru profesionalism, pentru servicii de calitate, pentru că am fost tratați civilizat. Acolo te simți ca în familie. Nu numai că sunt profesioniști, dar au și dragoste și respect pentru oameni. Mulțumim și Felicitări!”

 

                                                         Lasoj Banyai

„Am reușit să slăbesc 17 kg în 2 luni și jumate, urmând o dietă personalizată (am avut de ales de câte ori doresc să mănânc pe zi, alimente pe care aș dori sau nu să le includă în dietă, etc.)
Dieta este ușor de urmat, deoarece conține alimente comune și ușor de găsit la orice magazin, este suficient de săţioasă (uneori mâncam seara doar pentru ca era în program, nu de foame).
Sportul nu este necesar pentru a slăbi, deși este indicat (totuși, chiar și fără sport, rezultatele sunt foarte bune).
Eu mă bucur că m-am lăsat convins să merg la nutriționist, și sper ca și altii să aibă curajul să ia această decizie 😀

 

                                                         Paul Bordeianu

„O clinică profesională cu oameni primitori care au ajutat-o pe mama mea să slăbească 12 kg la vârsta de 53 de ani, print-un program de nutriție care a făcut-o să mănânce mult mai sănătos, ceea ce este o chestie extraordinară! Mulțumim frumos!”

 

                                                         Ghețe Mihai

chiromedica B A video dragan ioana lateralchiromedica - B_A - video_dragan ioana - lateral
Asset 2
chiromedica B A video florina f lateralchiromedica - B_A - video_florina f - lateral
Asset 2

„Mama mea, Lucaciu Victoria, a încercat nenumărate variante de regim, dar fără nici un rezultat. Iar în momentul în care a ajuns aici la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, a avut parte de un tratament bun, a mâncat sănătos și nu a suportat foamea. Mulțumesc pentru ajutorul acordat!”

                                               Emy Sorina

„În urma planului alimentar primit, plan care a fost personalizat în funcție de programul meu de lucru, buget și obiectivul meu, am reușit să slăbesc și să îmi mențin greutatea după atingerea obiectivului propus. Aparatura este de ultimă generație iar atmosfera din clinică este foarte plăcută. Țin să menționez că nu am răbdat foame deloc, porțiile fiind suficient de mari. Recomand !”

                       

                                       Alexandra Filipaș

chiromedica B A video hoka iza lateralchiromedica - B_A - video_hoka iza - lateral
Asset 2
chiromedica B A video ioana pop lateralchiromedica - B_A - video_ioana pop - lateral
Asset 2

„Rezultatele sunt garantate 100% atâta timp cât se respectă planul alimentar. A fost foarte ușor de ținut, nu am răbdat foame, m-am simțit foarte bine, energia mi-a crescut și per total starea mea de bine s-a îmbunătățit. Folosesc aparatura Tanita, care este de cea mai bună calitate. Recomand serviciile clinicii!”

                                                               Pine Andreea

chiromedica B A video maria oltean lateralchiromedica - B_A - video_maria oltean - lateral
Asset 2
chiromedica B A video matei m lateralchiromedica - B_A - video_matei m - lateral
Asset 2

„Echipa super profi. La nutriție au aparatură de ultimă oră și personal foarte bine pregătit. Am primit un plan alimentar ușor de ținut și bazat pe preferințele mele. Am slăbit 3 kg în primele 2 săptămâni. Aștept cu nerăbdare să văd noile rezultate și după ajustările făcute la recontrol. Recomand cu încredere.”

                                                               Ionuț Filipaș

program nutritie onlineprogram nutritie online
Asset 2
chiromedica B A video muresan raluca lateralchiromedica - B_A - video_muresan raluca - lateral
Asset 2
chiromedica B A video pap bia lateralchiromedica - B_A - video_pap bia - lateral
Asset 2
chiromedica B A video paul h lateralchiromedica - B_A - video_paul h - lateral
Asset 2

„Am o părere foarte bună și recomand tuturor celor cu probleme de obezitate ! E o echipă tânără de mare profesionalism. Dar trebuie seriozitate și ambiție din partea pacienților pentru a obtine rezultatele dorite! Eu am o vârstă destul de înaintată și am reușit! Deci se poate! Mulțumesc și recomand cu drag tuturor celor interesați să slăbească!”

                                                               Pintea  Etelca

program nutritie onlineprogram nutritie online
Asset 2
chiromedica B A video raiu augustin lateralchiromedica - B_A - video_raiu augustin - lateral
Asset 2
rezultat nutritie fara regimrezultat nutritie fara regim
Asset 2
chiromedica B A video viski kris lateralchiromedica - B_A - video_viski kris - lateral
Asset 2

„Soțul meu a apelat la departamentul de nutriție și dietetică din cadrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center și a fost foarte mulțumit. A urmat un regim alimentar simplu fără înfometare și a ajuns la greutatea dorită într-o lună. Și acum se menține fără nici o problemă, doar respectând programul de masă. Vă mulțumim! PS și eu am slăbit 5 kg după acest plan alimentar cu diferența că mai aveam o masă în plus!!! Recomand!”

                                                                 Lavinia Kiss

„Apreciez în mod deosebit rezultatul dietei personalizate care permite un meniu diversificat și plăcut, eficient în același timp. Datorita specialiștilor, modelarea corporală este o realitate pozitivă, reușită, aspect pentru care sunt foarte mulțumit!”

                                                               Budișan Florinel

chiromedica B A video vuscan roza lateralchiromedica - B_A - video_vuscan roza - lateral
Asset 2

Tot ce vei amâna, nu se va mai întampla!

Tot ce vei amâna, nu se va
mai intampla!

Tot ce vei amâna, nu se va mai intampla!

Ultimele noutăți

It seems we can’t find what you’re looking for.