NUTRIȚIE ȘI DIETETICĂ

Căutăm nutriționiști licențiați care să ne ajute să schimbăm viața oamenilor care se confruntă cu kilogramele în plus și cu patologii medicale.

nutritie_si_dietetica_chiromedica_slabeste_sanatos_stil_de_viata_loredana_tudor


Ce vrem?

Vrem ca în următorii 20 de ani să facem România mai sănătoasă pentru că vrem să vedem cât mai mulți români că au o viață lipsită de dureri de spate, că își desfășoară activitățile de zi cu zi cu zâmbetul pe buze, că trăiesc mai fericiți și se bucură de viață și de nepoți avand o bătrânețe frumoasă.

Cine suntem?

Suntem una dintre cele mai importante clinici de wellness medical din România. Sediul nostru este în inima Ardealului, în Cluj-Napoca. În cadrul clinicii îmbinăm concepte medicale cu concepte complementare medicinei alopate, tratând astfel corpul și mintea în egală măsură. Combinăm alimentația și sportul cu medicina fără medicamente.

Ce am făcut până în prezent?

Responsabilități

Pe postul de nutriționist dietetician vei avea un set de responsabilități pe care să le realizezi.

  • Să susții minimum 15 consultații pe lună.
  • Să întocmești planuri alimentare personalizate după finalizarea consultului.
  • Să ții legătura cu pacienții pe toată perioada  programelor de nutriție.
  • Să monitorizezi evoluția persoanelor din programe.
  • Să vorbești coerent, clar și personalizat pentru fiecare client în parte, la fiecare întâlnire cu acesta.
  • Să citești lunar o carte de specialitate din domeniul nutriției.
  • Să participi trimestrial la un curs de pregătire profesională.

Valori CHIROMEDICA Health & Wellness Center

În companie avem 5 valori după care ne ghidăm. Aceste valori sunt reflectate în deciziile noastre, în responsabilități și în modul în care facem business:


Dacă nu e pentru tine

Dacă ți-a plăcut acest anunț dar nu ești potrivit pentru el, ai șansa să câștigi 100 de euro premiu, dacă ne recomanzi persoana potrivită. Tot ce ai de făcut este să trimiți acest anunț către oamenii care tu consideri că se potrivesc, iar dacă trec de interviuri și de perioada de probă, atunci tu vei primi garantat în cont 100 euro.


Dacă TU EȘTI OMUL POTRIVIT

Dacă tu consideri că ești omul potrivit care să ne ajute să schimbăm viața oamenilor care se confruntă cu kilogramele în plus și cu patologii medicale, crezi că poți să îți îndeplinești responsabilitățile și că ți se potrivesc valorile noastre, atunci abia așteptăm să ne auzim cu tine.

Dă click pe link-ul de mai jos și completează formularul de aplicare. În maximum 48 de ore vei primi un răspuns dacă te califici pentru un prim interviu în care să ne cunoaștem. În formular vom urmări dacă suntem potriviți și dacă tu poți să îți îndeplinești responsabilitățile postului. 

Iar dacă toate lucrurile sunt bune și noi putem să susținem nevoile tale financiare, vom intra în perioada de probă de 3 luni.

CARIERE
CHIROMEDICA Health & Wellness Center

Lasă un răspuns