Ce spun clienții noștri despre noi
Cabinet de recuperare medicală Fizoterapie - Kinetoterapie

Pentru început, doresc să punctez faptul că întreg colectivul este foarte amabil și bine instruit.

Am ajuns la cei de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center cu o serie de dureri groaznice în zona lombară. Împreună cu echipa CHIROMEDICA Health & Wellness Center am reușit, după o perioadă de timp, să scap de  aceste dureri. Tratamentul a constat sesiuni regulate de chiropractică la Clinică, precum și respectarea planului de recuperare medicală (exerciții fizice) recomandat de chiropractor..

Recomand aceasta echipă!

David Popa

Am apelat la serviciile clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center, departamentul de recuperare medicală (fizioterapie și kinetoterapie), în urma unei accidentări la tenis în zona șoldului.

Am vrut să mă asigur și de faptul că accidentarea nu are legătură cu coloana. În urma unei evaluări la recomandarea kinetoterapeutului am efectuat de 15 ședințe de fizioterapie și kinetoterapie în care am acoperit o gamă largă de exerciții care m-au ajutat să scap de durere, dar și să-mi îmbunătățesc mobilitatea și forța.

Recomand cu încredere.

Mihai Vișan

Recomand cu încredere serviciile de recuperare medicală (kinetoterapie și fizioterapie) ale clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center. M-am prezentat cu dureri la cotul stang, iar cu ajutorul specialistului, acestea s-au ameliorat în scurt timp și mi-am recăpatat mobilitatea brațului.    

Mulțumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center!

Cosmin Vaida

Am fost îndrumată la CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru kinetoterapie, având în vedere că fiica mea are probleme cu greutatea, postura incorectă și platfus.

De la primele ședințe de kinetoterapie am fost întâmpinate cu căldură și respect încă de la recepție.

După 2 luni de kinetoterapie, fiica mea și-a corectat postura, și-a întărit musculatura și cel mai important face exercițiile explicate și exersate în ședințe și acasă. Așteaptă cu nerăbdare următoarele ședințe adică  noi provocări. Este mult mai dinamică iar starea aceasta o face să se simtă foarte bine.

Mulțumim CHIROMEDICA Health & Wellness Center!

Pop Nicoleta

„În primul rând vreau să precizez că oamenii de aici de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center sunt cei mai profesioniști și cei mai buni pe care îi știu.

Vreau să îi mulțumesc în special kinetoterapeutului bun pentru că fără el nu aș fi avut o recuperare atât de rapidă pentru ruptură de ligament încrucișat anterior cu care m-am zbătut mult timp.

În al doilea rând vă recomand cu mare căldură să veniți la CHIROMEDICA Health & Wellness Center atât pentru recuperare medicală postoperatorie cât și pentru orice probleme aveți!.”

Andrei Fărcaș

Recomand cu încredere serviciile centrului CHIROMEDICA Health & Wellness Center. Echipa este primitoare, deschisă! Am admirat și recunoscut punctualitatea acestora și curățenia excesivă! 

Am avut parte de un tratament kinetoterapeutic cu efect.

Cu mulțumire, am să revin cu drag !

Angela Kovesdi

Am avut parte de o experiență foarte plăcută la CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

Am avut șansa să fiu tratată de către un kinetoterapeut bun, care m-a ajutat să îmi recapăt mobilitatea brațului și a întregului corp după o operație de mastectomie.

Mulțumesc pentru profesionalism și implicare!

Maria Bengeanu

Recomand cu încredere serviciile clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center,  în special departamentul Fizioterapei și Kinetoterapie. Datorită specialiștilor de aici am scăpat de amețeli și dureri ale coloanei

Călin Goga

Recomand cu încredere clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center. Prețuri ok, curățenie și profesionalism. Personalul foarte welcoming și cald, iar terapeutul cu care am lucrat e super pasionat și nice! Am să revin cu drag, deși sper să nu fie nevoie.

Claudiu C.

Recomand cu mare drag și încredere! 

Vă spun pe scurt povestea mea….de un an nu mai puteam umbla, dureri, amețeli, stări de leșin permanente.După zeci de medici și cabinete vizitate starea mea nu se schimba.

Cu lacrimi în ochi căutăm o rază de speranță pe unde puteam. Mi s-a recomandat să fac kinetoterapie,ceea ce am și făcut dar starea mea s-a înrăutățit. Într-o zi am văzut un anunț Facebook despre acest cabinet unde beneficiați de o evaluare gratuită. Am zis de ce nu! Mai încerc o dată. Am ajuns la clinică însoțită de mama mea (că nu puteam umbla singură). Terapeutul m-a primit cu o căldură extraordinară, ascultând problemele mele până în cel mai mic detaliu. Într-un mod foarte profesionist m-a informat că pe lângă kinetoterapie ar fi bine să vorbesc și cu un psiholog. Așa am ajuns și pe departamentul de psihologie / psihoterapie. 

Cei doi specialiști printr-o colaborare perfectă și armonioasă, mi-au redat din nou zâmbetul de care se bucură acum familia mea dar mai ales fetița mea. 

Mi-au redat mobilitatea, mi-au atenuat major durerile dar mai ales mi-au redat încrederea că într-o zi voi fi bine. 

Acum merg singură, conduc, mi-am depășit fricile și sunt din nou mama de care are nevoie copilul meu. 

Mulțumesc kinetoterapeutului pentru toată răbdarea, profesionalismul și omenia de care ai dat dovada! Mulțumesc psihologului pentru profesionalism, pentru încurajări, pentru sfaturi, pentru răbdare, pentru încredere, pentru zâmbetul care a revenit pe fata mea.

Dar nu în ultimul rând vreau să mulțumesc conducerii clinicii deoarece trebuie să vă spun că la un moment dat nu am mai putut plăti ședințele, dar ei nu au renunțat la mine și sunt tratată pro bono în continuare de acești oameni. Mulțumesc din suflet pentru omenia și profesionalismul de care ați dat dovada! Și nu pot spune altceva decat un mare RECOMAND!

Pal Melinda

Am ajuns la CHIROMEDICA Health & Wellness Center având dureri destul de mari în zona cervicală. Aici am fost evaluat, iar după 2-3 ședințe (dintr-un pachet de 10) durerile au început să dispară. Acum după 10 ședințe pot să vă spun că nu mai simt durere. Nota 10.

Recomand cu toată încrederea.

Vă mulțumesc!

Claudiu Colcer

CHIROMEDICA Health & Wellness Center – un centru foarte bun care te ajută și te înțelege. Oameni practici care se adaptează la nevoile tale și nu în ultimul rând te ajută să ai rezultatele dorite! Apelați cu încredere!

Flory Radu

Un loc plăcut în care ne-am simțit bine, ne-am relaxat și am profitat de un tratament kinetoterapeutic adecvat nevoilor noastre. Multumiri și nota zece. Am apreciat și modul cum s-a desfășurat comunicarea între Centrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center și noi, ca pacienți.

Victoria Moldovan

Am ajuns la CHIROMEDICA Health & Wellness Center  în Mai (2021), cu dureri puternice în urma unui blocaj lombar. După ce am făcut un RMN, chiropractorul  mi-a recomandat, bazat pe acesta și pe o evaluare inițială riguroasă, un set de 5 ședințe la 3-4 zile si apoi un tratament de întreținere. Totodată discuțiile avute cu dansul pe baza RMN-ului mi-au clarificat aspectele ce îmi erau neclare cu privire la diagnostic. Pentru problema mea acesta a fost un „prim ajutor” extraordinar.

Ulterior am continuat cu ședințe de kinetoterapie, tot în cadrul clinicii. Interactiunea cu kinetoterapeutul este extraordinara; fiecare exercițiu este gândit pentru particularitățile mele, și nu se rezumă doar la kineto, abordarea este mult mai complexă. Mi-am recapatat mobilitatea și stabilitatea muschilor din zona spatelui, dar și a celorlalți mușchi care ajută la menținerea unei posturi corecte. Fiecare ședință contribuie clar la reducerea durerii, și o văd ca pe o investiție în viitor.

Pacienții care urmează un parcurs de mai multe ședințe au reduceri. De exemplu cand am trecut de la chiropractică la kineto am primit și reducere de pacient și o reducere pentru ca am cumpărat un pachet de mai multe ședințe. Personalul mi se pare mult mai prietenos și mai flexibil decat în cazul altor clinici asemănătoare din Cluj.

Sunt foarte multumită de rezultat, de explicațiile primite la fiecare pas și de atmosfera din clinică.

Recomand!

Gabi B.

Recomand cu încredere aceasta clinică, datorită personalului foarte bine pregătit și amabil. Modalitatea de plată accesibilă, chiar și în rate, fără să îți impună nimeni sume și termene. 

Totul este transparent și la buna înțelegere între pacient și clinică. Eu am venit cu niște probleme serioase la coloana vertebrală, cu mobilitate redusă și niște dureri insuportabile de nu știam de ce să mă vaiet mai întâi. 

Dormeam cu dureri, mă trezeam cu dureri, toată ziua era o durere continuă. Nu știam cum să mai stau, ce medicamente să mai iau ca să se amelioreze măcar câteva minute. Am dat de ei din întâmplare pe Facebook și scria că consultația e gratuită. 

Am fost un pic sceptică dar am zis totuși să completez formularul cu datele și problema mea, și că mă contactează în cel mai scurt timp. Exact așa s-a și întâmplat: la 2 zile primesc un apel de la ei în care mă întrebau dacă mai sunt interesată de consultație. Am spus că da și am programat-o pe loc. 

Când am intrat în cabinet nu știam cu ce sa încep: că spate, că gâtul, că omoplații, că umerii etc, Într-un final s-a lămurit de ce natură este problema mea. Am stabilit un program pentru întâlniri și am achiziționat un pachet de 10 ședințe. Asta se întâmpla în urmă cu 2 luni.

Cum am văzut o îmbunătățire atât în privința durerilor cât și a mobilității am decis să mai achiziționez încă un pachet de data asta de 20 de ședințe și n-am de gând să mă opresc aici pentru că am văzut că deja mă simt mai bine, dorm mai bine, sunt mai flexibilă, am alt tonus și îmi dă speranță asta ca pot sa duc și eu o viață normală, fără dureri. 

Ne așteaptă o colaborare lungă și fructuoasă! 😉

Cristina Iordache

Numele meu este Bondrea Tiberiu şi am vârsta de 72 ani şi 7 luni.

În toamna anului 2018 am început să am dureri mari în zona umărului drept şi în mâna dreaptă.

Durerile erau mai puternice atunci când întoreceam capul spre dreapta şi ridicam concomitent mâna. Durerile porneau de la gât şi mergeau prin umăr, pe mână pînă la degetul mic şi inelar. Frecvent îmi şi amorţeau cele doua degete.

Am fost la medic neurolog, care mi-a recomandat să fac un RMN. În urma investigării a rezultat că la coloana cervicală am multiple deborduri şi protruzii discale, osteofitoză marginală, care comprimă nervii care coboară în braţ, în mod deosebit nervul cubital.

Medicul neurolog mi-a recomandat tratament medicamentos analgezic şi antiinflamator, care însă nu a dus la ameliorare semnificativa.

Căutând o altă soluţie, am ajuns la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, unde mi s-a propus un treatament cu SAFE LASER, pentru a reduce inflamaţia.

După 10 şedinţe de tratament cu acest laser, durerea a scăzut cu cca 50%. Pot acum să-mi utilizez mâna dreaptă semnificativ mai bine şi să întorc capul spre dreapta.

Am încredere că rezultatele favorabile vor creşte odată cu continuarea tratamentului. Consider că terapia cu laser este deosebit de eficientă pentru reducerea inflamaţiei.

BONDREA TIBERIU – 0740261300

Bondrea Tiberiu, 72 ani

Mă numesc Alexandra Negru.

În urma suprasolicitării genunchilor, datorată exercițiilor fizice, am dezvoltat o tendinită bilaterală. Mi s-a recomandat terapia cu laser de către ortoped. După aceea am început să mă informez despre această terapie și să caut pe internet diferite locuri unde aș putea să îmi tratez tendinita.

Am dat întâmplător peste site-ul CHIROMEDICA Health & Wellness Center, unde într-un articol era prezentat Safe Laser.

La citirea articolului, am sunat imediat la clinică pentru a afla mai multe detalii.

La telefon mi s-au oferit toate informațiile necesare despre ședințele cu Safe Laser și am decis să încerc.

Am făcut programarea pentru prima consultație. În urma examinării genunchilor mei, mi-a explicat întregul proces și am început ședințele cu laser.

După a 5-a ședință, începusem să simt cu adevărat o schimbare în viața de zi cu zi. Durerile acute au disparut, resimțind doar o sensibilitate atunci când depuneam efort. În urma celor 10 ședinte recomandate, această sensibilitate s-a diminuat semnificativ.

Terapeutul mi-a recomandat pe lângă ședințele cu laser, un set de exerciții fizice, pe care continui să le fac și acum, după terminarea celor 10 ședințe de tratament laser.

Profesionalismul de care specialistul a dat dovadă și faptul că acest laser m-a ajutat să îmi reiau activitatea fizică fără dureri, mă face să recomand cu drag nu doar tratamentul Safe Laser, cât și clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

Alexandra Neagu

This Post Has 2 Comments

 1. Fodor Horatio

  Am ales clinica Chiromedicahealthcenter in urma vizionării unei reclame pe facebook. Am observat că se efectuează și servicii de chiropractică. M-am programat la un consult să văd dacă în cazul meu functionează această procedură. În timpul consultului chiroterapeutul d-ul Molnar mi-a explicat pe întelesul meu afectiunea pe care o am si faptul că în cazul meu nu se poat aplica procedeele chiropractice. În consecință am ales să urmrez un program de 10 sedinte de chinetoterapie.
  Am fost repartizat să efectuez aceste sedinte cu fizioterapeut Alexandra Ionescu. De la început mi s-a explicat foarte clar pe baza rezultatului RMN, în ce constă afectiunea mea și ce proceduri de chinetoterapie vor fi aplicate. Ședințele de terapie Tecar și chinetoterapie s-au desfăsurat foarte relaxant datorită profesionalismului fizioterapeutului Alexandra care mi-a prezentat fiecare procedură foarte clar, cu exemplificare .Deasemenea apreciez faptul că d-șoara fizioterapeut este persoană mereu cu zâmbetul pe buze, simpatică, cu care se pot purta discutii plăcute .
  În consecință pot spune că în urma seditelor de fizioterapie afectiunea de care sufăr s-a ameliorat, deci experienta cu centrul Chiromedica healthcenter a fost una benefică.
  Recomand cu căldură acest centru.
  Horațio Fodor

 2. Irina Haleschi

  Am venit cu mami pentru prima dată la fizio/kinetoterapie la dul kinetoterapeut Iulian Matea. Mulțumim din suflet pentru profesionalism, comunicare, carisma, eficienta programului terapeutic personalizat. Deja se observă îmbunătățiri ale simptomelor acuzate, respectiv ale poziției antalgice. Cu siguranță, când vor mai reveni în Cluj părinții, ne vom adresa din nou clinicii dv. respectiv d-lui Iulian Matea. Mult succes!!!

Lasă un răspuns