durere spate wide
lombalgia 4

Chiropractica este îngrijirea sănătății

Chiropractica – terapie nouă în România

Chiropractorii au tratat, în ultimii 112 de ani, boala şi infirmitatea, fără folosirea medicamentelor. Scopul acestora este de a evita intervențiile chirurgicale.

Mesajul chiropracticii este îngrijirea proactivă a corpului și alegerea unui stil de viață înțelept. În acest mod se păstrează un organism cât mai sănătos.

Chiropractorii au avut și și-au menținut această viziune, înainte ca această terapie să devină cunoscută în întreaga lume.

Există dovezi evidente că modelul îngrijirii medicale cu medicamente şi intervenţii chirurgicale așteaptă de fapt apariția bolii și apoi tratează efectele acesteia.

Chiropractica își asumă și recomandă o abordare preventivă a îngrijirii organismului: elimină cauza apariției bolii.

Chiropractorii au susținut întotdeauna că orice interferare cu transmiterea semnalelor electrochimice care vă conectează creierul (sistemul de control principal pentru organismul uman), la fiecare organ și celulă din corpul dvs. are un efect dăunător asupra sănătății.

Acest sistem este atât de delicat și de o importanță atât de mare încât corpul a proiectat cel mai elaborat set de protecție, o armură dacă doriți sa o numiți așa, pentru a-l proteja.

Craniul este ca un seif protector care găzduiește și protejează cele mai sensibile sisteme: ochii, gura, urechile și, cel mai important, creierul.
Următorul organ critic din corp este măduva spinării, care este protejata de coloana vertebrală.

Coloana vertebrală este o capodoperă formată din 24 de vertebre. Fiecare dintre ele, fiind un os unic. Coloana vertebrală servește ca axă a sistemului musculo-scheletic, oferindu-vă abilitatea unică de a merge în poziție verticală. Aceasta prezintă perechi de nervi care ajung la toate sistemele corpului prin găuri individuale numite foramene.

chiropractica este ingrijirea sanatatii

Ceea ce călătorește prin coloana vertebrală și iese prin foramen reprezinta chiar informația vitală. Creierul, măduva spinării și milioanele de nervi care se dezvoltă din ea sunt nucleul pe baza căruia corpul tău funcționează corespunzător.

Înainte de a veni pe lume, inițial, s-a format creierul și măduva spinării și apoi s-a dezvoltat un corp în jurul acestor elemente. Așa că astăzi creierul coordonează restul organismului prin acest sistem delicat de nervi protejați de coloana vertebrală.

Chiropractorii mențin poziția corectă a articulațiilor delicate de la nivelul coloanei vertebrale și a încărcăturilor prețioase pe care le protejează, sistemul nervos. Presiunea asupra rădăcinii nervilor care părăsesc coloana vertebrală prin foramen poate afecta milioane de fibre nervoase.

Presiunea asupra trunchiului cerebral, în locul unde părăsește craniul și intră în coloana vertebrală, poate afecta, de asemenea, milioane de fibre nervoase. Interferarea cu aceste fibre nervoase poate avea efecte dezastruoase asupra sănătății dumneavoastră.

Chiropractorii corectează cauza acestei interferențe, permițând organismului să se autoregleze, să se adapteze și să se vindece.

Îngrijirea și întreținerea coloanei vertebrale și a sistemului nervos este o componentă obligatorie si necesară a oricărei abordări asupra sănătății și a bunăstării organismului.

Chiropractorii au fost oponenți vocali ai fluorizării apei, a supra-utilizării medicamentelor eliberate fără prescripție medicală și a utilizării aditivilor alimentari. Aceștia au susținut întotdeauna că este mai bine să se găsească și să se remedieze cauza bolii, decât să trateze sau să acopere simptomele.

Astăzi, chiropractorii susțin, cu tot mai multe dovezi , că sănătatea este rezultatul unui sistem nervos care funcționează pe deplin. Susțin consumul de alimente naturale, bogate în nutrienți și a apei pure. Susțin efectuarea exercițiilor fizice adecvate, somnul natural și păstrarea unei bunăstări emoționale/spirituale.

O coloană vertebrală sănătoasă va permite corpului dumneavoastră să se adapteze, să se regleze și să realizeze pe deplin beneficiile tuturor acestor metode de prevenție a bolii și de obținere a sănătății.

Consultați-vă astăzi chiropractorul pentru a vă verifica sănătatea coloanei dumneavoastră.

În cadrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center își desfășoară activitatea persoane autorizate și specializate în chiropractică și în nutriție, care vă stau la dispoziție cu informații și ajutor susținut pentru a vă îndruma spre a vă atinge scopurile fixate de dumneavoastră.
Vă invităm să ne contactați folosind nr. de telefon 0770296601 sau formularul de mai jos.

Grija noastră este sănătatea dumnevoastră !

Vă așteptăm cu mult drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center!

Nu mai aștepta, fă-ți o programare
chiar acum!

Nu mai aștepta,
fă-ți o programare
chiar acum!