supraponderabilitate 2
supraponderabilitate 3

Legătura dintre tratamentul
chiropractic si nutriție

Încercați să cumpărați întotdeauna produse organice?

Vă asigurați că stați departe de alimentele procesate?

Faceți în mare parte cumpărăturile din piață sau din supermarket, cumpărând produse bogate în nutrienți și cu un termen de valabilitate scăzut?

În teorie, respectați ideea de alimentație sănătoasă.

Dar, dacă v-am spune că numai consumul acestor alimente sănătoase și bogate în nutrienți, fără o funcționare optimă a sistemului nervos nu ar fi suficient? Acest lucru ar fi ca și cum toată mâncarea dumneavoastră ar fi depozitată într-un frigider nefuncțional!

Sistem nervos perturbat, dietă perturbată

Sistemul dumneavoastră nervos influentează fiecare parte a corpului, iar când vine vorba de mâncare, sistemul digestiv nu face excepție.

Când sistemul nervos nu este echilibrat și prezintă perturbări, șansele sunt ca nutrienții de care corpul dumneavoastră are nevoie, nu sunt utilizați în întregime și nu sunt depozitați, oricat de sănătoase ar fi mesele dumneavoastră.

De ce ?

Sistemul nervos este responsabil să transmită corpului ce să facă cu nutrienții ingerați.

Dacă este prezentă o perturbare la nivelul sistemului nervos, mesajul trimis între creier și corp va fi necitit.

În timp ce mâncați 3 mese pe zi, corpul nu beneficiază în totalitate de acestea, lăsându-vă să vă întrebați de ce nu vă simțiți așa de bine pe cum ar trebui?

Poate chiropractica să facă vreo diferență ?

Prin tratamentul chiropractic, noi vă ajutăm să aveți o coloană vertebrală sănătoasă, protejând măduva spinării, pentru ca aceasta să lucreze în parametri normali. Tratamentele chiropractice sunt folosite pentru a îmbunătăți poziția coloanei vertebrale și pentru a restabili continuitatea influxului nervos. 

După tratament, unii pacienți au observat îmbunătățiri și în alte aspecte ale sănătății, cum ar fi la nivelul sistemului reproducător.

Vă întrebați ce puteți face pentru a vă îmbunătăți alimentația?

La urmatoarea vizită, întrebați-ne ce metode puteți folosi pentru a avea o alimentație echilibrată, mai ales dacă dumneavoastră credeți că stilul de viață actual nu vă permite să consumați alimente sănătoase și echilibrate, care să vă satisfacă nevoile din punct de vedere nutrițional.

În cadrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center își desfășoară activitatea persoane specializate, chiropractori, nutriționiști și dieteticieni care vă stau la dispoziție cu informații și ajutor susținut pentru a vă îndruma spre a vă atinge scopurile fixate de dumneavoastră.

Astfel, dacă vă luptați cu kg în plus, aveți dureri de spate, doriți să castigați mai multa masă musculară, sau pur și simplu doriți o analiză a stării actuale de sănătate, vă invităm să ne contactați folosind nr. de telefon 0770296601 sau formularul de mai jos.

Grija noastră este sănătatea dumnevoastră !

Vă așteptăm cu mult drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center!

alimentatie sanatoasa

Nu mai aștepta, fă-ți o programare
chiar acum!

Nu mai aștepta,
fă-ți o programare
chiar acum!