banner blog 2
banner blog 2 mobile

Mâncarea te poate ucide

Mâncarea ucide mai mulți oameni decât țigara și alcoolul la un loc.

Tindeți să credeți că principalele cauze de deces la nivel mondial sunt alcoolul și fumatul?

Veți fi surprinși să aflați că mâncarea ucide mai mulți oameni decât acestea.

Ideologia si conceputul clinicii CHIROMEDICA Health & wellness Center  constă în găsirea unui echilibru între o alimentație sănătoasă, un somn odihnitor și mișcare suficientă. Aceste elemente pot preveni boli mortale, cum ar fi diabetul, obezitatea, cancerul și bolile cardiovasculare.

Ultimile studii spun că anual, mâncarea duce la moartea a 14 milioane de oameni, pe când alcoolul și fumatul fac împreună 12 milioane de morți.
Pentru a deveni mai sănătoși, trebuie să ne schimbăm mentalitatea și să adoptăm un alt stil de viață. Acest lucru poate fi uneori foarte dificil.

Schimbarea alimentației unei persoane este un lucru extraordinar de greu, dar nu imposibil.

În centrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center, alaturi de specialiștii noștri, dorim să facem o educație nutrițională, să învățăm oamenii ce și cum să mănânce, când și cum să facă mișcare, când și de ce să se odihnească și nu în ultimul rând, îi ajutăm să slăbească.

mancarea ucide chiromedica

Toate aceste acțiuni fiind spre beneficilul fiecărui individ în parte, ajutându-l pe acesta să se ferească de necruțătoarele boli datorate alimentației.

Când a devenit periculoasă alimentația?

În 2019 asistăm la cele mai multe cazuri de diabet din istoria omenirii.

În 1967 la Centrul de Diabet din Cluj-Napoca erau înscrise sub 1.000 de persoane iar în momentul de faţă sunt peste 28.000 de persoane înscrise, observându-se de la an la an o creștere alarmantă.

Numărul de cazuri de diabet şi obezitate este probabil cel mai mare din istoria umanităţii.

Cauzele acestei cresteri sunt, fără îndoială, legate de stilul de viaţă.
Acest stil de viață s-a schimbat negativ de-a lungul anilor. Acum există foarte mult sedentarism, un mare consum de alimente supraprocesate și multi adepți ai alcoolului și al țigărilor.

Ce trebuie să facem ca să trăim mai mult?

Pentru a duce o viață sănătoasă și lipsită de griji, trebuie să fim atenți cu ce mâncam, fără să facem excese și în același timp să ne asigurăm că îi oferim corpului nostru o dietă echilibrată.

De asemenea, este important să nu uităm că mișcarea a făcut minuni pentru bunicii noștri, care aveau o condiție fizică mult mai buna la vârsta noastă decât noi, deci nu e un lucru care ar trebui neglijat.

Cine ne poate ajuta în schimbarea stilului de viață?

Nutriționiștii noștri vă pot crea un program de alimentație care să vi se potrivească. Nu este obligatoriu să renunțați la obiceiurile alimentare care vă plac, dar e important să sa vedeti daca acestea influenteaza într-un mod benefic organismul dumneavoastră.

Renunță acum la mâncarea care te poate ucide!

Programează-te pentru o consultație în cadrul centrului CHIROMEDICA Health & Wellness Center și începe cât mai curând călătoria spre un corp sănătos!

Vă așteptăm cu drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center dacă aveți nevoie de un nutriționist bun în Cluj!

Grija noastră este sănătatea dumneavoastră!

mancarea ucide

Nu mai aștepta, fă-ți o programare
chiar acum!

Nu mai aștepta,
fă-ți o programare
chiar acum!