Cum decurge prima
vizită la chiropractor Cluj,
la CHIROMEDICA Health & Wellness Center

Cum decurge prima vizită la chiropractor Cluj,la CHIROMEDICA Health & Wellness Center?

Ce face un chiropractor Cluj?

În prima vizită la noi, la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, un chiropractor Cluj vă oferă o experiență nouă și diferită de orice asistență medicală cu care sunteți familiarizat. Asteptați-vă la ceva pozitiv și diferit.

În timpul primei vizite, chiropractor Cluj  vă explică modul în care pot să apară disfuncțiile articulare, modul în care se utilizează o manipulare  și multe dintre beneficiile tratamentului chiropractic.

În acest moment, puteţi adresa orice întrebare referitoare la tratament și la afecțiunea dumneavoastră, astfel încât să știți exact la ce să vă așteptati.

Chiropractor Cluj va răspunde la orice întrebare sau orice nelămurire pe care le puteţi avea, înainte de începerea tratamentului.

chiropractor_cluj_chiromedica_tratament_chiropractic
prima pagina chiropractica

Cum decurge prima vizită la chiropractor Cluj ?

După o consultație și un examen amănunțit, chiropractorul va determina dacă puteți beneficia de tratament chiropractic.

Tratamentul chiropractic nu se poate realiza în cazul în care suferiți de orice tip de cancer, boli infecțioase, boli contagioase, grad ridicat de osteoporoză, fracturi, boli neurologice.

Consultația include o examinare completă a dumneavoastră și o discuție privind istoricul medical.

Chiropractorul analizează zona dureroasă prin palpare, excluzând toate problemele de sănătate care pot necesita alt tip de tratament. În funcție de afectiunea dvs, este recomandat să aveți o radiografie sau un RMN.

Tratamentul se desfăsoară pe pat. Veți rămâne pe deplin îmbrăcat pe durata tratamentului. Vă recomandăm să purtați haine cât mai comode pentru a facilita manipularea și a vă simți confortabil.

Unele manipulări se pot efectua în timp ce sunteti cu fața în jos, altele în timp ce sunteți culcat pe spate, sau stând în poziție verticală.

Terapia se desfășoară controlat și nu cauzează disconfort deoarece sunt folosite presiuni ușoare și o forță minimă. Majoritatea pacienților simt o îmbunătățire imediat după primele ședințe de terapie.

Când revin la chiropractor Cluj?

La sfârșitul primei vizite, chiropractorul va face planul de tratament cel mai bun adaptat afecțiunilor dumneavoastră.

Frecventa cu care vă veți prezenta la terapie va varia de la individ la individ, în funcție de starea dumneavoastră prezentă și obiectivele generale urmărite.

La fel ca și vizitele regulate la stomatolog, necesare pentru o bună igienă orală, și vizitele la chiropractor sunt indispensabile unui stil de viată activ și lipsit de durere.

Chiropractica este non-invazivă și este printre cele mai sigure forme de îngrijire a sănătații!

dureri cronice de spate

În cadrul clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center îşi desfăşoară activitatea specialiști autrorizați (chiropractori Cluj), cu o vastă experientă în abordarea afecţiunilor coloanei vertebrale. Scopul nostru este de a trata afectiunile coloanei vertebrale (hernia de disc, discopatia lombara, spondiloza lombara, spondiloza cervicala, cifoza, scolioza, torticolusul, etc) oferind metode de tratament cu efecte de lungă durată şi revenirea pacientului la activităţile zilnice într-un interval de timp cât mai scurt. Dacă suferiți de aceste afecțiuni ale coloanei vertebrale care  vă impiedică să vă desfăşurați activităţile zilnice, sună la 0771 024 163 și programează-te acum sau folosește formularul de mai jos! Un chiropractor Cluj te poate ajuta să scapi de durere!

Grija noastră principală este
sănătatea dumneavoastră!

Grija noastră principală este sănătatea dumneavoastră

Grija noastră principală este sănătatea dumneavoastră

Ultimele noutăți

It seems we can’t find what you’re looking for.