chiropractica_in_cluj_tratament_hernia_de_dic_chiromedica_cluj_loredana_tudor_dureri_de_spate

Efectele tratamentului chiropractic

Activitățile de rutină cauzează cu regularitate nealinieri ale coloanei vertebrale. Aceste nonconformități, altfel cunoscut sub numele de subluxații sau disfuncții articulare, întrerup fluxul corect al impulsurilor nervoase. Acest lucru poate provoca durere, disconfort și /sau o diminuare a capacității organismului de a funcționa corect. Chiropractica se concentrează pe efectele acestor tulburări asupra stării generale de sănătate.

Astfel tratamentul chiropractic:

  • Îmbunătățeste comunicarea nervilor din corp
  • Îmbunătățeste coordonarea organismului
  • Îmbunătățeste funcția fizică și performanța
  • Îmbunătățeste postura
  • Înlătură durerea de spate și durerile de gât
  • Înlătură durerea de picioare, genunchi și de gleznă
  • Înlătură durerea de brațe, încheieturi, umeri
  • Înlătură tulburările de stres și tensiunea
  • Înlătură disconfortul

Chiropracticieni noștri licențiati promovează o stare de sănătate, prin îmbunătățirea funcției coloanei vertebrale și a sistemului articular, acestea conducând spre un stil de viață mai activ și mai sănătos. Cu tratamente regulate, chiropractica oferă o serie de beneficii de sănătate, și este vitală pentru păstrarea corpului tau echilibrat, flexibil și funcțional.

Toată lumea, de la copii în creștere la seniori activi, poate beneficia de îngrijire chiropractică regulată.

În locația noastră cu un program prelungit și planuri de wellness accesibile, alegerea îngrijirii chiropractice pentru sănătatea ta și a familiei tale nu a fost niciodată mai ușoară.

Definiţia chiropracticii

Chiropractica este o formă a medicinei alternative preocupată de diagnosticarea și tratarea tulburărilor mecanice ale sistemului musculoscheletal, în special al colanei vertebrale, bazandu-se pe ideea că aceste tulburări afectează sănătatea generală prin sistemul nervos.

Tehnicile de bază ale chiropracticii includ terapii manuale, in special manipulari pe coloana, alte incheieturi și țesuturi moi, dar pot include exerciții și sfaturi de sănătate și lifestyle.

Tehnica folosită

Chiropractorii  noștri licențiati folosesc tehnicile de ajustare manuală.

Aceste tehnici sunt caracterizate de aplicarea ușoară a unei presiuni orientate unde este nevoie, pentru a realiza o aliniere mai bună  a coloanei vertebrale și a extremităților corpului.

Acest lucru este denumit în mod obișnuit o ajustare sau manipulare manuală. Alte tehnici precum elongații și torsionări pot fi utilizate pentru o mai mare eficiență atunci când este necesar.

Obiectivul nostru principal este de a oferi pacienților o cale spre o sănătate mai buna.

 

Grija noastră numărul unu este sănătatea și siguranța dumneavoastră.