Cum decurge prima
vizită la Chiromedica?

Cum decurge prima vizită la Chiromedica?

Ce facem?

În prima vizită la noi, CHIROMEDICA Health & Wellness Center vă oferă o experiență nouă și diferită de orice asistență medicală cu care sunteți familiarizat. Asteptați-vă la ceva pozitiv și diferit.

În timpul primei vizite, chiropractorul  vă explică modul în care pot să apară disfuncțiile articulare, modul în care se utilizează o manipulare  și multe dintre beneficiile tratamentului chiropractic.

În acest moment, puteţi adresa orice întrebare referitoare la tratament și la afecțiunea dumneavoastră, astfel încât să știți exact la ce să vă așteptati.

Chiropractorul va răspunde la orice întrebare sau orice nelămurire pe care le puteţi avea, înainte de începerea tratamentului.

cum decurge prima vizita
prima pagina chiropractica

Cum decurge?

După o consultație și un examen amănunțit, chiropractorul va determina dacă puteți beneficia de tratament.

Tratamentul chiropractic nu se poate realiza în cazul în care suferiți de orice tip de cancer, boli infecțioase, boli contagioase, grad ridicat de osteoporoză, fracturi, boli neurologice.

Consultația include o examinare completă a dumneavoastră și o discuție privind istoricul medical.

Chiropractorul analizează zona dureroasă prin palpare, excluzând toate problemele de sănătate care pot necesita alt tip de tratament. În funcție de afectiunea dvs, este recomandat să aveți o radiografie sau un RMN.

Tratamentul se desfăsoară pe pat. Veți rămâne pe deplin îmbrăcat pe durata tratamentului. Vă recomandăm să purtați haine cât mai comode pentru a facilita manipularea și a vă simți confortabil.

Unele manipulări se pot efectua în timp ce sunteti cu fața în jos, altele în timp ce sunteți culcat pe spate, sau stând în poziție verticală.

Terapia se desfășoară controlat și nu cauzează disconfort deoarece sunt folosite presiuni ușoare și o forță minimă. Majoritatea pacienților simt o îmbunătățire imediat după primele ședințe de terapie.

Când revin?

La sfârșitul primei vizite, chiropractorul va face planul de tratament cel mai bun adaptat afecțiunilor dumneavoastră.

Frecventa cu care vă veți prezenta la terapie va varia de la individ la individ, în funcție de starea dumneavoastră prezentă și obiectivele generale urmărite.

La fel ca și vizitele regulate la stomatolog, necesare pentru o bună igienă orală, și vizitele la chiropractor sunt indispensabile unui stil de viată activ și lipsit de durere.

Chiropractica este non-invazivă și este printre cele mai sigure forme de îngrijire a sănătații!

dureri cronice de spate

Grija noastră principală este
sănătatea dumneavoastră

Grija noastră principală este sănătatea dumneavoastră

Grija noastră principală este sănătatea dumneavoastră

Ultimele noutăți