durere spate wide
lombalgia 4

Cum știu dacă am nevoie
de o ședință chiropractică?

Cele mai frecvente probleme care apar la nivel global, sunt cele legate de coloana vertebrală.

Durerea poate evolua de la o simplă durere local până la o durere profundă, însoțită de rigiditate musculară.

Aceste afecțiuni pot duce la amorțeli sau chiar la dificultăți în fololosirea mâinilor sau picioarelor.

Din pacate, realizăm că foarte puțini oameni caută un tratament pentru problemele coloanei vertebrale.

În general, oamenii pur și simplu dau uitarii durerea, trăind zi de zi cu ea, astfel obișnuindu-se.

Alții apelează la medicamentele antiinfamatorii eliberate fără rețetă medicală, deoarece acestea le permit să gestioneze mai ușor durerea, fără a ști însă efectele adverse ale consumului lor.

O modalitate de a corecta aceste probleme, o reprezintă ședință de chiropractică utilizând tehnici de manipulare executate manual la nivelul coloanei vertebrale.

Acest tip de tratament poate ajuta la realinierea oaselor de la nivelul coloanei vertebrale.

ședință de chiropractică

Suferiți de durere de spate?

Cel mai clar indiciu că aveți nevoie de o ședință de chiropractică este existența durerii de spate. Durerea poate fi ocazională sau continuă, și de regulă este legată de nealinierea coloanei vertebrale.

În loc să „așteptați să vedeți ce se întâmplă”, cel mai bine este să cereți cât mai curând posibil ajutorul chiropractorilor noștri.

Durerile cronice de spate tind să se înrăutățească atunci când sunt lăsate netratate, și doar un procent mic din acestea au îmbunătățiri fără tratament.

Luați medicamente pentru eliminarea durerii?

Medicamentele antiinflamatorii, atât cele eliberate fără prescripție medicală, cât și cele eliberate pe baza unei prescripții medicale, sunt concepute pentru a fi luate pentru ameliorarea temporară a durerii.

Atunci când sunt luate pe termen lung, vor începe să aibă un impact negativ asupra sistemului digestiv, sistemului circulator și mai ales asupra rinichilor.

Dacă luați în prezent acest gen de medicamente pentru că suferiți de dureri de spate, atunci ar trebui să vizitați cât mai curând posibil CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru a programa o ședință de chiropractică.

Acest lucru vă poate ajuta să abordați cauza durerii.

În urma tratamentului chiropractic ați putea duce o viață fără durere și fără medicamente.

Aveți amorteli sau slabiciune musculară?

Dacă ați observat că v-ați pierdut simțurile tactile, aveți amorțeli sau ați dezvoltat o slăbiciune musculară, atunci există șansa ca să vă fie afectat sistemul nervos.

Aceste probleme în general pot fi suportabile, dar ele se pot agrava, mai ales dacă persistă cauza lor.

Tratamentul chiropractic ajută la corectarea acestora prin restabilirea fluxului de comunicare către nervii afectați, ajutând la reducerea inflamației.

Credeți că ați putea beneficia de ajutor?

Dacă dumneavoastră aveți o durere de spate, atunci căutați ajutorul prompt al unui chiropractor. Acesta va avea grijă de durerile dumnevoastră de spate, ajutând organismul să se vindece mai repede, ceea ce vă permite totodata ameliorarea altor probleme conexe care pot exista.

Pentru a afla mai multe despre tratamentul chiropractic și modul în care vă poate ajuta, vizitați CHIROMEDICA Health & Wellness Center din Cluj-Napoca.

Noi putem programa o consultație la un chiropractor autorizat pentru a evalua stare dumneavoastră de sănătate și putem planifica cel mai de succes tratament, ședință de chiropractică.

Contactați-ne astăzi la nr. 0771024163 pentru a face o programare.

Grija noastră principală este sănătatea dumneavoastră !

Vă aşteptăm cu mult drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center pentru o ședință de chiropractică!

Cu noi ai rezultate garantate sau primești banii înapoi!

Nu mai aștepta, fă-ți o programare
chiar acum!

Nu mai aștepta,
fă-ți o programare
chiar acum!