disjunctie claviculara
chiropractor_cluj_chiromedica_tratament_chiropractic

Efectele terapiei chiropractice

Cum maximizezi efectele terapiei chiropractice?

Chiropractorii sunt dedicați să te ajute să fii flexibil și sănătos.

Dar, cum poți maximiza beneficiile pe care le obții de la tratamentele chiropractice?
Realitatea este că chiropractorii pot face o diferență în sănătatea ta, dar pot face o diferență și mai mare dacă urmezi următoarele sfaturi:

• Întotdeauna să fii cinstit cu privire la afecțiunile și obiceiurile tale (inclusiv cele rele). Chiropractorul tău te poate ajuta mai mult dacă împărtășești deschis rutina ta zilnică, chiar dacă aceasta înseamnă că admiți că ai o postură proastă sau că nu faci sport. De asemenea, nu te reține să spui chiropractorului tău cum te simți și de orice problemă nouă care ar fi putut apărea. Simte-te liber să pui întrebări. Chiropractorul tău ar putea să te ajute cu mai mult decât îți dai seama.

5 motive

• Fă un efort pentru a-ți îmbunătăți sănătatea. Chiropractorul tău îți va oferi sfaturi pentru a te ajuta să te simți mai bine. Acestea pot include recomandarea de a consuma mai multă apă, sporirea rutinei tale de fitness, adăugarea activităților de stretching zilnice și multe altele. Dacă dorești să profiți la maxim de efectele benefice ale terapiilor efectuate și să te simți bine, fă o prioritate din urmarea acestor recomandări.

• Profită de masajul de înainte. Dacă mușchii tăi tind să fie strânși (contractați), obținerea unui masaj în prealabil poate ajuta la relaxarea zonei. Acest lucru poate face ajustarea mai fructuoasă.

• Fă programări consecvente. Desigur, sună-ți chiropractorul dacă există o problemă, dar nu fă din acest lucru singurul motiv pentru care îl vizitezi. Chiropractorul tău te va sfătui cât de des ar trebui să mergi în funcție de nevoile tale personale.
Te duci la chiropractor pentru că investești în sănătatea ta și vrei să te simți cât mai bine.

Profită la maximum de aceste ședințe fiind deschis și cinstit cu chiropractorul tău și ia orice măsuri suplimentare pentru ați ameliora bunăstarea.
Află cum să-ți maximizezi efectele terapiei chiropractice apelând la serviciile clinicii noastre !
În cadrul clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center puteţi găsi specialişti care să vă îndrume şi să vă ajute.

Echipa CHIROMEDICA Health & Wellness Center este formată din chiropractori autorizaţi, cu o vastă experienţă în tratarea afecţiunilor coloanei vertebrale, iar scopul nostru este de a readuce zâmbetul pe buzele tuturor pacienţilor noştri, ajutandu-vă să scăpaţi de durerea de spate şi să reveniţi cât mai repede la activităţile zilnice.

Grija noastră principală este sănătatea dumneavoastră !
Vă aşteptăm cu mult drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center !

Nu mai aștepta, fă-ți o programare
chiar acum!

Nu mai aștepta,
fă-ți o programare
chiar acum!