banner blog 3
banner blog 3 mobile

Chiropractica îmbunătățește
gândirea creativă

Chiropractica îmbunătățește gândirea creativă

Gândirea creativă este una dintre cele mai mari valoroase resurse umane prin faptul că inițiază noi gândiri și idei schimbătoare.
Creativitatea este abilitatea de a genera idei de formă nouă și utilă unui anumit cadru social.

Gândurile inovatoare inspiră entuziasmul și deblochează profunzimea potențialului uman.

Noi cercetări au arătat că manipulările chiropractice îmbunătățesc semnificativ procesul de gândire creativă.

chiropractica îmbunătățește gândirea creativă

Terapiile și ajutoarele (cofeina și diferite medicamente) au fost folosite îndelung pentru a ajuta persoanele să practice mai bine domeniul lor de specialitate.

Suplimentele de performanță care aduc un plus individului au risc foarte scăzut de pericol, efecte secundare sau dependență. Sunt produse de valoare.

Pe măsură ce chiropractica este studiată din ce în ce mai mult, ies la iveală diverse implicații pozitive pe care aceasta le are asupra tuturor părților corpului.

S-au descoperit influențe pe care terapia chiropractică le are asupra sănătății noastre. Începând de la reacțiile alergice la sistemul imunitar, până la reducerea presiunii sângelui pentru buna funcționare a sistemului cardiovascular, la reducerea durerii de genunchi în cazuri de artrită și multe altele.

Cercetarea din ce în ce mai amănunțită în acest domeniu al medicinei alternative a dus la creșterea curiozității legate de alte părți ale corpului care ar putea fi influențate de chiropractică.

Un studiu recent a arătat că manipulările chiropractice au influențat în mod pozitiv gândirea creativă.

Acest studiu a folosit „testul utilizărilor alternative” pentru a măsura abilitățile creative dinainte și după terapia chiropractică.

Testarea utilizării alternative, solicită individului sa descrie cât mai multe utilizări pentru un anumit obiect în decurs de zece minute. Un exemplu ar fi numirea tuturor modalităților diferite în care ar putea fi folosit un ziar, un scaun sau un pantof.

Pre-testarea folosind testul utilizărilor alternative a fost efectuată la început la toți cei zece participanți la cercetare. Apoi fiecare dintre acești participanți au fost evaluați pentru subluxația vertebrelor. Subluxația vertebrelor este un complex de modificări funcționale și / sau structurale și / sau patologice, care compromit integritatea neuronală și pot influența sistemul funcțional al organelor și sănătatea generală.

În urma evaluării, subiecții au fost supuși unui tratament chiropractic.

Terapia chiropractica prin folosirea ajustărilor este definită ca: „O manevră într-un vector specific. Viteza, intensitatea forței și punctul de aplicare au rolul de a ajuta organismul să restabilească tonul normal prin corectarea subluxației în întregime sau parțial”. După ajustare, subiecții au efectuat o altă versiune a testului de utilizări alternative.

Chiropractica îmbunătățește gândirea creativă

Au fost evaluați zece indivizi cu vârsta cuprinsă între 10 și 62 de ani. Subiecții au fost intervievați între două și opt zile după tratamentul chiropractic. S-au măsurat efectele pe termen lung asupra creativității.
Șase dintre cei zece participanți au înregistrat o îmbunătățire semnificativă a performanței post-ajustare în ceea ce privește testarea utilizărilor alternative.

Interviurile de după au arătat un rezultat și mai puternic.
Șapte dintre cei zece indivizi au afirmat că au avut idei noi și soluții într-o activitate creativă de zi cu zi.

Șase persoane au susținut că au beneficiat de un plus de energie în realizarea unui proiect creativ pe care îl aveau deja planificat.
Pe de altă parte, niciunul dintre subiecții intervievați nu au constatat o diminuare în nivelul de energie sau de gândire creativă.

Acest studiu indică faptul că majoritatea persoanelor au avut îmbunătățiri în diverse sarcini creative după terapia chiropractică.
În concluzie, terapia chiropractică îmbunătățește gândirea creativă.
Odată cu dezvoltarea domeniului chiropracticii în direcția sistemului musculo-scheletic, multe studii de cercetare vor duce la folosirea acestui tip de terapie în mai multe domenii.

Până la următoarele studii, vă invităm la o consultație chiropractică.

Echipa CHIROMEDICA Health & Wellness Center este formată din chiropractori autorizaţi, cu o vastă experienţă în efectuarea tratamentelor chiropractice. Scopul nostru este de a readuce zâmbetul pe buzele tuturor pacienţilor noştri, ajutandu-vă să scăpaţi de durere şi să reveniţi cât mai repede la activităţile fizice zilnice.

Cu noi ai rezultate garantate sau primești banii înapoi!

chiropractica îmbunătățește gândirea creativă la chiromedica

Nu mai aștepta, fă-ți o programare
chiar acum!

Nu mai aștepta,
fă-ți o programare
chiar acum!