nevralgie intercostala
nevralgie intercostala 1

Prevenirea leziunilor sportive

Prevenirea leziunilor sportive prin terapia chiropractică

Chiropractica este o parte integrantă a tratamentului pe care îl primesc mulți sportivi profesioniști.

Când vine vorba de leziuni sportive, slăbiciunea sau întinderea necorespunzătoare a musculaturii crește riscul de a vă accidenta.
Tipuri de accidentări
Există două tipuri de accidentări sportive: primul este rezultatul unei traume provocate de diverse tipuri de incidente, cum ar fi o coleziune, alunecare sau cădere.

Cel de-al doilea tip de accident sportiv provine din utilizarea excesivă a unui grup muscular sau a unei articulații, prin care mișcarea repetitivă a aceleiași zone cauzează o inflamație sau o leziune.

Este extrem de important să urmați un tratament adecvat pentru orice vătămare, astfel încât să puteți preveni apariția unor probleme cronice sau deteriorări permanente.

Chiropractorii sunt instruiți în tratarea leziunilor asociate sportului, astfel încât vă pot ajuta în cel mai bun mod să vă vindecați rapid și vă pot oferi informații prețioase despre cum puteți să preveniți repetarea unui asemenea accident.

Chiropractica si prevenirea leziunilor sportive

În urma cercetărilor din ultimii ani, s-a demonstrat că terapia chiropractică este cea mai eficientă opțiune de tratament conservator pentru sportivii cu dureri de spate.

prevenirea leziunilor sportive prin chiropractica

Tratamentul chiropractic pentru vătămări sportive poate varia de la terapia trigger point până la manipularea articulațiilor sau la exerciții specifice care țintesc zonele problematice și întăresc mușchii și articulațiile afectate anterior.

Colaborarea antrenorilor personali cu chiropractorii, ajută sportivul să rămână într-o formă excelentă și să prevină leziunile.

Doar pentru că nu mergeți la Jocurile Olimpice nu înseamnă că nu vă puteți îmbunătăți sănătatea și performanța cu ajutorul tratamentului chiropractic.

Dacă și dumneavoastră ă confruntați frecvent cu leziuni sportive, nu uitați că specialiștii de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center sunt aici să vă ajute.

Prevenirea leziunilor sportive prin terapia chiropractică este acum posibila în Cluj-Napoca, in cadrul clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center.
Echipa CHIROMEDICA Health & Wellness Center este formată din chiropractori autorizaţi, cu o vastă experienţă în tratarea si prevenirea leziunilor sportive prin terapia chiropractică. Scopul nostru este de a readuce zâmbetul pe buzele tuturor pacienţilor noştri, ajutandu-vă să scăpaţi de durere şi să reveniţi cât mai repede la activităţile fizice zilnice.

Cu noi ai rezultate garantate sau primești banii înapoi!

Grija noastră principală este sănătatea dumneavoastră !

Vă aşteptăm cu mult drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center !

entorsa_de_glezna_tratament

Nu mai aștepta, fă-ți o programare
chiar acum!

Nu mai aștepta,
fă-ți o programare
chiar acum!