asimetrii
asimetrii 2

Kilogramele și tratamentul chiropractic

Pierderea în greutate și influența tratamentului chiropractic

Dorești să pierzi în greutate?

Fie că îți dorești să slăbești doar câteva kilograme, sau chiar mai multe deoarece conform IMC ești încadrat ca fiind „obez” sau „obez morbid”, trebuie să îți creezi un stil alimentar care să îți garanteze un succes de durată.

Tu în schimb cauți o „remediere rapidă”, nesănătoasă. Majoritatea acestor „remedii” (diete) nu îți oferă garanția obținerii rezultatelor dorite, și nici a menținerii în viitor a rezultatului obținut.

În timp ce toți ştim că trebuie să ne reevaluam dieta și să ne facem un program de exerciţii fizice, majoritatea dintre noi amânăm aceste procese.
Kilogramele în plus duc la apariția multor tulburări musculo-scheletice
Conform studiilor, în ceea ce priveşte chiropractica și obezitatea, din 2011 se cunoaște că greutatea excesivă duce la apariția unei întregi liste de probleme de sănătate musculo-scheletice.

Afecțiunile apărute la nivelul spatelui sunt cele mai frecvente.

obezitate_tratament_dieta_chiromedica

Durerea cronică de spate, boala degenerativă a discului și hernii ale discului intervertebral sunt în vârful listei.

De asemenea, mulți pacienți sufera de sciatică.

Alte probleme majore includ durerea cronică de la nivelul genunchilor, gleznelor și picioarelor și bolile degenerative ale articulațiilor.

Cum vă putem ajuta la CHIROMEDICA Health & Wellness Center?

1. Dieta personalizată

Știm cu toții că regula generală pentru a pierde în greutate este să consumăm mai puține calorii decât ardem.
Acest lucru reprezintă doar o parte a soluției.
Pentru a avea succes, o dietă trebuie să fie una pe care să o poți respecta și care să ofere tot suportul nutrițional necesar organismului tău.
De asemenea, este necesar ca dieta să conțină alimentele preferate și să fie personalizată pentru stilul tău de viață. Pe deasupra, cel mai important aspect, este reprezentat de ajutorul continuu, sfatul și încurajarea unui nutritionist dietetician.

Acesta te v-a ajuta să menții o dietă sănătoasă, în care să beneficiezi de toți nutrienții necesari, astfel încât tu să poți să te bucuri liniștit de lucrurile și activitățile care îți fac plăcere.

De fapt, sprijinul primit de la un nutriționist bun te v-a ajuta să îți dezvolți obiceiuri de viață sănătoase, care îți vor fi benefice pe tot parcursul vieții.

2.Tratament chiropractic

Dacă alegi să urmezi și un program de exerciții, iar acestea sunt dureroase (din cauza kilogramelor în plus care pun presiune pe coloana vertebrală), cu siguranță nu te vei ține de ele!

Acesta este unul dintre principalele motive pentru care mulți oameni renunţă să meargă la sală și să piardă în greutate în prima sau a doua lună.

Chiropractorii clinicii noastre te pot ajuta înainte de a te hotarî să apelezi și la un program de exerciții fizice.

Prin realinierea și reechilibrarea corpului cu ajutorul tratamentului chiropractic, și prin recomandarea unor exerciții pentru musculatura lombară (exerciții ce le poti face acasă), vei deveni mai activ și vei putea să participi la un program de exerciții efectuate în sala de forță fără teamă!
Pe măsură ce vei pierde din greutate, centrul de greutate se va schimba.
Prin urmare, presiunea de la nivelul coloanei vertebrale și contracturile musculaturii spatelui şi musculaturii membrelor se va diminua simțitor și poate va și dispărea.

Un tratament chiropractic continuu, pe tot parcursul unui program de exerciții fizice și a unui program de pierdere în greutate, îți va reechilibra corpul și-l va aduce la starea de sănătate optimă.
Astfel se va îmbunătăți postura, gama de mișcări și vei umbla drept și te vei simți foarte bine!

Obține sprijinul de care ai nevoie pentru a atinge obiectivele!

Dacă esti serios în ceea ce privește atingerea obiectivelor de scădere în greutate și îți dorești cu adevărat acest lucru, la CHIROMEDICA Health & Wellness Center îți oferim tot sprijinul, ajutorul și susținerea de care ai nevoie.

Te putem ajuta să ajungi la greutatea dorită, să ai corpul mult visat și mai ales să te poți bucura de toate activitățile care îți fac plăcere și îți aduc zâmbetul pe buze.

Dacă pentru tine kilogramele și tratamentul chiropractic reprezintă o enigmă, dar îți dorești să afli mai multe lucruri despre ele, sau vrei să îți recapeți sănătatea și libertatea de mișcare recomandăm să apelați la serviciile nutriționiștilor  și al specialiștilor chiropractori ai clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center. Veți putea observa rezultatele imediat!

Sună acum la 0771024163 pentru o programare  sau programează-te folosind formularul de mai jos!

Vă așteptăm cu drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center dacă aveți nevoie de un nutriționist bun în Cluj!

Grija noastră este sănătatea dumnevoastră!

 
dieta personalizata

Nu mai aștepta, fă-ți o programare
chiar acum!

Nu mai aștepta,
fă-ți o programare
chiar acum!