asimetrii
asimetrii 2

4 Motive să alegi
Chiromedica Health & Wellness Center

Chiropractica s-a dovedit a fi o modalitate demnă și incredibil de eficientă pentru a trata o varietate de probleme de sănătate. De la dureri de cap, dureri de spate, la redori articulare şi torticolis, chiropractica poate face diferența.

Desigur, alegerea unui chiropractor poate fi dificilă.

4 motive sa alegi CHIROMEDICA Health & Wellness Center:

1) Interesul dumneavoastră primează

Unul dintre motivele principale pentru a alege un chiropractor de la noi este dedicaţia pe care o acordăm interesului dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că obiectivul nostru unic este de a elimina problemele de sănătate specifice prin tratarea cauzei principale a problemei. Medicina convenţională tinde să lucreze la tratarea simptomelor. Acest lucru poate fi de ajutor, dar obiectivul nostru este găsirea cauzei problemei.

schita a unei persoane obeze care sufera de multe kilograme in plus si care necesita si un tratament chiropractic

2) Experiența

Este adevărat că toţi chiropractorii licențiaţi trec printr-o formare îndelungată înainte de a fi capabili să trateze pacienţii, dar încă nu se poate vorbi de experiență. Când alegeți un chiropractor de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, ştiţi că acesta a ajutat mulţi alţi pacienţi cu aceeaşi problemă ca a dumneavostră. Pentru majoritatea pacienţilor, acest lucru oferă o încredere şi un nivel de confort care nu există în cazul în care chiropractorul are mai puțină experiență.

3) Onestitatea

Împreună cu experiența, veți obține, onestitatea și transparența, atunci când alegeţi un chiropractor de la noi. Vă vom comunica deschis detalii despre starea dumneavoastră de sănătate şi măsurile ce le considerăm necesare pentru a trata afecţiunea cu care vă prezentaţi la noi. De asemenea, vă vom anunța când puteți reduce treptat tratamentele. Scopul unui chiropractor este de a remedia situația actuală de sănătate.

4) Ambianţa plăcută

Niciodată nu e ușor să urmezi tratamente de vindecare într-un mediu rece sau ostil. Preocuparea noastră este să vă oferim un cabinet de tratament, cald și primitor, unde ne vom ocupa de fiecare pacient ca de un membru al familiei. Când eşti confortabil şi relaxat, vindecarea este mult mai rapidă și mai completă.

Dacă aveți întrebări cu privire la serviciile pe care le oferim pentru o viață mai bună, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Personalul nostru este aici pentru a vă oferi asistenţa necesară. Ne dorim să facem parte din echipa dumneavoastră de îngrijire.

 

În cadrul clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center îşi desfăşoară activitatea chiropractori autorizați, cu o vastă experiență în acest domeniu. Scopul nostru este de a vă oferi toate beneficiile acestei terapii.

Sună la numărul de  telefon 0771 024 163 pentru a vă face o programare.

Cu noi ai rezultate garantate sau primești banii înapoi!

 Banii inapoi

Grija noastră este sănătatea dumneavoastră !
Vă aşteptăm cu mult drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center !

„*Disclaimer” Rezultatele promise nu pot fi garantate în cazul în care pacientul nu respectă sfaturile sfaturile primite de la chiropractor și nu execută exercițiile fizice prescrise, conform afecțiunii de care suferă. Rezultatele promise se stabilesc împreună cu pacientul, în funcție de severitatea afectiunii fiecăruia și diferă de la caz la caz. (ex: un pacient cu o hernie de disc de 5mm  poate fi recuperat după 5 ședințe, pe când un pacient  cu o hernie de disc de 15 mm poate avea nevoie de mai mult de 5 ședințe și e posibil sa nu fie 100% recuperabil în funcție de natura geometrică a herniei )

Nu mai aștepta, fă-ți o programare
chiar acum!

Nu mai aștepta,
fă-ți o programare
chiar acum!