DOAR ACUM şi DOAR AZI!
Poţi achiziţiona 15 şedinţe de chiropractică la
doar 1.000 lei!

[divider type=”1″]

[/divider]

Formular comandă

[column parallax_bg=”disabled” parallax_bg_inertia=”-0.2″ extended=”false” extended_padding=”true” background_color=”transparent” background_image=”” background_repeat=”” background_position=”” background_size=”auto” background_attachment=”” hide_bg_lowres=”” background_video=”” vertical_padding_top=”0″ vertical_padding_bottom=”0″ more_link=”” more_text=”” left_border=”transparent” class=”move-into-slider” id=”section-appointment” title=”” title_type=”single” animation=”none” width=”1/1″ last=”true”]

[column_1 width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”fade-in” implicit=”true”]

[/column_1]

[/column]

[divider type=”1″]

[/divider]

Când puteţi consuma cele 15 şedinţe?

  • cele 15 ședințe pot fi folosite de toți membrii unei familii (soț, soție, copii, bunici)
  • ședințele au valabilitate 6 luni 
  • ședințele pot fi folosite ca tratament sau ca ședințe de întreținere pe parcursul a 6 luni  

[divider type=”1″]

[/divider]

Beneficiile tratamentului Chiropractic

  1. Chiropractorii pot identifica rapid mecanismele care cauzează durerile şi pot interveni pentru eliminarea rapidă a acestora. Adesea pacienţii pleacă din cabinet simţindu-se considerabil mai bine şi declară că simptomele lor dispar mai repede decât la folosirea altor tratamente. 
  2. Tratamentele chiropractice sunt eficiente, pentru că ele ajută la rescâștigarea mobilităţii zonelor “blocate” prin realinierea segmentelor articulare. Totodată la intervenţia chiropracticianului, muşchii din jurul segmentelor blocate se relaxează, ceea ce este important pentru restabilirea mobilităţii normale.
  3. Terapiile chiropractice tratează mai mult decât o durere locală. Prin restabilirea funcţionării normale şi a mobilităţii totale a corpului, tratamentele pot îmbunătății starea generală a organismului.
  4. Nu contează că este o vătămare mai nouă sau mai veche, sau aveţi de-a face cu o durere cronică, tratamentele chiropractice pot aduce uşurări semnificative rapide.

Prin chiropractă nu se tratează doar afecţiunile de la nivelul coloanei vertebrale. Prin acesta se pot reduce durerile şi restabili mobilitatea umerilor, coatelor, încheieturilor, şoldurilor, genunchilor şi picioarelor. Deci în cazul în care v-aţi dislocat umărul, v-aţi sucit încheietura piciorului, aveţi sindromul de tunel carpian la o încheietură a mâinii, sau alte probleme ale extremităţilor, alegeţi tratamentele chiropractice! Acestea reprezintă varianta non-invazivă de eliminare a durerilor şi calea spre o recuperare rapidă a puterilor depline.

Totuşi, unor persoane nu le sunt recomandate tratamentele chiropractice. De exemplu, dacă aveți sindromul cozii de cal (o afecțiune în care se pierde controlul asupra intestinului / vezicii urinare, cu afectarea discului intervertebral), atunci veți avea nevoie de îngrijire medicală imediata, deoarece acest lucru este ceva care nu poat fi tratat prin chiropractică. Şedinţele de chiropractică nu se recomandă persoanelor care suferă de orice tip de cancer, boli infecţiose, persoanelor ce au un grad ridicat de osteoporoză, fracturi şi boli neurologice.

De ce să alegeţi CHIROMEDICA Health & Wellness Center?

1.     Dedicaţia pe care o acordăm interesului dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că obiectivul nostru unic este de a elimina problemele de sănătate specifice prin tratarea cauzei principale a problemei dumneavoastră.

2.     Experienţa. Când alegeți un chiropractor de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, ştiţi că acesta a ajutat mulţi alţi pacienţi cu aceeaşi problemă ca a dumneavoastră. Pentru majoritatea pacienţilor, acest lucru oferă o încredere şi un nivel de confort care nu există în cazul în care chiropractorul are mai puțină experiență.

3.     Împreună cu experiența, veți obține, onestitate și transparență, atunci când alegeţi un chiropractor de la noi. Vă vom comunica deschis detalii despre starea dumneavoastră de sănătate şi măsurile ce le considerăm necesare pentru a trata afecţiunea cu care vă prezentaţi la noi.

4.     Ambianţa plăcută. Preocuparea noastră este să vă oferim un cabinet de tratament, cald și primitor, unde ne vom ocupa de fiecare pacient ca de un membru al familiei. Când eşti confortabil şi relaxat, vindecarea este mult mai rapidă și mai completă.

 

BF-Chiro-1000-02

 

[button id=”” style=”filled” class=”” align=”center” link=”https://chiromedicahealthcenter.ro/programeaza-o-consultatie/” linkTarget=”_self” bgColor=”accent2″ hover_color=”accent1″ font=”33″ icon=”calendar1″ icon_placement=”left” icon_color=””]PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE[/button]

[column parallax_bg=”disabled” parallax_bg_inertia=”-0.2″ extended=”” extended_padding=”1″ background_color=”” background_image=”” background_repeat=”” background_position=”” background_size=”auto” background_attachment=”” hide_bg_lowres=”” background_video=”” vertical_padding_top=”0″ vertical_padding_bottom=”0″ more_link=”” more_text=”” left_border=”transparent” class=”” id=”” title=”” title_type=”single” animation=”none” width=”1/2″]

400600 Cluj Cluj-Napoca Str. Oltului Nr. 47
0770296601
0771024163
[push h=”30″]Orar de functionare:

luni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă, duminică09:00 – 17:00

[/column]

[column parallax_bg=”disabled” parallax_bg_inertia=”-0.2″ extended=”” extended_padding=”1″ background_color=”” background_image=”” background_repeat=”” background_position=”” background_size=”auto” background_attachment=”” hide_bg_lowres=”” background_video=”” vertical_padding_top=”0″ vertical_padding_bottom=”0″ more_link=”” more_text=”” left_border=”transparent” class=”” id=”” title=”” title_type=”single” animation=”none” width=”1/2″ last=”true”]

[/column]