Majoritatea oamenilor, de când se nasc şi până la vârste înaintate, suferă de afecţiuni ale coloanei vertebrale, mai usoare sau mai grave, dar indiferent de probleme, odată cu înaintarea în vârstă, acestea se agravează.

Principiul modern de abordare al acestor probleme, constă în prevenirea agravării lor, conform proverbului „mai bine previi decât să tratezi”.

Astfel, cu ajutorul unor vizite regulate la chiropractor, preveniţi apariţia, în viitorul apropiat, a complicaţiilor aparute la nivelul coloanei vertebrale.

Chiropractorii, prin diferite tehnici de manipulare, păstrează sănătatea coloanei vertebrale şi implicit sănătatea întregului organism, îmbunătăţindu-ţi astfel calitatea vieţii, atât în plan fizic, cât şi în plan emoţional şi mental.

În prezent, la nivel mondial există mai mult de 80.000 de chiropractori, cu preponderenţă în America şi Canada. Astfel, cetăţenii celei mai prospere naţiuni din această lume sunt obişnuiţi cu acest tip de tratament. Drept dovadă, conform studiilor Asociaţiei Chiropractorilor Americani (American Chiropractic Association – ASA), cei mai mulţi dintre medici îşi trimit pacienţii la chiropractori, datorită rezulatelor benefice observate în urma şedinţelor de tratament.

În consecinţă şi în Romania efectele chiropracticii sunt la fel de benefice, diferenţa fiind  nivelul mic de răspândire al acestei terapii alternative şi numărul scăzut al chiropractorilor în ţară.

CHIROMEDICA Health & Wellness Center vă stă la dispozitie cu o echipă de chiropractori tineri bine instruiţi, cu experienţă în domeniu şi sute de cazuri tratate cu succes.

Grija noastră este sănătatea dumnevoastră!