Kinetoterapeut Cluj
Cum decurge prima vizită ?

Kinetoterapeut Cluj
Cum decurge prima vizită ?

Ce facem în cabinetul de kinetoterapie Cluj?

În prima vizită la noi, la CHIROMEDICA Health & Wellness Center vă oferim o experiență nouă și diferită de orice asistență medicală cu care sunteți familiarizat. Asteptați-vă la ceva pozitiv și diferit.

În timpul primei vizite, un kinetoterapeut Cluj  vă explică modul în care pot să apară disfuncțiile articulare, modul în care se pot corecta acestea și multe dintre beneficiile tratamentului kinetoterapeutic.

În acest moment, puteţi adresa orice întrebare referitoare la tratament și la afecțiunea dumneavoastră, astfel încât să știți exact la ce să vă așteptati.

Kinetoterapeutul va răspunde la orice întrebare sau orice nelămurire pe care le puteţi avea, înainte de începerea tratamentului.

kinetoterapeut_cluj
prima vizita kiropractor 4

Cum decurge prima vizită la kinetoterapeut Cluj?

Prima vizită constă dintr-o evaluare și un examen amănunțit dpdv. Kinetoterapeutic.

Kinetoterapeutul va crea un plan personalizat de tratament. Acesta va conține durata tratamentului și numărul de ședințe recomandate, alături de obiectivele stabilite și modul în care le puteți obține pe acestea.

Evaluare include o examinare completă a dumneavoastră și o discuție privind istoricul medical.

Kinetoterapeutul vă va analiza postura, curburile coloanei vertebrale, zonele dureroase prin palpare, excluzând toate problemele de sănătate care pot necesita alt tip de tratament. În timpul examinării fizice, kinetoterapeutul trebuie să observe cele mai mici detalii la corpul dvs, și este posibil să fie nevoie să vă dezbrăcați în lenjeria intimă timp de câteva minute.

Dacă aveți o afecțiune, care necesită tratament kinetoterapeutic, este necesar să veniți cu o fișă medicală de la medicul dumneavoastră și este recomandat să aveți o radiografie sau un RMN. De exemplu în cazul recuperărilor în urma diferitelor tipuri de fracturi, sau AVC (accident vascular cerebral).

Pe durata desfășurării ședințelor de tratament veți rămâne îmbrăcat. Vă recomandăm să purtați haine cât mai confortabile și elastice pentru a vă permite o bună mișcare, iar în cazul în care kinetoterapeutul va face ceva tehnici să îi facilitați munca.

Planul de tratament va conține exerciții personalizate pentru dumneavoastră și pentru particularitățile afecțiunii cu care va confruntați.

Exercițiile terapeutice se execută controlat și nu cauzează durere și / sau disconfort. Sunteți în permanență supravegheat de către kinetoterapeut, și sunteți instruit și ghidat în modul în care trebuie să executați cât mai corect exercițiile astfel încât dumnevoastră să obțineți rezultate cât mai eficiente în procesul de recuperare.

Când revin la kinetoterapeut Cluj?

La sfârșitul primei vizite, kinetoterapeutul va face planul de tratament optim pentru dumneavoastră și adaptat afecțiunilor cu care vă confruntați.

Frecvența cu care vă veți prezenta la ședințele de kinetoterapie variază de la individ la individ, în funcție de starea dumneavoastră prezentă și obiectivele generale urmărite.

Este foarte important să învățați exercițiile și să le aplicați corect. Kinetoterapia este eficientă dacă țineți cont de indicațiile specialistului. Acesta vă va comunica nivelul la care vă aflați dumneavoastră, iar în funcție de asta va determina pe mai departe numărul ședințelor de kinetoterapie.

Kinetoterapia este la fel de importantă ca și fitnessul. Noi recomandăm ca exercițiile învățate să le faceți toată viața pentru a vă menține tonusul muscular și pentru a elimina reacțiile dureroase, care vă pot afecta din nou activitatea.

prima vizita kiropractor 2

La CHIROMEDICA Health & Wellness Center avem specialiști kinetoterapeuti Cluj care se pot ocupa de recuperarea dumneavoastră medicală!

Sunați acum la 0771 024 163 și programați-vă sau folosiți formularul de mai jos!

Grija noastră principală este
sănătatea dumneavoastră

Grija noastră principală este sănătatea dumneavoastră

Grija noastră principală este sănătatea dumneavoastră

Ultimele noutăți

It seems we can’t find what you’re looking for.