Str. Oltului nr.47, Cluj Napoca

 • Consultație chiropractică– 100 lei

 • Terapie chiropractică – 150 lei

 • Bandajare neuromusculara suprafață mică – 40 lei

 • Bandajare neuromusculara suprafață medie – 50 lei

 • Bandajare neuromusculara suprafață mare – 60 lei

 • Terapie SHIATSU – 150 lei

 • Program nutritie (6 săptămâni) – 600 lei

 • Reconsult nutritie – 110 lei

 • Analiză corporală și interpretare rezultate – 130 lei

În cadrul clinicii se defasoară mai multe promoții lunare, pentru serviciile oferite. 

Pentru a afla promoțiile lunii în curs sau pentru mai multe informații, vă invităm să sunați la numărul de telefon 0771024163.

This Post Has 14 Comments

 1. buna ziua.ma numesc persa gabriel,in varsta de 40 ani.as dori sa stiu daca am rmn-ul facut si pus pe cd se poate citi de catre un medic,in vederea inceperii unor sedinte de recuperare.specific ca in concluziile medicului se precizeaza ca am discopatie l5-s1 parasagital stanga,cat costa cititrea si in cat timp ma pot programa pt inceperea recuperarii.multumesc

  1. Buna ziua.
   Da, examenul RMN poate fi interpretat de catre un medic radiolog. In ceea ce priveste costurile pentru aceasta interpretare, sunt incuse in pretul consultului. Pentru programare, va rugam sa sunati la nr. 0771024163.

 2. Bună ziua, ma numesc Valentina și am 22 de ani, am o înălțime de 158 cm si 68 de kg, bineînțeles as dori sa slabesc, la ce ar trebuie sa îmi fac programare pentru început, si care ar fi costurile?

  1. Buna ziua,
   Va asteptam la un consult. Pretul programului de slabit care dureaza 6 saptamani este 600 lei si este garantat 100%

 3. Bună seara! Eu, am o problemă cu cervicala si ambi umeri. Ce proceduri ar trebui să fac si cat ma costă? Mulțumesc!

  1. Buna ziua,
   Va asteptam la un consult pentru a vedea cu ce afectiune va confruntati. pentru programari, puteti suna la 0771024163
   Costurile tratamentelor noastre sunt afisat direct pe site. Accesand urmatorul link le veti vedea. https://www.chiromedicahealthcenter.ro/preturi-chiromedica/

 4. Buna,

  Nu Stiu ce consultație m-ar ajuta dar mam îngrășat in ultimi 3 ani 20 de kg (173 cm si 90 kg) și asi vrea sa le dau cât de repede posibil jos. Sunt pe data de 12.8 in Cluj și asi putea sa va fac o vizita. Va rog sa ma contactati prin email. Va mulțumesc anticipat.

  1. Buna ziua,
   Va putem ajuta cu drag sa slabiti intr-un timp relativ scurt. Va asteptam la un consult.

 5. Va salut! Sufar de o boala Spondilită Anchilozantă as vrea sa stiu daca pt aceasta boala Clinica inclusiv chiropractica imi poate fi de folos???Va multumesc!

  1. Buna ziua,
   Va asteptam la un consult pentru a vedea cu exactitate particularitatile afectiunii dumnevoastra. pentru programari puteti sa sunati la nr 0771024163

 6. Buna ziua!Am o problema legata de pectoralul minor.Imi simt fibrele foarte stranse,tensionate..Probabil ca au devenit asa in timp din cauza posturii de la birou si multe exercitii de impins de la sala.Aveti ceva sercicii in legatura cu asta?Daca da,care ar fi costul unei sedinte?

  1. Buna ziua,
   Va asteptam la un consult pentru a vedea cu ce problema va confruntati. Ulterior se poate stabili cum va putem ajuta. Costul tuturor serviciilor noastre il puteti vedea accesand link-ul urmator: https://www.chiromedicahealthcenter.ro/preturi-chiromedica/
   Pentru programari, puteti suna la 0771024163. Multumesc.

 7. Buna dimineata!
  Am un torticolis spasmodic cronic,de 10 ani merg prin spitale; si nu reusesc sa-ma vindec..credeti ca imi puteti fi de folos..la ce medic sa-mi fac programare?

  1. Buna ziua,
   In cazul torticolisului spasmodic cronic, chiropractica nu va ajuta.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!