banner blog
banner mobil

Chiropractica,
leziunile sportive și performanța

Chiropractica leziunile sportive și performanța

Chiropractica vă poate ajuta să vă bucuraţi mai mult de sportul preferat. De ce?

Pentru că vă veţi bucura de o mai mare libertate de mișcare, corpul vostru va fi în echilibru şi astfel va scădea riscul de accidentări sportive care v-ar putea înlătura pentru săptămâni, luni sau chiar ani de la particarea sportului preferat.

Nu trebuie să fiţi un „sportiv de performanţă” pentru a beneficia de tratament chiropractic.

Fie că reluaţi un program de exerciţii, fie încercaţi să vă menţineţi în formă, doriţi să scăpaţi de câteva kilograme sau vă pregătiţi pentru o competiţie ca un sportiv amator, aveţi nevoie de o evaluare chiropractică.

Prin urmare sunaţi la CHIROMEDICA Health & Wellness Center în Cluj-Napoca la numărul de telefon 0770296601 şi faceţi-vă acum o programare la clinica noastră.

De ce să alegeți chiropractica?

S-ar putea să aveţi probleme care stau la baza alinierii coloanei vertebrale, un traumatism vechi care aţi crezut că s-a vindecat cu mult timp în urmă sau o serie de alte probleme pe care un chiropractician le poate diagnostica, trata şi preveni pentru a nu vă provoca probleme neaşteptate mai târziu.

Chiropractica sportivă poate fi luată în considerare, în cazul în care aţi suferit o leziune, dar mulţi nu îşi dau seama de beneficiile unui tratament periodic cu un chiropractician, pentru a preveni potenţialele leziuni.

Orice sport fizic pune presiune suplimentară asupra organismului, afectând articulaţiile, muşchii, ligamentele, tendoanele, astfel încât nişte fleacuri s-ar putea transforma cu uşurinţă în probleme mari care vă va împiedica să vă exploataţi potenţialul maxim.

Chiropractica funcţionează!

Nu numai în prevenirea leziunilor, dar şi atunci când o leziune este prezentă de mai mult timp, prin gestionarea durerii şi inflamaţiei, reducerea timpului de inactivitate, facilitând vindecarea completă „reparând” totul pentru o revenire rapidă la o condiţie fizică optimă.

leziuni sportive 2

Dacă nu ar funcţiona şi nu ar fi o modalitate eficientă pentru a preveni şi trata accidentele, chiropractica nu ar fi recomandată în țările occidentale de atât de mulţi profesionişti din sport. Nici nu ar fi o componentă a echipei de sprijin care cuprinde medici, fizioterapeuţi, nutriţionişti şi psihologi pe probleme de sport care contribuie la menţinerea sportivilor de performanţă în vârful activităţii lor.

Beneficiile chiropracticii

• Poate ajuta la prevenirea leziunilor sportive. Ieşirea din circuit după o accidentare nu este o problemă doar pentru sportivii profesionişti! Pentru amatori, leziunea poate fi costisitoare, cu o pauză de la muncă şi o pierdere a venitului, ca rezultat.

• Poate facilita o recuperare mai rapidă după o accidentare. Tratamentul chiropractic nu necesită medicamente, acesta poate promova mecanismele proprii de vindecare ale organismului, ajutând vindecarea în mod corect, pentru a preveni o „slăbiciune”, care ar putea facilita o accidentare similară în viitor.

• Nu este eficient doar pentru probleme de spate. Mulţi oameni cred că chiropracticienii tratează problemele coloanei vertebrale, dar multe leziuni sportive diferite – probleme de articulaţii, muşchi tensionaţi sau luxaţi şi tendinita sunt toate probleme obişnuite care pot fi tratate în mod eficient de către un chiropractician.

• Nu se bazează pe medicamente. Pentru sportivii din orice disciplină metoda chiropracticienilor de a face tratamente fără medicamente ( nu prescriu nici un medicament) este un mare plus.

Indiferent de nivelul competiţiei la care participaţi, sau chiar dacă vă bucuraţi de sport doar pentru a vă menţine în formă sau pentru a vă ajuta să pierdeţi în greutate, tratamentul chiropractic periodic vă poate ajuta să vă bucuraţi mai mult de activitate, fără să suferiţi de diferite afecţiuni şi obţinând performanţe de vârf.

În cadrul clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center îşi desfăşoară activitatea chiropractori autorizaţi, cu o vastă experienţă în abordarea afecţiunilor coloanei vertebrale şi a problemelor musculare, iar scopul nostru este de a trata aceste afecţiuni, oferind o metodă de tratament cu efecte de lungă durată.

Grija noastră este sănătatea dumneavoastră !

Vă aşteptăm cu mult drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center !

leziuni sportive 1

Nu mai aștepta, fă-ți o programare
chiar acum!

Nu mai aștepta,
fă-ți o programare
chiar acum!