tulburari de dinamica
tulburari de dinamica 2

Pacient nou la
CHIROMEDICA Health & Wellness

Este important să știți că sunteți în locul potrivit alegând CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

În prima vizită la noi, CHIROMEDICA vă oferă o experiență nouă și diferită de orice asistență medicală cu care sunteți familiarizat. Asteptați-vă la ceva pozitiv și diferit. Vom începe relația noastră cu o discuţie pentru a ajunge să ne cunoaştem reciproc, asigurându-vă că centrul nostru este potrivit pentru tratarea afecţiunilor dumneavoastră.

În clinica noastră, primul pas facut în această privinţă este de a găsi cauza problemei dumneavoastră de sănatate, determinând dacă poate fi tratată, şi mai ales cum, prezentându-vă toate soluţiile disponibile.

La ce să vă aşteptaţi în timpul consultaţiei?

Consultaţia este reprezentată de o discuţie privind istoricul dumneavoastră medical, precum şi simptomele actuale stabilind cum a aparut afecţiunea cu care vă prezentaţi. Se trece apoi la o examinar e fizică amănunţită pentru a vedea starea actuală de sănătate. Această consultaţie este completată de examinarea radiografiei sau RMN-ului dumneavoastră cu care vă prezentaţi.

Ce se întâmplă în continuare?

În urma consultului, vi se va explica ce s-a descoperit privitor la afecţiunea dumnevoastră.

Vă vom face recomandări și vă vom oferi opțiuni în ceea ce privește tratamentul.

CHIROMEDICA Health

Înainte de a începe tratamentul, ne asigurăm că aţi înţeles în ce constă afecţiunea dumnevoastră şi mai ales ştiţi la ce să vă aşteptaţi de la acest tip de tratament. 

Ne dorim să vă ajutam în procesul de vindecare şi să vă schimbăm viaţa cu rezultate de lungă durată.

Noi am constatat că oamenii obțin cele mai bune rezultate atunci când sunt informați și implicați. Prin urmare ne dorim să creem acest tip de relaţie cu fiecare pacient în parte.

Tratamentul chiropractic

Pentru a face față afecţiunilor specifice, fiecare pacient va avea un plan unic de tratament. Terapeuţii din cadrul clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center, sunt specializaţi într-o metodă de reabilitare a coloanei vertebrale: chiropractica. Pacienții care aleg să apeleze la tratamentul chiropractic vor beneficia de îmbunătățiri ale stării generale de sănătate. Pentru nevoile şi afecţiunile dumneavoastră, vă oferim o varietate de planuri de tratament.

Odată ce tratamentul chiropractic inițial a fost efectuat, se trece la faza de întreținere. Pacienții care nu respectă în totalitate recomandările tratamentului chiropractic regulat, după perioadele de criză nu se bucură de beneficiile de lungă durată pe care le-ar putea avea.
Odată ce am obținut rezultatele dorite, este importantă şi esențială, efectuarea unei terapii de întreţinere periodice, pentru menținerea acestor rezultate.

Principala cauza a multor afecţiuni ale organismului uman ţine de stilul de viaţă al fiecarui individ în parte. La CHIROMEDICA Health & Wellness Center suntem dedicați şi vă oferim informațiile necesare pentru a face cele mai bune alegeri privind sănătatea dumnevoastră.

Prin intermediul manipulărilor chiropractice, exerciţiilor fizice şi planurilor de nutriţie, promovăm bunăstărea generală a organismului şi un stil de viaţă sănătos, pentru că nouă ne pasă de sănătatea dumneavoastră.

Sunați pentru o programare la nr. de telefon 0771 024 163, sau utilizați formularul de pe site-ul https://chiromedicahealthcenter.ro şi primiţi o consultaţie gratuită pentru a vă convinge că centrul nostru este potrivit pentru dumneavoastră.

Capacitatea clinicii permite efectuarea programarilor în 24 de ore. CHIROMEDICA Health & Wellness Center se va ocupa de sănătatea dumneavoastră, iar dumneavoastr veţi reveni la un stil de viaţă activ şi echilibrat. Vă așteptăm la o consultaţie! Veniți şi bucuraţi-vă de o experienţă nouă şi diferită. Veţi fi bucuros că ne-aţi ales!

Grija noastră principală este sănătatea dumneavoastră !

Vă aşteptăm cu mult drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center !

ce spun clientii

Nu mai aștepta, fă-ți o programare
chiar acum!

Nu mai aștepta,
fă-ți o programare
chiar acum!