CHIROMEDICA Health & Wellness Center – Sfatul nr. 1

  • CHIROMEDICA Health & Wellness Center vă recomandă câte o vizită periodică la chiropractor pentru a vă menţine coloana sănătoasă. O coloană sănătoasă vă poate scuti de multă suferinţă şi durere în viaţa de zi cu zi. Prin aceste vizite repetate lunar, puteţi evita agravarea unor afecţiuni la nivelul coloanei, care netratate pot provoca dureri cronice.
  • 15 minute de exerciţii specifice pe zi, vă pot întări musculatura paravertebrală şi astfel puteţi preveni accidentările frecvente la nivelul coloanei vertebrale datorate unei mișcări bruşte sau în urma ridicării diferitelor obiecte mai grele. O musculatură paravertebrală dezvoltată va oferi stabilitate coloanei vertebrale, astfel evitându-se deplasările vertebrale şi chiar apariţia herniilor de disc. CHIROMEDICA Health & Wellness Center vă pune la dispoziţie o varietate de exerciţii, individualizate, şi vă oferă consultanţă în efectuarea corectă a lor.
  • Terapia prin chiropractică oferă posibilitatea evitării declinului în activităţile de zi cu zi. Pacienţii care beneficiază de chiropractică au o stare generală mult mai bună, sunt mai atenţi la factorii de risc care le-ar putea pune sănătatea în pericol. Un studiu efectuat de Consiliul pentru Cercetare Medicală a dezvăluit faptul că această terapie este mult mai eficientă decât tratamentul spitalizat în ceea ce priveşte durerile lombare şi musculare.
chiromedica health wellness center sfatul nr1 1
În cadrul clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center puteţi găsi specialişti care să vă îndrume şi să vă ofere suport în problemele cu care vă confruntați. Echipa CHIROMEDICA Health & Wellness Center este formată din specialiști, cu o vastă experienţă, iar scopul nostru este de a readuce zâmbetul pe buzele tuturor pacienţilor noştri, ajutandu-i să își revină cât mai repede la activităţile zilnice.

Cu noi ai rezultate garantate sau primești banii înapoi!
 Banii inapoi

Grija noastră este sănătatea dumneavoastră !

Vă aşteptăm cu mult drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center !

Grija noastră principală este
sănătatea dumneavoastră