Str. Oltului nr.47, Cluj Napoca

Grija noastră principală este
sănătatea dumneavoastră

Grija noastră principală este sănătatea dumneavoastră

Grija noastră principală este sănătatea dumneavoastră

Cum decurge prima ședință
de ELECTRIC FITNESS?

Ce facem?

În prima vizită la noi, CHIROMEDICA Health & Wellness Center vă oferă o experiență nouă și diferită de orice tip de miscare, sport si / sau antrenament cu care sunteți familiarizat. Așteptați-vă la ceva pozitiv și diferit.

În timpul primei vizite, antrenorul personal vă explică:

  • modul în care se desfășoară antrenamentele,
  • modalitatea prin care functioneaza acest sistem,
  • beneficiile acestui tip de antrenament.

În acest moment, puteţi adresa absolut orice întrebare referitoare la particularitatile antrenamentului ELECTRIC FITNESS, la obiectivele dumnevoastra și la afecțiunile cu care va confruntati (daca acestea pot reprezenta contraindicatii la acest tip de antrenament), astfel încât să știți exact la ce să vă așteptați.

Antrenorul personal vă va răspunde la orice întrebare sau orice nelămurire pe care le puteţi avea, înainte de începerea antrenamentului.

Cum decurge?

După o discutie amănunțită despre starea dumnevoastra de sanatate, afectiunile cu care va confruntati si obiectivele cu care ati venit la noi, antrenorul personal vă va face un examen obiectiv și va decide dacă puteți beneficia de acest tip de antrenament, stabilind in acel moment in ce perioada de timp se poate realiza cu succes obiectivul dumnevoastra.

In situatia in care dumnevoastra va confruntati cu tulburari circulatorii arteriale, ateroscleroza in stadii avansate, hemofilie, boli febrile, infectii bacteriene, boli neurologice grave, tumori, modificari ale pielii sau pacemaker, atunci antrenamentul ELECTRIC FITNESS va este contraindicat.

Daca antrenamenntul se poate desfasura in conditii de siguranta pentru sanatatea dumnevoastra, se trece la urmatorul pas in care va schimbati in echipamentul special (pe care noi il punem la dispozitie), dupa care urmeaza ca instructorul sa va imbrace cu costumul. In tot acest timp, instructorul va prezinta si importanta costumului si va arata unde sunt situati electrozii. Vesta si electrozii vor fi udati pentru ca efectul antrenamentului sa fie unul optim si pentru ca impulsul electric sa ajunga la piele.

Singurul dumnevoastra echipament este format dintr-o pereche de adidasi de schimb.

Dupa ce v-ati schimbat si ati fost imbracat cu costumul, se trece la conectarea la aparatul de tip EMS. Se incepe programul stabilit inainte cu antrenorul, care va creste intensitatea impulsului electric, in functie de rezistenta dumneavoastra. 

Ulterior, in functie de obiectivul dumnevoastra se realizeaza timp de 20 de minute antrenamentul personalizat, prin efectuarea de exercitii fizice care au ca scop atingerea cat mai rapida a obiectivului. Totul se desfasoara controlat și nu se cauzează disconfort. Majoritatea pacienților simt o schimbare in organism imediat după prima ședință de antrenament.

Un antrenament pe săptămână este suficient pentru atingerea obiectivelor individuale. Eficiența acestui antrenament electric fitness este maximă, deoarece întregul corp este  antrenat într-o singură ședință. Sesiunile de antrenament sunt programate în mod regulat de la o saptămână la alta și sunt monitorizate obligatoriu de antrenor. Prin acest lucru putem GARANTA atingerea obiectivului stabilit la prima ședință cât mai rapid. Responsabilitatea dumnevoastră este doar de a veni la antrenamente.

error: Content is protected !!