Grija noastră principală este
sănătatea dumneavoastră

Grija noastră principală este sănătatea dumneavoastră

Grija noastră principală este sănătatea dumneavoastră

Cum decurge prima ședință?

Ce facem?

În prima vizită la noi, CHIROMEDICA Health & Wellness Center vă oferă o experiență nouă și diferită de orice tip de miscare, sport si / sau antrenament cu care sunteți familiarizat. Așteptați-vă la ceva pozitiv și diferit.

În timpul primei vizite, consilierul vă explică:

  • modul în care se desfășoară ședințele ,
  • modalitatea prin care functionează acest sistem,
  • beneficiile acestui tip de antrenament.

În acest moment, puteţi adresa absolut orice întrebare referitoare la particularitatile conceptului, la obiectivele dumnevoastra și la afecțiunile cu care va confruntati (daca acestea pot reprezenta contraindicatii), astfel încât să știți exact la ce să vă așteptați.

Consilierul vă va răspunde la orice întrebare sau orice nelămurire pe care le puteţi avea, înainte de începerea ședinței.

prima vizita ems 2

Cum decurge?

După o discutie amănunțită despre starea dumnevoastra de sanatate, afectiunile cu care va confruntati si obiectivele cu care ati venit la noi, antrenorul personal vă va face un examen obiectiv și va decide dacă puteți beneficia de acest tip de ședințe, stabilind in acel moment in ce perioada de timp se poate realiza cu succes obiectivul dumneavoastra.

In situatia in care dumnevoastra va confruntati cu tulburari circulatorii arteriale, ateroscleroza in stadii avansate, hemofilie, boli febrile, infectii bacteriene, boli neurologice grave, tumori, modificari ale pielii sau pacemaker, atunci aceste ședințe vă sunt contraindicate.

Dacă ședințele se poate desfasura in conditii de siguranta pentru sanatatea dumnevoastra, se trece la urmatorul pas in care va schimbati in echipamentul special (pe care noi il punem la dispozitie), dupa care urmeaza ca personalul sa va imbrace cu costumul. In tot acest timp, consilierul va prezinta si importanta costumului si va arata unde sunt situati electrozii. Vesta si electrozii vor fi udati pentru ca efectul ședinței sa fie unul optim si pentru ca impulsul electric sa ajunga la piele.

Singurul dumnevoastra echipament este format dintr-o pereche de adidasi de schimb.

Dupa ce v-ati schimbat si ati fost imbracat cu costumul, se trece la conectarea la aparatul de tip EMS. Se incepe programul stabilit inainte cu consilierul dumneavoastră, care va creste intensitatea impulsului electric, in functie de rezistenta dumneavoastra. 

Ulterior, in functie de obiectivul dumnevoastra se realizeaza timp de 20 de minute ședința personalizată, prin efectuarea de mișcări care au ca scop atingerea cat mai rapida a obiectivului. Totul se desfasoara controlat și nu se cauzează disconfort. Majoritatea pacienților simt o schimbare in organism imediat după prima ședință.

O ședință pe săptămână este suficientă pentru atingerea obiectivelor individuale. Eficiența acestui concept este maximă, deoarece întregul corp este  angrenat într-o singură ședință. Sesiunile sunt programate în mod regulat de la o saptămână la alta și sunt monitorizate obligatoriu de consilierul dumneavoastră. Prin acest lucru putem GARANTA atingerea obiectivului stabilit la prima ședință cât mai rapid. Responsabilitatea dumnevoastră este doar de a veni la ședințe.