1. A hátgerinc egészségének megőrzése érdekében a CHIROMEDICA Health & Wellness Center azt ajánlja önnek, hogy rendszeresen látogasson el egy szakképzett csontkovácshoz. Egy egészséges hátgerinc megmentheti önt a napi fájdalmaktól és panaszoktól. Ugyanakkor a havi kezelésekkel elkerülheti a különböző hátgerinc betegségek súlyosbodását, melyek kezeletlenűl krónikus, állandó fájdalmakhoz vezetnek.

 

  1. A napi 15 perces torna megerösíti a gerinc melletti izmokat, ezáltal elkerülve a gerincoszlop sérüléseit, melyeket a különböző hirtelen mozdulatok vagy nehéz súlyok emelése okoznak. Egy megfelelően kidolgozott izomzat stabilitást biztosít a hátgerinc számára, megakadályozva a csigolyák elmozdulását, illete a gerincsérvek kialakulását. A CHIROMEDICA Health & Wellness Center számos torna, gyógytorna gyakorlatot kínál a gerinc melletti izmok megerösítésére, ugyanakkor segítséget nyújt ezek megtanulásában, helyes végrehajtásában.

 

  1. A csontkovácsolás lehetőséget nyújt a mindennapi tevékenységek sikeres végrehajtásában. Akik csontkovácshoz járnak általános jólétről tanuskodnak, sokkal jobban figyelnek az egészségükre káros hatást gyakorló tényezőkre. Egy az MRC (Medical Research Council) végzett kutatás kimutatta, hogy a csontkovácsolás sokkal előnyösebb mint a kórházi kezelés hátfájdalmak, illetve izomfájdalmak esetén.

 

Elsődleges szempontunk az ön egészsége!

 

Szeretettel várjuk a CHIROMEDICA Health & Wellness Center-be!