Az emberek egészségügyi panaszainak legnagyobb része a gerincoszlophoz kapcsolódik. A tünetek egy egyszerű helyi fájdalomtól, mély, sugárzó fájdalomig terjedhetnek, melyhez társulhat az izmok merevsége, zsibbadás, érzékkiesés, stb. Sajnos, nagyon kevesen próbálják kezelni a gerincoszloppal kapocsolatos problémáikat. Altalában egyszerűen nem veszik figyelembe a fájdalmat, nap mint nap élnek vele, megszokva azt. Mások gyulladáscsökkentő gyógyszereket szednek, orvosi recept nélkül, ezekkel enyhítve a fájdalman, anélkül, hogy ismernék ezek káros hatásait.

Egy helyes megoldási módszer a csontkovácsolás lehet. A kezelés különböző nyújtásokat, csavarásokat foglal magába, melyek célja a gerincoszlop alkotóelemeinek (csigolyák, porckorongok) helyreálljtása, ezáltal megszüntetve a panaszok okát.

Hátfájdalom miatt szenved? Íme a legfőbb ok, ami a csontkovács kezelés szükségességére utal. Lehet periódikus vagy állandó fájdalom, ezek oka a csigolyák vagy porckorongok kisebb/nagyobb mértékű elmozdulása. Ahelyett, hogy a véletlenre bizza, hogy mi fog történni, forduljon minél hamarabb egy szakképzett csontkovácshoz. A krónikus (állandó) fájdalmak kezelés hiányában fokozatosan súlyosbodnak, csak egy kis részük enyhül kezelés nélkül.

Gyógyszereket szed a fájdalom csillapitására? A gyulladáscsökkentő gyógyszerek használata, akát orvosi ajánlásra, akár nem, csak átmeneti megoldást jelent. Hosszas alkalmazásuk negatív hatással van az emésztőrendszerre, a keringési rendszerre és különösen a vesére. Ha ilyen gyógyszereket szed a hátfájdalmak csillapítására, ez már egy újabb ok, hogy minél hamarabb látogasson el a CHIROMEDICA Health & Wellness Center-be egy csontkovács kezelésre. A csontkovácsolás a probléma okát igyekszik megszüntetni. A kiváltó ok kezelése fájdalommentes, gyógyszermentes életet biztosít.

Zsibbadást vagy izomgyengeséget érez? Ha néha azt veszi észre, hogy zsibbadnak az ujjai, vagy erőtlen a keze, a probléma okát általában a gerincoszlopból kilépő idegek gyulladása okozza. Kezdetben ezek a tünetek elviselhetőek, de idővel komoly problémákat okoznak, különösen ha a kiváltó ok nincs megoldva. A csontkovács kezelés során végzett nyújtások, csavarások helyreállítják a gerincoszlop alkotóelemeit, ezáltal a gyulladás megszűnik, és az említett panaszok viszonylag gyorsan eltűnnek.

Ha gerincproblémák miatt szenved, forduljon mihamarabb egy szakképzett csontkovácshoz. Ő segíteni fog a panaszok megszüntetésében, megoldva a problémák kiváltó okát. További csontkovácsolással kapcsolatos információkért kérjük látogasson el a CHIROMEDICA Health & Wellness Center-be, ahol jelentős tapasztalattal rendelkező csontkovácsok várják önöket. A siker érdekében, felmérjük az ön egészségi állapotát, ezt követően pedig megalkotjuk az önnek legmegfelelőbb kezelési tervet. Keressen minket a 0771024163 telefonszámon.

Elsődleges szempontunk az ön egészsége!

 

Szeretettel várjuk a CHIROMEDICA Health & Wellness Center-be!