Cum decurge o ședință de electric fitness?

Poate te întrebi cum decurge o ședință de electric fitness sau dacă te vei descurca cu exercițiile și conceptul unic în lume, de la noi din companie? Prin urmare îți expunem mai jos, la ce să te aștepți!

La prima întâlnire, specialistul nostru îți va adresa mai multe întrebări pentru a afla cât mai multe date despre tine: vârstă, ocupație, afecțiuni, care este motivul pentru care ai apelat la serviciile noastre. După o discuție amănunțită despre starea ta de sănătate, afectiunile cu care te confrunti și obiectivele pe care le ai, specialistul nostru îți va face un examen obiectiv și va decide dacă tu poți beneficia de acest tip de ședințe. Asta deoarece există multe afecțiuni ale corpului uman, pentru care este interzisă electrostimularea musculară (antrenamentele de tip EMS). Spre exemplu, dacă te confrunți cu tulburări circulatorii arteriale, ateroscleroza în stadii avansate, boli febrile, boli neurologice grave, tumori sau chiar ai un pacemaker, atunci aceste ședințele de electrostimulare musculră îți sunt contraindicate. Și asta se află chiar înainte de a ți se explica pas cu pas conceptul ELECTRIC FITNESS.

După ce ți s-a făcut anamneza și totul este în regulă pentru organismul tău, specialistul nostru îți va explica în detaliu conceptul ELECTRIC FITNESS și motivul pentru care acesta se potrivește pentru tine. În cazul în care ție îți place conceptul, înțelegi cum ți se poate schimba viața, cu un minimum de efort și ai vrea să testezi pe propria ta piele conceptul, te vom invita să te schimbi în echipament.

Echipamentul este pus la dispoziție de către noi. Acesta este dezinfectat și igienizat după fiecare folosire, prin urmare poți să stai liniștit că nu vei contacta nici un fel de agent patogen (ciuperci, bacterii, virusuri).

După ce te echipezi, specialistul care se va ocupa de tine îți va prezenta cum funcționează acest echipament și ce fel de exerciții vor urma. Vei fi conectat la un aparat și ți se va explica ce vei simți în momentul în care se crește intensitatea impulsului electric pentru fiecare grupă musculară în parte, pe parcursul ședinței de ELECTRIC FITNESS.

Prima ședință de ELECTRIC FITNESS are ca obiectiv acomodarea TA cu aparatura de electrostimulare musculară (de tip EMS) și examinarea de către specialist a statusului musculaturii tale și a corpului tău în general. Se acordă o atenție deosebită întregului sistem locomotor (partea de musculatură, oase, articulații), precum și statusului fiziologic general și / sau a diferitelor afecțiuni cu care vă confruntați.

De asemenea, se testează rezistența ta fizică, pentru a vedea cum se pot particulariza ședințele pentru tine, dacă alegi să lucrezi alături de noi. Mai urmărim extrem de atent, dacă acest tip de ședințe este potrivit pentru tine, adică dacă ție îți place, dacă rezonează cu tine și dacă îți face plăcere să vii. Succesul acestui concept este reprezentat de faptul că persoanele care îl adoptă îl iubesc încă de la prima ședință! Și îți garantez că asta se vede pe parcursul ședinței.

La finalul ședinței de ELECTRIC FITNESS, specialistul nostru are o discuție cu tine pe baza experienței din cadrul ședinței. Aici este momentul să îi adresezi orice întrebare ai sau orice nelămurire vis a vis de concept, de ședințe sau de rezultate. Ulterior, vei stabili împreună cu specialistul, obiectivul pe care tu îl ai. El va putea să îți dea un feedback real în ceea ce privește realizarea obiectivului și mai ales timpul în care obiectivul tău poate fi atins. Este foarte important pentru noi ca să ne facem înțeleși că unele obiective se pot îndeplini, iar altele nu. Suntem transparenți la acest aspect și ne dorim ca tu să înțelegi că organismul uman este foarte complex și uneori este nevoie de abordări multidisciplinare pentru ca tu să fii în cea mai bună formă a ta.

Își zic și un mic secret: dacă ai ajuns să ai discuția cu specialistul nostru pentru obiective, îți garantăm că 99% din obiective sunt realizabile. Singura specificare este că toate diferă ca și timp. Și această diferență apare din faptul că metabolismul diferă de la om la om. Fiecare persoană reacționează diferit și mai ales se confruntă cu alte dificultăți, chiar dacă la bază corpul uman este construit după aceeași structură. Știi vorba aia: “Fiecare dintre noi se încalță cu papucii lui și doar el știe greutățile prin care îl poartă.”

Scopul nostru principal, este ca tu să-ți atingi obiectivele cât mai repede, să vezi îmbunătățiri majore în viața ta și pe termen lung să înveți să previi posibilele afecțiuni ale corpului uman. Efectiv nu vrem să te ținem dependent de noi și de serviciile noastre. Noi vrem să te învățăm să nu mai ajungi să te confrunți cu patologii. Pe scurt, vrem să te învățăm să previi. Apropo…știai că mușchiul intră în atrofie după 14 zile de repaus muscular? Dacă vrei să explicăm cum se întâmplă asta, programează ACUM și tu o ședință de ELECTRIC FITNESS.

După ce ai stabilit împreună cu specialistul nostru obiectivul tău clar, acesta îți va întocmi un program personalizat pentru tine. Asta fiind responsabilitatea lui. Responsabilitatea ta fiind să vii la ședințe și să pui în practică un număr cât mai mare de recomandări ale specialistului (pentru că toate, va fi un pic mai dificil din prima). Și dacă tu respecți responsabilitățile tale și cu toate astea, la sfârșitul programului, tu nu ți-ai atins obiectivul stabilit împreună cu specialistul nostru, noi îți returnăm integral banii înapoi, chiar dacă ai beneficiat de ședințe!

Aceasta este promisiunea noastră pentru tine! Și te asigur că ne ținem de cuvânt!

Mai jos îți las și câteva beneficii ale ședințelor de ELECTRIC FITNESS (sunt scrise pompos aici, dar îți vor fi explicate pas cu pas la prima ședință, care apropo…în momentul de față este complet gratuită și necondiționată de achiziția nici unui pachet de servicii):

  • diminuarea retenției de apă în țesuturi și astfel eliminarea celulitei (musculatura este mai tonifiata și pielea devine mai elastică, mai frumoasă),
  • scăderea în greutate prin reducerea țesutului adipos (grăsimile se ard și se îmbunătățește metabolismul),
  • îmbunătățirea circulației sangvine, 
  • stimularea creșterii masei musculare și îmbunătățirea rezistenței musculare,
  • creșterea forței și a activității mioelectrice a mușchiului,
  •  corectarea dezechilibrelor musculare și reducerea durerilor de spate,
  • îmbunătățirea unor procese  metabolice (metabolizarea glucozei, eliminarea acidului lactic, drenaj limfatic etc),
  • îmbunătățirea mobilității

Și astea sunt doar câteva.

Te așteptăm cu drag la o ședință de ELECTRIC FITNESS pentru a crea pentru tine cel mai bun plan pentru ca TU să devii  CEA MAI BUNA VERSIUNE A TA!

Dacă și tu te confrunți cu dureri de spate, dacă stai pur și simplu în fața calculatorului pentru că ești nevoit/ă să lucrezi mai mult și te simți înțepenită și cu musculatura contractată, dacă ai focus pe timp și nu îți place să îl pierzi inutil într-o sală de fitness, dacă nu îți place să faci sport, dar ești conștient că mușchiul intră în atrofie musculară în 14 zile fără activitate sau pur și simplu vrei să ai un corp sănătos și un stil de viață adecvat vremurilor în care trăim fără prea multe bătăi de cap și timp pierdut, programează-te acum la o ședință de ELECTRIC FITNESS.

În cadrul clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center poţi găsi specialişti care să te îndrume şi să te ajute. 

Echipa CHIROMEDICA Health & Wellness Center este formată din specialiști autorizaţi, cu o vastă experienţă în specialitatea în care își desfășoară activitatea. Scopul nostru este de a readuce zâmbetul pe buzele tuturor persoanelor care au încredere în noi și ne aleg ca și parteneri în drumul spre un corp cât mai sănătos și un stil de viață care să le aducă împlinire! La CHIROMEDICA Health & Wellness Center, creăm contexte în care vă ajutăm să scăpaţi de durerile cu care vă confruntați, ca să reveniţi cât mai repede la activităţile zilnice care vă fac plăcere. 

Fii și tu parte din sistemul care va revoluționa lumea. Până în momentul de față, în 6 ani ne-au trecut pragul peste 15.000 de persoane și am efectuat peste 50.000 de ședințe 1 la 1. Tu ai puterea de a-ți crea propria realitate! Noi suntem aici să-ți arătăm cum! Programează-te acum la un antrenament electric fitness  folosind formularul de mai jos, sau sunând la nr. 0771 024 163!

Cu noi ai rezultate garantate sau primești banii înapoi!

 Banii inapoi

Grija noastră este sănătatea dumneavoastră !
Vă aşteptăm cu mult drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center !

Grija noastră principală este
sănătatea dumneavoastră