Cine sunt eu?

Molnar Mihaly – Chiropractor Cluj CHIROMEDICA Health & Wellness Center

molnar-mihaly-chiromedica-chiropractica-in-cluj

Călătoria mea în domeniul kinetoterapiei a început cu stagiile de practică în diferitele secţii ale spitalelor clinice în timpul anilor de studiu. Ulterior, m-am implicat în munca de voluntariat în cadrul unei clinici particulare de fizioterapie, văzând practica acestei meserii ca fiind singura modalitate prin care pot să îmi dau cu adevărat seama dacă sunt făcut pentru așa ceva. Între timp, am devenit din ce în ce mai atras de recuperarea medicală și am dorit și mai mult de la mine, așa că am urmat un curs de masaj, apoi un curs de bandajare neuromusculară şi, în final unul de terapie Trigger Points. 

Devenind din ce în ce mai implicat în acest domeniu vast, am aflat despre chiropractică, o metodă cunoscută şi practicată cu succes în străinătate. Interesul mi-a fost trezit atât de metodă în sine, cât şi de părerile pozitive referitoare la rezultatele terapiei.

Astfel, m-a încântat posibilitatea de a învăţa această nouă abordare în recuperarea medicală, drept pentru care am urmat cursuri de specialitate pe teritoriul UE.

În cadrul acestor stagii de pregătire chiropractică am avut ocazia de a dobândi experiență practică în lucrul cu pacienții 1 la 1, de a observa standarde diferite de aplicare a tehnicilor din chiropractică, în funcție de țara în care se desfășurau stagiile și pe deasupra am văzut diferiți specialiști cum aplică specific pe fiecare pacient în parte, tehnicile de bază.

Ce-mi doresc să fiu?

Pe baza valorilor mele mi-am construit misiunea în profesia pe care am ales-o. Pornind de la faptul că lucrez cu persoane care se confruntă cu dureri, cea mai importantă misiune a mea este de a le sprijini în a-și crește cât mai mult calitatea vieţii. O viață de fapt, fără durere.

Îmi doresc să devin un îndrumător, iar pe parcursul colaborării mele cu pacienții, un ghid de urmat în ceea ce privește stilul lor de viață și sănătatea corpului lor.

Mă consider responsabil pentru deciziile mele privind planul de tratament propus, punând un foarte mare accent pe ascultarea activă a nevoilor pacienților. Sunt de părere că doar în acest fel pot să le ofer un tratament cât mai adaptat lor.

La Chiromedica Health & Wellnes Center am întâlnit o echipă tânără, ambiţioasă, plină de entuziasm, care tratează cu profesionalism nevoile fiecărei persoane în parte, în cele mai optime condiţii şi cu cea mai mare atenţie.

Mi-au acordat încredere şi suport pentru a pune în practică toate cunoştinţele, în așa fel încât să ofer o abordare ce constă în terapii combinate, adaptate fiecărui pacient în parte și aplicate numai în beneficiul lor.

Care sunt valorile după care mă ghidez în viață?

  • Familia;
  • Responsabilitatea; 
  • Disciplina;
  • Calitatea muncii mele, precum și a relaţiilor;
  • Prietenia;
  • Spiritualitatea;
  • Dezvoltarea personală.

Sunt Molnar Mihaly Chiropractor Cluj și te invit să ne cunoaștem dacă:

Ce competențe am?
Studii Molnar Mihaly

Cursuri de specializare Molnar Mihaly Chiropractor Cluj

Consider că educația medicală continuă nu trebuie să lipsească nici din viața specialiștilor din domeniul sănătății.

Astfel, sunt de părere că este nevoie de mult studiu individual, participarea la congrese și cursuri de specialitate din domeniul recuperării medicale, precum şi de interacţionarea cu alţi specialişti din acest domeniu, atât din ţară cât şi din străinătate. 

Autorizație de liberă practică:

Vezi AICI ce spun personele care au lucrat cu mine și cu echipa de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center

Programează-te și tu acum la un consult chiropractic!

Sună la 0771 024 163 sau folosește formularul de mai jos!

Sunt Molnar Mihaly Chiropractor Cluj și am efectuat în 6 ani peste 25.000 de ședințe de terapii chiropractice!

Dacă și tu te confrunți cu dureri de spate eu abia aștept să ne cunoaștem!

molnar_mihaly_chiropractor_cluj_chiromedica_loredana_tudor

Cu noi ai rezultate garantate sau primești banii înapoi! Banii inapoi

Grija noastră este sănătatea dumneavoastră !

 

Vă aşteptăm cu mult drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center !